Nestydaté představy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
11.12.11 00:16

moc pěkná diskuse :lol: mrzí mě, že už byla ta maminka na řadě, zajímalo by mě, co by bylo, kdyby byla fronta delší :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.12.11 00:28
Šája píše:
moc pěkná diskuse :lol: mrzí mě, že už byla ta maminka na řadě, zajímalo by mě, co by bylo, kdyby byla fronta delší :pankac: :lol:

to si asi kazda dovedeme predstavit :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
11.12.11 00:31

Naopak,me teda mysleni zakladatele prijde trosku k :poblion: doufam,ze jsem na te poste nebyla ja :think:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Karin
11.12.11 03:43
marra píše:
Naopak,me teda mysleni zakladatele prijde trosku k :poblion: doufam,ze jsem na te poste nebyla ja :think:

Maro, nedělej ze sebe jeptišku. Jako co čekáš, že udělá s chlapem, když se o něj otírá pěkná ženská? A ta ženská to musela cítit, že se o něj otírá, tak jestlipak to ona nedělala schválně :)

• Citovat
  • Upravit
102677
11.12.11 07:57
1simona1 píše:
Šája píše:
moc pěkná diskuse :lol: mrzí mě, že už byla ta maminka na řadě, zajímalo by mě, co by bylo, kdyby byla fronta delší :pankac: :lol:

no tak já si myslím, že víceméně vím, jak by to dopadlo :lol: že by taková facka a menší skandálek na poště :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.12.11 09:40

Já si myslím, že ten příběh je prostě vymyšlený - já nevím jak vy, ale asi bych cítila, že se o někoho otírám prdelí. Nehledě na to, když to budu chtít vzít až do detailu, tak spousta mamin se při chování miminka prohne páteří a pánví spíš dopředu, takže zadek vlastně zatáhne… zkuste si to schválně. Borec nemá co dělat, tak se registruje na web určený primárně ženským a čeká, co bude. V lepším případě se nad tím baví, v horším případě ukájí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
11.12.11 09:43

přiznám se, že mě to napadlo a myslím si to taky, ale co. nic tak hrozného si nevymyslel, tak at si to chlapec užije :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.12.11 10:05

Jen tak pro zpestření (a pro poučení všem úchylákům) přispěju historkou, kterou mi vyprávěla má bývalá klientka - stala se její kamarádce v tramvaji v Ostravě.

Tak ta dáma jela trochu přeplněnější tramvají a všimla si, že se o ni otírá chlap. No, nejen tak otírá, on si to přímo dělal, měl HO venku. :-) Paní byla dost duchapřítomná a taky je dosti „od rány“ a tak milého úchylu za jeho ptáčka zpěváčka chňapla (fakt to udělala!) a táhla ho za něj přes celou tramvaj až k řidiči, který jí pomohl zavolat policajty. Chlap prý přes tu tramvaj šel jak beránek. :mrgreen: A fakt se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.12.11 10:24
nepřihl. Karin píše:
marra píše:
Naopak,me teda mysleni zakladatele prijde trosku k :poblion: doufam,ze jsem na te poste nebyla ja :think:
Maro, nedělej ze sebe jeptišku. Jako co čekáš, že udělá s chlapem, když se o něj otírá pěkná ženská? A ta ženská to musela cítit, že se o něj otírá, tak jestlipak to ona nedělala schválně :)
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.12.11 10:26
Šája píše:
1simona1 píše:
Šája píše:
no tak já si myslím, že víceméně vím, jak by to dopadlo :lol: že by taková facka a menší skandálek na poště :?: :mrgreen:
Maddlen píše:
Jen tak pro zpestření (a pro poučení všem úchylákům) přispěju historkou, kterou mi vyprávěla má bývalá klientka - stala se její kamarádce v tramvaji v Ostravě.Tak ta dáma jela trochu přeplněnější tramvají a všimla si, že se o ni otírá chlap. No, nejen tak otírá, on si to přímo dělal, měl HO venku. :-) Paní byla dost duchapřítomná a taky je dosti „od rány“ a tak milého úchylu za jeho ptáčka zpěváčka chňapla (fakt to udělala!) a táhla ho za něj přes celou tramvaj až k řidiči, který jí pomohl zavolat policajty. Chlap prý přes tu tramvaj šel jak beránek. :mrgreen: A fakt se to stalo.

ty vole tak buda nim tak na ulicu zsotvna vylezu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Losos33@email.cz
12.12.11 08:59

Maddlen to jako fakt jo? Nemas na ni kontakt? Ty vado, to bych naozaj chtel zazit, aby mi v tramvaji na nej sahla pekna kocka a tahla me za muj ocas :-D
Neke to by bylo fakt vzruso a ani by mi nevadili ty policajti :-D

• Citovat
  • Upravit
3241
12.12.11 09:15
Losos33@email.cz píše:
Maddlen to jako fakt jo? Nemas na ni kontakt? Ty vado, to bych naozaj chtel zazit, aby mi v tramvaji na nej sahla pekna kocka a tahla me za muj ocas :-D
Neke to by bylo fakt vzruso a ani by mi nevadili ty policajti :-D

Té dámě bylo přes 50, ty kočko. Ale telefonní číslo Ti klidně dám, ona bude ráda. Je to 553 695 111 - bohužel na pevnou, ale snad to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Losos
12.12.11 09:26

Hele Maddlen, ty si asi delas ze me prdel :-D to je drogova poradna :-D tak to se ti povedlo, dobry trapas :-D

• Citovat
  • Upravit
3241
12.12.11 09:45
Losos píše:
Hele Maddlen, ty si asi delas ze me prdel :-D to je drogova poradna :-D tak to se ti povedlo, dobry trapas :-D

Kolik ti je? 16?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.12.11 09:55
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...