Kde prodat staré časopisy?

budulinek2011
10.12.11 17:02

mám na vás dotaz

Ahoj holky… Vy, kere chodíte na ruzné stranky jako je Aukro atd. Mám doma časopisy Vlasta od roku 1967 až 1980. Mám jich strasnou spoutu.. Jsou pěkné a zachovale. Mám v plánu je prodat. Myslíte že by někdo měl zajem třeba na aukru?? Ptala jsem se totiž známe, která je registrovaná na aukru. Říkala že se tam prodávají staré časopisy, ale ne Vlasta. ještě na tom nejsen ani registrovaná. Tak by mě zajímali vaše názory.. Jestli to má cenu nebo ne. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
10.12.11 17:04

Možná že ve sběru by jsi za to dostala víc :lol: :lol:
ne, fakt netuším, možná to někdo sbírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 17:07

Určitě zkus, tohle sposuta lidí sbírá

• Citovat
  • Upravit
8566
10.12.11 17:27
MonnyDee píše:
Možná že ve sběru by jsi za to dostala víc :lol: :lol:
ne, fakt netuším, možná to někdo sbírá :nevim:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.12.11 17:38

S Aukrem mám zkušeností docela dost. Všechno je to o tom, aby se našel člověk, co mu tvoje nabídka bude pasovat… No a konkrétní člověk má konkrétní životní rytmus. Někdy spí, někdy chodí do práce, někdy odpočívá… A někdy je na Aukru. A je dobré konec aukce nastavit tak, aby ses trefila do doby, kdy tito „hobbisti“ (ne hobiti :mrgreen: ) jsou zrovna aktivní na Aukru. Nejvíc příhozů bývá v posledních pěti minutách aukce. Pokud je konec aukce v rozumnou dobu, máš šanci vyšroubovat cenu hodně vysoko.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
28.12.14 16:22

Ahoj holky. nechci prodávat zadne časopisy, jen se mi doma nashromazdil pekny balik mnou prectenych letosnich casopisu a nevim, co s nimi. je mi lito je vyhodit když si ještě někdo muze pocist :nevim: dřív jsem je nosila do babského kolektivu v praci, tak byly hned rozebrane. ted jsem na materske, nikdo z rodiny ani kamosek je nechce. napadla me třeba cekarna u doktora, domov duchodcu nebo tak neco :think: ale jsme prestehovani v novem meste a nikoho tu neznam. kam je davate vy? vyhodite a je vam to fuk? postavite k popelnicim?
nejsou to zadne super drahe casaky, obyc katky, tiny, zeny a život…proste pribehy, recepty, babske clanky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
28.12.14 16:30

Videla jsem na Aukru prodavat ruzna casopisy, ale uz nevim, jake tituly to byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.14 16:30

Není to škoda se zbavovat retro časopisů? Mají svůj půvab doby již uplynulé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
28.12.14 16:35

@tulipán @Burj Chalifa ne ne holky ;) to asi reagujete na puvodni příspěvek. ja nemam nic retro, ani to nechci prodávat, chci jen nekomu vrazit krabici max par mesicu starych casaku at ma ještě někdo radost z precteni :palec: ale dik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
28.12.14 16:37

@peta81 já jich vždycky vezmu pár do čekárny, když jdu k doktorce. Vydrží tam několik týdnů, co jsem tak vypozorovala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
28.12.14 16:53

@peta81 No, uz to tak vypada, jsem se prehledla, promin. Cekarna u doktory neni spatny napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.14 16:54
@tulipán píše:
@peta81 No, uz to tak vypada, jsem se prehledla, promin. Cekarna u doktory neni spatny napad.

Ty časopisy mají dnes historickou cenu a tak se tam asi dlouho neohřejí. Určitě udělají radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
28.12.14 17:18
@Burj Chalifa píše:
Ty časopisy mají dnes historickou cenu a tak se tam asi dlouho neohřejí. Určitě udělají radost.

Ty pořád reaguješ na ten tři roky starý původní příspěvek. ;) Letošní časopisy moc historickou hodnotu mít nebudou. Ale radost udělat můžou, to jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
28.12.14 17:20
**
Ahoj holky. nechci prodávat zadne časopisy, jen se mi doma nashromazdil pekny balik mnou prectenych letosnich casopisu a nevim, co s nimi. je mi lito je vyhodit když si ještě někdo muze pocist :nevim: dřív jsem je nosila do babského kolektivu v praci, tak byly hned rozebrane. ted jsem na materske, nikdo z rodiny ani kamosek je nechce. napadla me třeba cekarna u doktora, domov duchodcu nebo tak neco :think: ale jsme prestehovani v novem meste a nikoho tu neznam. kam je davate vy? vyhodite a je vam to fuk? postavite k popelnicim?
nejsou to zadne super drahe casaky, obyc katky, tiny, zeny a život…proste pribehy, recepty, babske clanky :oops:
@Burj Chalifa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
28.12.14 17:24

Čekárna u zubaře, u obvodacky, nosím je i do kadeřnictví, kadeřnice je vždy ráda a staré vyhazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová