Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,dnes jsem byla na utz,jsem 13.dc ,mam 4 vajicka o vel. 9mm,coz se mi zda malo,cyklus mam 31 dni,myslite,ze mam tento mesic nadeji?dr.rikala,ze se mame snazit ve ctvrtek,coz je za dva dny,coz absolutne nechapu,folik prece roste v prumeru 2mm za den.rikala,ze ve ctvrtek se mame snazit a v patek jdu na hormonalni profil.tak co myslite?asi by to nerikala jen tak ne?ale moc se mi to nezda,diky za komentare.
Ahoj holky,dnes jsem byla na utz,jsem 13.dc ,mam 4 vajicka o vel. 9mm,coz se mi zda malo,cyklus mam 31 dni,myslite,ze mam tento mesic nadeji?dr.rikala,ze se mame snazit ve ctvrtek,coz je za dva dny,coz absolutne nechapu,folik prece roste v prumeru 2mm za den.rikala,ze ve ctvrtek se mame snazit a v patek jdu na hormonalni profil.tak co myslite?asi by to nerikala jen tak ne?ale moc se mi to nezda,diky za komentare.
ahoj, já mám bez stimulace Clostíkem 13 DC taky folíky tak 8 mm, ale je to proto, že ovu bez Pregnylu mivám až 17-20 den a to i při 28 denním cyklu, což mi potvrzovaly ovu testy i měření BT ...... takže naději na ovulku máš, ale pravda je, že folík roste cca 2 mm denně, tak to taky nevím proč ve čtvrtek, i když to už by mohl mít cca 14 mm ![]()
Ahoj Bartosicko,já jsem měla vždycky úplně hladké vaječníky,bez sebemenší naděje na ovulaci a po desetiměsíčním snažení jsem těhotná.Vy se snažíte už dlouho,že to tak řešíš.Mě se osvědčilo na všechno se absolutně vykašlat a poslouchat jenom svoje tělo ![]()
ixule píše:
ahoj, já mám bez stimulace Clostíkem 13 DC taky folíky tak 8 mm, ale je to proto, že ovu bez Pregnylu mivám až 17-20 den a to i při 28 denním cyklu, což mi potvrzovaly ovu testy i měření BT ...... takže naději na ovulku máš, ale pravda je, že folík roste cca 2 mm denně, tak to taky nevím proč ve čtvrtek, i když to už by mohl mít cca 14 mm
Naději máš určitě, akorát bych počítala že o dost později než ve čtvrtek (ten 17.-19. DC jak píšeš možná). Zajímalo by mě, co hodlají vykoumat z hormonálního profilu 16.DC.
bartosicko jako velikostně by to asi tak sedělo, ale vůbec to tak být nemusí .. chtělo by to zkusit měřit BT, i když to je dlouhodobější záležitost, tak minimálně bych zkusila ovu testy, i když někdy nejsou přesné
… nebo zkus začít zítra ráno měřit, chce to každý den ve stejnou dobu, já když takhle začla, tak jsem začala 2 dny před ovu a bylo to tam krásně vidět
problém je, že teplota to ukáže po … tak můžete od čtvrtka tulit a uvidíš
.. jinak hormonální profil mi dělali taky dřív, tuším 5 DC ![]()
ugluk píše:
Naději máš určitě, akorát bych počítala že o dost později než ve čtvrtek (ten 17.-19. DC jak píšeš možná). Zajímalo by mě, co hodlají vykoumat z hormonálního profilu 16.DC.
Hormonální profil na začátku cyklu (2.-5.DC) první náběr a pak cca týden po předpokládané ovulaci druhý.
ixule píše:
bartosicko jako velikostně by to asi tak sedělo, ale vůbec to tak být nemusí .. chtělo by to zkusit měřit BT, i když to je dlouhodobější záležitost, tak minimálně bych zkusila ovu testy, i když někdy nejsou přesné… nebo zkus začít zítra ráno měřit, chce to každý den ve stejnou dobu, já když takhle začla, tak jsem začala 2 dny před ovu a bylo to tam krásně vidět
problém je, že teplota to ukáže po … tak můžete od čtvrtka tulit a uvidíš
.. jinak hormonální profil mi dělali taky dřív, tuším 5 DC
Klesnout nemusí, ale po ovu by měla trvale stoupnout:
http://merenibt.xf.cz/index2.html
přesně tak, teplota může klesnout a nemusí, na ty stránky, co sem dala ugluk koukni, jsou dobré .. a můžeš si to psát na http://www.fertilityfriend.com/ .. tam to dokáže ovulku docela dobře najít ![]()