Nestydaté představy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.12.11 17:07
byron píše:
Holit zadek chlapovi???? :mrgreen:

manžel ho po mě chtěl jednou oholit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
10.12.11 17:08
:mrgreen: Většinou chce chlap holit ženskou..
Anonymní píše:
byron píše:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.11 17:12
byron píše: :mrgreen: Většinou chce chlap holit ženskou..
Anonymní píše:
byron píše:

Chtěl zkusit jaký to nemuset se škrábat mezi půlkama, pak se škrábal ještě víc :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
10.12.11 17:17
Aha :mrgreen: Dobře mu tak. Ženský musej trpět furt kvůli depilaci a podpbným blbostem
Anonymní píše:
Anonymní píše:
byron píše:
Chtěl zkusit jaký to nemuset se škrábat mezi půlkama, pak se škrábal ještě víc :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5
10.12.11 17:25

Tak pořád si říkám, jestli ta maminka to dělala schválně, nebo si to neuvědomovala. Ale v každém případě byla dosti sexy, tedy ten její zadeček hodně, óóch ještě když si teď na to vzpomenu. :-D
Já nevím, co by se stalo?! Určitě bych jí na ten zadeček sáhnul, tomu se opravdu nedalo odolat! :-D
Nechci pomyslet co by pak asi následovalo. A nejhorší je, že to povedené miminko mě přitom pořád sledovalo, to byl asi na mě zajímavý pohled.
No v každém případě teď mám plnou hlavu maminek s kočárkami. :-D Přitom jsem takový nesměly intelektuál! Nechápu kde se to ve mě vzalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
10.12.11 17:30

Dobré téma :) Sranda by byla, kdyby se ta maminka tady objevila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 17:30

Nesmělý intelektuál? :mrgreen: :roll:

Radim78 píše:
Tak pořád si říkám, jestli ta maminka to dělala schválně, nebo si to neuvědomovala. Ale v každém případě byla dosti sexy, tedy ten její zadeček hodně, óóch ještě když si teď na to vzpomenu. :-D
Já nevím, co by se stalo?! Určitě bych jí na ten zadeček sáhnul, tomu se opravdu nedalo odolat! :-D
Nechci pomyslet co by pak asi následovalo. A nejhorší je, že to povedené miminko mě přitom pořád sledovalo, to byl asi na mě zajímavý pohled.
No v každém případě teď mám plnou hlavu maminek s kočárkami. :-D Přitom jsem takový nesměly intelektuál! Nechápu kde se to ve mě vzalo.
  • Citovat
  • Upravit
3620
10.12.11 17:31
Radim78 píše:
No v každém případě teď mám plnou hlavu maminek s kočárkami. :-D Přitom jsem takový nesměly intelektuál! Nechápu kde se to ve mě vzalo.

možná že už bys taky měl najít tu pravou a založit rodinku pak by ses mohl dotýkat jak by se Ti chtělo nějakého zadečku a miminko by se Ti nesmálo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
10.12.11 17:32
fakt se tu chlámu :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Radim78 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 17:33
ivaska píše:
1simona1 píše:
Anonymní píše:
1simona1 píše:
tak toto me teda fakt rozesmalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale asi jako kazda ina holka mam necudne predstavy. ..nedky satci jen letmy dotyk od krasneho ,nabyteho instruktora autoskoly, a hlava jede jak o zivot co by bylo ,kdyby nebylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to asi normálne 8)
Tak to je jasný :palec:
Horší je se probudit, s pocitem, že jste byli nevěrní ve snu. Jako já dneska. Fakt jsme si to užívali s kamarádem (manželovým). A teď tak celý den přemýšlím, co to jako mělo znamenat. Náhoda? nebo ho skrytě chci a podvědomí mě dohonilo ve snu? :mrgreen:
tak ja zas byvam neverna ve snu s holkama-teda s nejlepsi kamosku a me spis desi to jestli nejsme v podvedomi lesba :roll: :mrgreen: :mrgreen:
můžeš být měla jsem tyhle sny a pak to přestalo začala jsem randit s klukama a pak přišla jedna holka co mi zblbla hlavu a byly jsme spolu skoro 2 roky a i když spolu už víc než 3 roky nejsme spíme spolu a máme se moc rády a možná i víc jen máme asi nějaký problém který nás zatím drží od sebe

nestras meeeeeeeeeee!! nemam nnic proti lesbam ale muzi jspu muzi :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
10.12.11 17:34
1simona1 píše:
ivaska píše:
1simona1 píše:
Anonymní píše:
1simona1 píše:
tak toto me teda fakt rozesmalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale asi jako kazda ina holka mam necudne predstavy. ..nedky satci jen letmy dotyk od krasneho ,nabyteho instruktora autoskoly, a hlava jede jak o zivot co by bylo ,kdyby nebylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to asi normálne 8)
Tak to je jasný :palec:
Horší je se probudit, s pocitem, že jste byli nevěrní ve snu. Jako já dneska. Fakt jsme si to užívali s kamarádem (manželovým). A teď tak celý den přemýšlím, co to jako mělo znamenat. Náhoda? nebo ho skrytě chci a podvědomí mě dohonilo ve snu? :mrgreen:
tak ja zas byvam neverna ve snu s holkama-teda s nejlepsi kamosku a me spis desi to jestli nejsme v podvedomi lesba :roll: :mrgreen: :mrgreen:
můžeš být měla jsem tyhle sny a pak to přestalo začala jsem randit s klukama a pak přišla jedna holka co mi zblbla hlavu a byly jsme spolu skoro 2 roky a i když spolu už víc než 3 roky nejsme spíme spolu a máme se moc rády a možná i víc jen máme asi nějaký problém který nás zatím drží od sebe
nestras meeeeeeeeeee!! nemam nnic proti lesbam ale muzi jspu muzi :pankac: :pankac: :pankac:

nestraším a věř že kdo jednou zkusí nechce jinak jak říkala moje drahá ex ;-)ale samozřejmě chápu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 17:34
byron píše:
:mrgreen: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.12.11 17:35

Ivuško, já jsem se v minulosti už dotýkal a výsledkem je, že nyní platím alimenty na tři děti. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 17:35
Anonymní píše:
byron píše:

stetsi zeme se to zatim vyhyba!! stacil me kolega ve snu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
10.12.11 17:36
Radim78 píše:
Ivuško, já jsem se v minulosti už dotýkal a výsledkem je, že nyní platím alimenty na tři děti. :-(

ajaj tak to je jiná ale třeba přijde ta pravá a budeš konečně šťastnej moc bych Ti to přála každej z nás má právo na lásku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová