Nestydaté představy

5
10.12.11 16:13

Zvrhlé nestydaté představy

Zdravím všechny maminky

Všiml jsem si, že na tomto webíčku se řeší a diskutuje snad ovšem možném, co život přináší.
Je to možná i tím, že ženy na mateřské dovče se v domácím uzavření a osamocení trošku nudí a tak vyhledávají komunikaci. Což je dobře a tak zde skvěle zapadnu se svým příběhem. :)

Nyní v týdnu jakožto každý měsíc, jsem šel zaplatit alimenty poštovní poukázkou na naší skromnou a malinkou poštu. Co se mi, ale nepřihodilo, ještě teď jsem trošku v šoku! :-O Ne, nebojte, nebylo tam žádné přepadení, to ne. Jen teď před vánočním shonu tam před přepážkou stálo o hodně více lidí, nežli jindy. A tak mírně otráven jsem se zařadil do dlouhé fronty a čekal, až se dostane na mě řada. A pak to náhle přišlo, najednou jsem si všiml, že přede mnou stojí docela pohledná, přitažlivá mladá maminka a držela v náručí své mimčo. To by ještě nebyl důvod k šoku, až posléze co se začalo odehrávat. Miminko té maminky stejně jako já, začalo být nervózní z toho dlouhého čekání a tak maminka ho začínala utěšovat tak nevhodným způsobem, že se pohupovala a tímto jejím pohybem (pro lepší informaci to nazývejme, zadečkem) se třela o moje popředí. :oops: Chtěl jsem udělat krok zpět, abych se vyhnul jistým komplikacím, jenže to nešlo! Zezadu mě už lisovala a tlačila ohromná nepřekonatelná síla davu. :? A tak se situace zhoršovala až do doby, kdy to bohužel přes veškeré mé úsilí přišlo. :-O Už jsem nedokázal dál odolávat tomu pokušení, tomu nechtěnému dráždění a tak jsem chtěl uchopit tu maminku za její pevný zadeček, stáhnout jí džíny, kalhotky, ohnout jí přes kočárek a …. No, raději zde už nebudu rozvádět dál tento příběh, nakonec mě vysvobodila hláška, prosím pane, co si budete přát? A já se jen ohlédl na odcházející maminku a miminko, které se mi nějak podezřele usmívalo do obličeje. :roll:

A tak se vás chci zeptat, zažili jste něco podobného, nějakou nečekanou situaci, která vám způsobila zvrhlé představy?

:mavam: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.12.11 16:20
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
21897
10.12.11 16:20

Dobry :potlesk: ,pokracuj,co by se stalo,kdyby te nevysvobodila ta pani za prekazkou? :lol: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 16:22

tak toto me teda fakt rozesmalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale asi jako kazda ina holka mam necudne predstavy. ..nedky satci jen letmy dotyk od krasneho ,nabyteho instruktora autoskoly, a hlava jede jak o zivot co by bylo ,kdyby nebylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to asi normálne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 16:23
Eemii píše:
Dobry :potlesk: ,pokracuj,co by se stalo,kdyby te nevysvobodila ta pani za prekazkou? :lol: :roll: :roll:

to by byla vskutku zajimava eroticka povidka :pankac:  :pankac:

Příspěvek upraven 10.12.11 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
10.12.11 16:23

Jestli to není vymyšlené, tak super příhoda!!! :lol: :lol:

A proč těm představám hned říkat zvrhlé?? Vždyť je to normální, lidské, živočišné, spíš by bylo divné, kdyby tě ty myšlenky nenapadly. :pankac:

:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.11 16:25
1simona1 píše:
tak toto me teda fakt rozesmalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale asi jako kazda ina holka mam necudne predstavy. ..nedky satci jen letmy dotyk od krasneho ,nabyteho instruktora autoskoly, a hlava jede jak o zivot co by bylo ,kdyby nebylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to asi normálne 8)

