Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky..mám dotaz dnes mám asi 34DC bez menstruace ale vysadila jsem hormony tak premyslim ze jsem dostala ovulaci az tedka-sorry za popis.ale vysel ze me fakt hustě slizký hlenik..sex jsme meli včera, otázka je nemam uz to kdy pojistit..myslíte ze by mohly prezít..vcera jsem mela takovy vodnato kremovy..jeste..:/jestli nezahynuly ty spermie..nebo tak ach jo me trefí..snazime se mesic a ted mi prijde asi ten ovu hlen..nebo to muze byt i tehu hlen?čipek jsem mela dokola slizky a jak to vyteklo uz je to tam zas kremovejsi…díky moc..těhu test negativní..
Já nevím, ale myslím, že na ovu hlen, je už pozdě. Tak bych Ti moc přála ten těhu hlen
a co třeba kvasinky, nejsou to?
panenka87 píše:
Já nevím, ale myslím, že na ovu hlen, je už pozdě. Tak bych Ti moc přála ten těhu hlena co třeba kvasinky, nejsou to?
ne to vubec kvasinky poznam mela jsem zanety stale nez jsem sla na operaci:Dpoznam vsecky ruzne vytoky:Da prave ted mam takove jine
hej operace super:Djsem uplne stastna..no nevim jestli tehu test furt negativni:Djsem blazen no ted jsem 14dni s našima tak zkusim nakonci dovči:Dtakze ted to i tak nezachranim a co ty??nemas fb..?
Mám, ale moc tam už nechodím:) No jsem na Tebe každopádně zvědavá, jak to dopadne! ![]()
panenka87 píše:
Mám, ale moc tam už nechodím:) No jsem na Tebe každopádně zvědavá, jak to dopadne!
no a ty zatim ms nikde?a co teplota
MS nikde, a na teplotu se můžeš kdyžtak mrknou na grafu, co mám v podpisu
Ale měřím ji jen pár dní…
Mně to teda přijde jako ovulka, hleník je přesný ovulkový
Spermijky vydrží až tři dny v těle, takže pokud jste sexovali včera, určitě to mohlo vyjít ![]()
MarinkaCu píše:
Mně to teda přijde jako ovulka, hleník je přesný ovulkovýSpermijky vydrží až tři dny v těle, takže pokud jste sexovali včera, určitě to mohlo vyjít
děkuji..ja se asi zblaznim ty vysazene hormony si se mnou pohravaji
![]()