Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:byron píše:manžel ho po mě chtěl jednou oholit
Holit zadek chlapovi????
byron píše:Většinou chce chlap holit ženskou..
Holit zadek chlapovi????
Chtěl zkusit jaký to nemuset se škrábat mezi půlkama, pak se škrábal ještě víc
![]()
Anonymní píše:byron píše:Chtěl zkusit jaký to nemuset se škrábat mezi půlkama, pak se škrábal ještě vícVětšinou chce chlap holit ženskou..
Holit zadek chlapovi????![]()
Tak pořád si říkám, jestli ta maminka to dělala schválně, nebo si to neuvědomovala. Ale v každém případě byla dosti sexy, tedy ten její zadeček hodně, óóch ještě když si teď na to vzpomenu. ![]()
Já nevím, co by se stalo?! Určitě bych jí na ten zadeček sáhnul, tomu se opravdu nedalo odolat! ![]()
Nechci pomyslet co by pak asi následovalo. A nejhorší je, že to povedené miminko mě přitom pořád sledovalo, to byl asi na mě zajímavý pohled.
No v každém případě teď mám plnou hlavu maminek s kočárkami.
Přitom jsem takový nesměly intelektuál! Nechápu kde se to ve mě vzalo.
Dobré téma
Sranda by byla, kdyby se ta maminka tady objevila ![]()
Nesmělý intelektuál?
![]()
Radim78 píše:
Tak pořád si říkám, jestli ta maminka to dělala schválně, nebo si to neuvědomovala. Ale v každém případě byla dosti sexy, tedy ten její zadeček hodně, óóch ještě když si teď na to vzpomenu.
Já nevím, co by se stalo?! Určitě bych jí na ten zadeček sáhnul, tomu se opravdu nedalo odolat!
Nechci pomyslet co by pak asi následovalo. A nejhorší je, že to povedené miminko mě přitom pořád sledovalo, to byl asi na mě zajímavý pohled.
No v každém případě teď mám plnou hlavu maminek s kočárkami.Přitom jsem takový nesměly intelektuál! Nechápu kde se to ve mě vzalo.
Radim78 píše:
Tak pořád si říkám, jestli ta maminka to dělala schválně, nebo si to neuvědomovala. Ale v každém případě byla dosti sexy, tedy ten její zadeček hodně, óóch ještě když si teď na to vzpomenu.
Já nevím, co by se stalo?! Určitě bych jí na ten zadeček sáhnul, tomu se opravdu nedalo odolat!
No v každém případě teď mám plnou hlavu maminek s kočárkami.Přitom jsem takový nesměly intelektuál! Nechápu kde se to ve mě vzalo.
možná že už bys taky měl najít tu pravou a založit rodinku pak by ses mohl dotýkat jak by se Ti chtělo nějakého zadečku a miminko by se Ti nesmálo ![]()
Radim78 píše:
ivaska píše:1simona1 píše:můžeš být měla jsem tyhle sny a pak to přestalo začala jsem randit s klukama a pak přišla jedna holka co mi zblbla hlavu a byly jsme spolu skoro 2 roky a i když spolu už víc než 3 roky nejsme spíme spolu a máme se moc rády a možná i víc jen máme asi nějaký problém který nás zatím drží od sebeAnonymní píše:tak ja zas byvam neverna ve snu s holkama-teda s nejlepsi kamosku a me spis desi to jestli nejsme v podvedomi lesba1simona1 píše:Tak to je jasný
tak toto me teda fakt rozesmalo![]()
![]()
![]()
![]()
ale asi jako kazda ina holka mam necudne predstavy. ..nedky satci jen letmy dotyk od krasneho ,nabyteho instruktora autoskoly, a hlava jede jak o zivot co by bylo ,kdyby nebylo
![]()
![]()
je to asi normálne
Horší je se probudit, s pocitem, že jste byli nevěrní ve snu. Jako já dneska. Fakt jsme si to užívali s kamarádem (manželovým). A teď tak celý den přemýšlím, co to jako mělo znamenat. Náhoda? nebo ho skrytě chci a podvědomí mě dohonilo ve snu?![]()
![]()
nestras meeeeeeeeeee!! nemam nnic proti lesbam ale muzi jspu muzi
![]()
1simona1 píše:ivaska píše:nestras meeeeeeeeeee!! nemam nnic proti lesbam ale muzi jspu muzi1simona1 píše:můžeš být měla jsem tyhle sny a pak to přestalo začala jsem randit s klukama a pak přišla jedna holka co mi zblbla hlavu a byly jsme spolu skoro 2 roky a i když spolu už víc než 3 roky nejsme spíme spolu a máme se moc rády a možná i víc jen máme asi nějaký problém který nás zatím drží od sebeAnonymní píše:tak ja zas byvam neverna ve snu s holkama-teda s nejlepsi kamosku a me spis desi to jestli nejsme v podvedomi lesba1simona1 píše:Tak to je jasný
tak toto me teda fakt rozesmalo![]()
![]()
![]()
![]()
ale asi jako kazda ina holka mam necudne predstavy. ..nedky satci jen letmy dotyk od krasneho ,nabyteho instruktora autoskoly, a hlava jede jak o zivot co by bylo ,kdyby nebylo
![]()
![]()
je to asi normálne
Horší je se probudit, s pocitem, že jste byli nevěrní ve snu. Jako já dneska. Fakt jsme si to užívali s kamarádem (manželovým). A teď tak celý den přemýšlím, co to jako mělo znamenat. Náhoda? nebo ho skrytě chci a podvědomí mě dohonilo ve snu?![]()
![]()
![]()
![]()
nestraším a věř že kdo jednou zkusí nechce jinak jak říkala moje drahá ex
ale samozřejmě chápu ![]()
Ivuško, já jsem se v minulosti už dotýkal a výsledkem je, že nyní platím alimenty na tři děti. ![]()
byron píše:Většinou chce chlap holit ženskou..
Holit zadek chlapovi????
stetsi zeme se to zatim vyhyba!! stacil me kolega ve snu
![]()
Radim78 píše:
Ivuško, já jsem se v minulosti už dotýkal a výsledkem je, že nyní platím alimenty na tři děti.
ajaj tak to je jiná ale třeba přijde ta pravá a budeš konečně šťastnej moc bych Ti to přála každej z nás má právo na lásku
manžel ho po mě chtěl jednou oholit