Tak to je jasný :palec:
Horší je se probudit, s pocitem, že jste byli nevěrní ve snu. Jako já dneska. Fakt jsme si to užívali s kamarádem (manželovým). A teď tak celý den přemýšlím, co to jako mělo znamenat. Náhoda? nebo ho skrytě chci a podvědomí mě dohonilo ve snu? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
10.12.11 16:28
Anonymní píše:
1simona1 píše:
tak toto me teda fakt rozesmalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale asi jako kazda ina holka mam necudne predstavy. ..nedky satci jen letmy dotyk od krasneho ,nabyteho instruktora autoskoly, a hlava jede jak o zivot co by bylo ,kdyby nebylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to asi normálne 8)
Horší je se probudit, s pocitem, že jste byli nevěrní ve snu. Jako já dneska. Fakt jsme si to užívali s kamarádem (manželovým). A teď tak celý den přemýšlím, co to jako mělo znamenat. Náhoda? nebo ho skrytě chci a podvědomí mě dohonilo ve snu? :mrgreen:

tak ja zas byvam neverna ve snu s holkama-teda s nejlepsi kamosku a me spis desi to jestli nejsme v podvedomi lesba :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 16:30

Neblázni, já měla erotické sny s lidmi, kteří mě vůbec nevzrušovali! Já bych do toho moc podvědomí netahala :mrgreen: - raději!

Představy samozřejmě Radime máme každý, každá- zdravý projev sexuality, ne? I když na poště- přiznávám, tedy asi ještě ne. Tam šílím u jiných věcí
Anonymní píše:
1simona1 píše:
Horší je se probudit, s pocitem, že jste byli nevěrní ve snu. Jako já dneska. Fakt jsme si to užívali s kamarádem (manželovým). A teď tak celý den přemýšlím, co to jako mělo znamenat. Náhoda? nebo ho skrytě chci a podvědomí mě dohonilo ve snu? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.11 16:47
1simona1 píše:
Anonymní píše:
1simona1 píše:
tak ja zas byvam neverna ve snu s holkama-teda s nejlepsi kamosku a me spis desi to jestli nejsme v podvedomi lesba :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to já během dne došla k závěru, že bych si i dala říct :mrgreen: :oops: Fakt se těšim, až se potkáme. Budu se mu vyhýbat a on nebude vědět proč… Přitom to bylo tááák hezký. Vůbec se mi nechtělo vstávat.

• Citovat
  • Upravit
24603
10.12.11 16:53
Anonymní píše:
1simona1 píše:
Anonymní píše:
1simona1 píše:
tak ja zas byvam neverna ve snu s holkama-teda s nejlepsi kamosku a me spis desi to jestli nejsme v podvedomi lesba :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to já během dne došla k závěru, že bych si i dala říct :mrgreen: :oops: Fakt se těšim, až se potkáme. Budu se mu vyhýbat a on nebude vědět proč… Přitom to bylo tááák hezký. Vůbec se mi nechtělo vstávat.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to verííííím :mrgreen: :mrgreen: ale takovy sen je porad lepsi nez kdyz se ti zda ze tvuj fakt sexy kolega s tebou je v nejake mistnoti nahy a ty mu holis zadek damskym strojkem :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
10.12.11 16:55
1simona1 píše:
Anonymní píše:
1simona1 píše:

můžeš být měla jsem tyhle sny a pak to přestalo začala jsem randit s klukama a pak přišla jedna holka co mi zblbla hlavu a byly jsme spolu skoro 2 roky a i když spolu už víc než 3 roky nejsme spíme spolu a máme se moc rády a možná i víc jen máme asi nějaký problém který nás zatím drží od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 17:01

Holit zadek chlapovi???? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13503
10.12.11 17:05
Eemii píše:
Dobry :potlesk: ,pokracuj,co by se stalo,kdyby te nevysvobodila ta pani za prekazkou? :lol: :roll: :roll:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.12.11 17:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úplně jsem zvlhla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová