Mám mu dát šanci?

Anonymní
19.2.14 07:52

mám mu dát šanci?

Ahoj všem, potřebovala bych čís´t nějaký nezávislý názory, mám v hlavě zmatek…trošku to shrnu, protože bych se asi jinak nedopsala ke konci, náš vztah je na napsání románu. Jsem vdaná 5 let, máme tříletýho kluka a rok spolu nežijeme. Manželovi je 38 a mě 26. od našeho rozchodu mi snad skoro denně píše, jak nás moc chce zpátky, ale nikdy toho moc pro to neudělal. jediný, co se po odchodu změnilo, je vztah k našemu synovi, dokud jsme byli spolu, moc si ho nevšímal, ted' když jsme od sebe jsme se dokonce domluvili i na společné péči po rozvodu. Bere si ho jak jen to jde, tráví spolu celkem dost času…jen nechápu, proč k němu syn nechce, ale to je jiná část problému :roll:
před necelým půl rokem jsme měli mít první stání a manžel to dva dny před tím stáhnul, že se rozvádět prostě nechce, ted' máme podepsané papíry znovu a za dva měsíce by měl být soud. nabídl nám společný víkend na horách s tím, že je to naše poslední šance dát to dohromady. prolém je v tom, že já bych i možná chtěla dát to dohromady, ale i když jsme byli spolu, tak jsme spolu přes dva roky nespali a já si neumím představit, že by se na tom něco mělo ted' změnit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
19.2.14 07:55

Tak nepíšeš důvod rozchodu. Pokud to byla nějaká blbost, tak bych to klidně zkusila znovu, pokud něco vážnějšího tak ne, chlapi se nezmění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.2.14 07:57

Za ten společný víkend na horách nic nedáš. Být tebou bych tam jela a opravdu to brala jako poslední šanci. Po tom už se můžeš rozhodnout tak nebo tak, ale budeš v každém případě vědět, že jsi udělala maximum. Přece se může změnit i ten sex. :nevim:
Jinak proč jste se „rozešli“? Je to kvůli tomu sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
19.2.14 08:10

Nazor muj, je neslepovat. Proste te nefunguje, asi tam byl duvod proc snim nejsi a nezmenis to, muzes to zkusit ale vrati se to jako bumerang..to je muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.14 08:10

Podváděl mě, nevážil si nás…řekla bych, že se trošku asi změnil a samozřejmě si uvědomil o co přišel, ale bojím se, že to sklouzne do stejných kolejí…
a ještě, co mě rozčiluje, jsou jeho otázky typu- líbala jsi se s někym, spala jsi s někym, kde jsi, s kým, kam jdeš apod…což je na denním pořádku :roll:
důvodů rozchodu je víc…určitě to, že jsme spolu nespali, nevěry, zkoušel to i na moje kámošky, s ničím mi nepomohl a poslední kapkou bylo, že nepřišel 3 dny po fotbalovým turnaji domů a když se pak objevil, začal mi vyprávět kolik dál gólů, tak to už bylo i na mě moc 8o

• Citovat
  • Upravit
6578
19.2.14 08:12
@Anonymní píše:
Podváděl mě, nevážil si nás…řekla bych, že se trošku asi změnil a samozřejmě si uvědomil o co přišel, ale bojím se, že to sklouzne do stejných kolejí…
a ještě, co mě rozčiluje, jsou jeho otázky typu- líbala jsi se s někym, spala jsi s někym, kde jsi, s kým, kam jdeš apod…což je na denním pořádku :roll:
důvodů rozchodu je víc…určitě to, že jsme spolu nespali, nevěry, zkoušel to i na moje kámošky, s ničím mi nepomohl a poslední kapkou bylo, že nepřišel 3 dny po fotbalovým turnaji domů a když se pak objevil, začal mi vyprávět kolik dál gólů, tak to už bylo i na mě moc 8o

Tak po tomhle všem jednoznačně NE! S takovým tě nic lepšího nečeká. Vrátilo by se to zpátky do starých kolejí. Nevěrník nevěrníkem zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
19.2.14 08:13
@Anonymní píše:
důvodů rozchodu je víc…určitě to, že jsme spolu nespali, nevěry, zkoušel to i na moje kámošky, s ničím mi nepomohl a poslední kapkou bylo, že nepřišel 3 dny po fotbalovým turnaji domů a když se pak objevil, začal mi vyprávět kolik dál gólů, tak to už bylo i na mě moc 8o

Tak v tom případě ani za zlatý prase ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.2.14 08:19

V žádným případě bych se k němu nevrátila!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
19.2.14 08:20

To by se vratilo urcite, dej na svoji intuci, tu nikdy neobelzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
19.2.14 08:21

On je trošinku nedospělej…něco asi doháněl, no…měl tě doma jistou a tak mu narost hřebínek…ty ses válela na mateřský asi na zadku, tak proč by pomáhal, že jo? Kamarádi mají přednost…
Otázkou je, na kolik ho ta ťafka rozvodu ovlivnila a jestli ho vůůůbec zmněnila…jestli spíš nemá strach, že přijde o ten domácí servis…o tu jistotu, že když přijde po X dnech domů, bude na něj někdo čekat…sice nas*anej, ale čekat…nevrací se do prázdnýho bytu…
Ty se rozhoduj podle svých pocitů…ne podle toho do čeho tě tlačí on nebo kdokoliv jiný (udržet rodinu, nebrat synovi tátu a pod…) Pokud ho miluješ, dej mu šanci…šanci za určitých podmínek…(třeba se začít chovat dospěle a zodpovědně) nebo: Pápá, lálá, tinky linky… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.14 08:22

Jela bych na hory, užila si víkend, ale tím by to haslo. Druhou šanci bych nedala. Má vlastní zkušenost - manžel 39 let, já o 10 let méně. 2 děti, stres, zoufalství…
Nevěrník zůstane nevěrníkem, později se přidá i psychické týrání a já přemýšlím, jak a kam utéct… :?

• Citovat
  • Upravit
2777
19.2.14 08:23
@Anonymní píše:

Je evidentně nezodpovědný, nevěra a na druhé straně žárlivost… nemyslím si, že by se něco změnilo, spíš si myslím, že by se to vrátilo tam, kde jste byli. Pokud už jsi měla tolik sil odejít a vyplnit papíry, tak bych teď necouvla. Držím ti palce, ať už to rozlouskneš jakkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
19.2.14 08:25

Vypadá to, jako by tě spíš chtěl jen vlastnit a kontrolovat. Když už jsi tak daleko, to se rozveď. My chlapi před čtyřicítkou se už moc k dobrému nezměníme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.2.14 08:26
@Anonymní píše:

Hm, tak vícečetnou nevěru bych neodpustila, až to bude OK, udělá to znovu, takovým chlapům není radno věřit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
19.2.14 08:30

Bohuzel s detma chapu to asi neni prca, odejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie