Mám naději na ovulku?

418
19.7.11 13:33

Mam nadeji na ovulku?

Ahoj holky,dnes jsem byla na utz,jsem 13.dc ,mam 4 vajicka o vel. 9mm,coz se mi zda malo,cyklus mam 31 dni,myslite,ze mam tento mesic nadeji?dr.rikala,ze se mame snazit ve ctvrtek,coz je za dva dny,coz absolutne nechapu,folik prece roste v prumeru 2mm za den.rikala,ze ve ctvrtek se mame snazit a v patek jdu na hormonalni profil.tak co myslite?asi by to nerikala jen tak ne?ale moc se mi to nezda,diky za komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
19.7.11 13:33

Mam nadeji na ovulku?

Ahoj holky,dnes jsem byla na utz,jsem 13.dc ,mam 4 vajicka o vel. 9mm,coz se mi zda malo,cyklus mam 31 dni,myslite,ze mam tento mesic nadeji?dr.rikala,ze se mame snazit ve ctvrtek,coz je za dva dny,coz absolutne nechapu,folik prece roste v prumeru 2mm za den.rikala,ze ve ctvrtek se mame snazit a v patek jdu na hormonalni profil.tak co myslite?asi by to nerikala jen tak ne?ale moc se mi to nezda,diky za komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.7.11 13:40

ahoj, já mám bez stimulace Clostíkem 13 DC taky folíky tak 8 mm, ale je to proto, že ovu bez Pregnylu mivám až 17-20 den a to i při 28 denním cyklu, což mi potvrzovaly ovu testy i měření BT ...... takže naději na ovulku máš, ale pravda je, že folík roste cca 2 mm denně, tak to taky nevím proč ve čtvrtek, i když to už by mohl mít cca 14 mm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.7.11 13:41

mimo jiné jsi diskusi asi založila 2× .. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.7.11 13:47

Ahoj Bartosicko,já jsem měla vždycky úplně hladké vaječníky,bez sebemenší naděje na ovulaci a po desetiměsíčním snažení jsem těhotná.Vy se snažíte už dlouho,že to tak řešíš.Mě se osvědčilo na všechno se absolutně vykašlat a poslouchat jenom svoje tělo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
19.7.11 13:58
Ja taky myslim,ze bude az tak mezi 17.-19.dc,takze myslis,ze tech 9mm je ted ok?
ixule píše:
ahoj, já mám bez stimulace Clostíkem 13 DC taky folíky tak 8 mm, ale je to proto, že ovu bez Pregnylu mivám až 17-20 den a to i při 28 denním cyklu, což mi potvrzovaly ovu testy i měření BT ...... takže naději na ovulku máš, ale pravda je, že folík roste cca 2 mm denně, tak to taky nevím proč ve čtvrtek, i když to už by mohl mít cca 14 mm :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
19.7.11 14:02

Naději máš určitě, akorát bych počítala že o dost později než ve čtvrtek (ten 17.-19. DC jak píšeš možná). Zajímalo by mě, co hodlají vykoumat z hormonálního profilu 16.DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.7.11 14:06

bartosicko jako velikostně by to asi tak sedělo, ale vůbec to tak být nemusí .. chtělo by to zkusit měřit BT, i když to je dlouhodobější záležitost, tak minimálně bych zkusila ovu testy, i když někdy nejsou přesné :nevim: … nebo zkus začít zítra ráno měřit, chce to každý den ve stejnou dobu, já když takhle začla, tak jsem začala 2 dny před ovu a bylo to tam krásně vidět :palec: problém je, že teplota to ukáže po … tak můžete od čtvrtka tulit a uvidíš :-) .. jinak hormonální profil mi dělali taky dřív, tuším 5 DC :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
19.7.11 14:09
No,to je dalsi pitomost,chce mi udelat hor.profil,jestli ovuluji a nasadit kdyztak ten clostil,ale vim,ze profil se dela na zacatku cyklu ne?no,mam koupene ovu testy tak radsi budu testovat,pocitam,ze ovu nejdrive v nedeli a to fakt nejdrive.jen ty foliky se mi zdaly male,ale tak kdyz jsou 4:)
ugluk píše:
Naději máš určitě, akorát bych počítala že o dost později než ve čtvrtek (ten 17.-19. DC jak píšeš možná). Zajímalo by mě, co hodlají vykoumat z hormonálního profilu 16.DC.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
19.7.11 14:12

Hormonální profil na začátku cyklu (2.-5.DC) první náběr a pak cca týden po předpokládané ovulaci druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
19.7.11 14:14
Testovat budu urco a teplotu teda zkusim od zitrka a jak to je s teplotou?v den ovu klesne?
ixule píše:
bartosicko jako velikostně by to asi tak sedělo, ale vůbec to tak být nemusí .. chtělo by to zkusit měřit BT, i když to je dlouhodobější záležitost, tak minimálně bych zkusila ovu testy, i když někdy nejsou přesné :nevim: … nebo zkus začít zítra ráno měřit, chce to každý den ve stejnou dobu, já když takhle začla, tak jsem začala 2 dny před ovu a bylo to tam krásně vidět :palec: problém je, že teplota to ukáže po … tak můžete od čtvrtka tulit a uvidíš :-) .. jinak hormonální profil mi dělali taky dřív, tuším 5 DC :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
19.7.11 14:17

Klesnout nemusí, ale po ovu by měla trvale stoupnout:
 http://merenibt.xf.cz/index2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.7.11 14:20

přesně tak, teplota může klesnout a nemusí, na ty stránky, co sem dala ugluk koukni, jsou dobré .. a můžeš si to psát na http://www.fertilityfriend.com/ .. tam to dokáže ovulku docela dobře najít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí