Hlen hojný slizký

2672
16.7.11 17:28

hlen hojný slizký..

Ahoj holky..mám dotaz dnes mám asi 34DC bez menstruace ale vysadila jsem hormony tak premyslim ze jsem dostala ovulaci az tedka-sorry za popis.ale vysel ze me fakt hustě slizký hlenik..sex jsme meli včera, otázka je nemam uz to kdy pojistit..myslíte ze by mohly prezít..vcera jsem mela takovy vodnato kremovy..jeste..:/jestli nezahynuly ty spermie..nebo tak ach jo me trefí..snazime se mesic a ted mi prijde asi ten ovu hlen..nebo to muze byt i tehu hlen?čipek jsem mela dokola slizky a jak to vyteklo uz je to tam zas kremovejsi…díky moc..těhu test negativní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13770
16.7.11 18:23

Já nevím, ale myslím, že na ovu hlen, je už pozdě. Tak bych Ti moc přála ten těhu hlen :hug: a co třeba kvasinky, nejsou to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
16.7.11 18:49
panenka87 píše:
Já nevím, ale myslím, že na ovu hlen, je už pozdě. Tak bych Ti moc přála ten těhu hlen :hug: a co třeba kvasinky, nejsou to?

ne to vubec kvasinky poznam mela jsem zanety stale nez jsem sla na operaci:Dpoznam vsecky ruzne vytoky:Da prave ted mam takove jine :Dhej operace super:Djsem uplne stastna..no nevim jestli tehu test furt negativni:Djsem blazen no ted jsem 14dni s našima tak zkusim nakonci dovči:Dtakze ted to i tak nezachranim a co ty??nemas fb..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.7.11 19:37

Mám, ale moc tam už nechodím:) No jsem na Tebe každopádně zvědavá, jak to dopadne! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
16.7.11 19:38
panenka87 píše:
Mám, ale moc tam už nechodím:) No jsem na Tebe každopádně zvědavá, jak to dopadne! :-)

no a ty zatim ms nikde?a co teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.7.11 19:48

MS nikde, a na teplotu se můžeš kdyžtak mrknou na grafu, co mám v podpisu :-) Ale měřím ji jen pár dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
16.7.11 21:21

Mně to teda přijde jako ovulka, hleník je přesný ovulkový :palec: Spermijky vydrží až tři dny v těle, takže pokud jste sexovali včera, určitě to mohlo vyjít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
16.7.11 22:03
MarinkaCu píše:
Mně to teda přijde jako ovulka, hleník je přesný ovulkový :palec: Spermijky vydrží až tři dny v těle, takže pokud jste sexovali včera, určitě to mohlo vyjít :wink:

děkuji..ja se asi zblaznim ty vysazene hormony si se mnou pohravaji :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital