Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuju názor, protože jsem z toho teď docela rozhozená. Seznámila jsem se s mužem na dovolené. Byli jsme spolu pár dní, sedli jsme si, byla tam přitažlivost a nakonec jsme spolu i spali. Po návratu jsme byli ještě v kontaktu a párkrát se viděli.
Začala jsem to vnímat víc, přišlo mi, že by z toho mohlo být něco víc… ale pak mi řekl, že vztah nechce a že má v hlavě pořád někoho jiného a to mi řekl potom kdy se mnou několikrát spal.
Respektovala jsem to, ale teď mě to dohnalo. Všimla jsem si, že si mě všude odebral a zároveň jsem zjistila, že se vrátil ke své bývalé.
A teď si v hlavě jedu otázky: byla jsem jen náhrada? věděl to celou dobu a jen si se mnou „krátil čas“? Proč mi rovnou neřekl, že nechce vztah?
Napadlo mě i, jestli jí nemám napsat a říct, co se mezi námi dělo… ale nevím, jestli by to k něčemu bylo, nebo bych tím jen ublížila sama sobě. Nebo co bych ji napsala?
Navíc je o 10 let mladší než já, takže si připadám ještě víc hloupě, že jsem tohle vůbec dopustila… A asi nejhorší je, že jsem se do něj nějakým způsobem zamilovala.
Co byste dělaly na mém místě? Má smysl jí psát, nebo to nechat být? Jak se z tohohle vůbec posbírat?
Díky za jakýkoliv názor. ![]()
Když jí napíšeš, jak konkrétně Ti to pomůže? Věřím, že to bolí, ale kašli na to. Posmutni si, zvedni se a jdi dál. Neponižovala bych se a ta holka s tím nemá nic společného, tak proč jí ubližovat?
@carola vy by jste nebyla rada, že vás někdo informoval? Nemyslim si, ze ji pochlubil.
@adels230 psala jsi, že spolu nebyli, a že se k ní vrátil? Tak proč by se jí proboha, měl chlubit? Přijde mi, že se chceš pomstít, ale stejně Ti to nepomůže. Co vyšleš, to se Ti vrátí, zákon karmy. Já bych to nechala být, ale stejně si to uděláš po svém.
@adels230 píše: Více
Prosím tě, jak tě vůbec mohla napadnout taková blbost abys jí psala? ![]()
Ničemu si tím nepomůžeš a minimálně by ses akorát ztrapnila, nic víc. Ber to tak, jak to je. No copak neznáš chlapy? Chtěl si s tebou zkrátka jen užít, ale miloval a zřejmě pořád miluje svoji „jako” bývalku. ![]()
Nic novýho pod sluncem, bohužel…
No budeš se s tím muset smířit a příště se raději držet trochu víc při zemi, abys zase někomu nenaletěla. ![]()
Myslím, že jeho bývalá jsi tak nějak ty. Ne ona, kterou měl v hlavě a ke které se vrátil. Ty jsi navíc asi byla jen taková mezihra. Uspěchaná známost, která rychle začala a rychle skončila. Vzhledem k tomu, co píšeš o vašem vzájemném věkovém rozdílu, bych na tvém místě byla snad nakonec i ráda, že to dopadlo rozchodem takhle brzy. Za nějakých deset dvacet let by vás ten rozdíl mohl dohnat. Chtěla bys potom začínat znova? Asi by ti zůstaly děti, musela by ses majetkově vyrovnávat, a koukat, jak si nabrnknul mladší ženu. Buď ráda, že to dopadlo takhle. Že budeš kontaktovat tu jeho partnerku, pro tebe nebude mít žádný pozitivní dopad a efekt. Jen by ses ztrapnila. Jeho tím zpátky rozhodně nezískáš. Ber to tak, že jsi udělala užitečnou životní zkušenost. Dneska je moderní se sexem neotálet, ale ty jsi to nějak dost uspěchala, mám dojem. Tohle není moralizování. Ono nemít zábrany a popohnat to dopředu není vždycky vyhra. O to víc to pak mrzí. A kdo za to opravdu stojí, ten na to umí počkat. On si užil, vrátil se, a dál pokračovat nechce. Na tom žádná tvá reakce nic nezmění.
Pokud se mu chceš pomstít, tak jí to napiš. Třeba se alespoň pphádají ![]()
Se mi hned vybavili Pratele…but we were on a break ![]()
Nechala bych to byt. Nicemu si nepomuzes…mozna se ti chvilkove ulevi, ale ono zit z nejake pomsty, to neni dobra karma. Pokud je to opravdu tak, ze spolu nebyli, tak ji to nemusi zajimat, a kdyby to povazoval pro jejich vztah za dulezite on, ma to rict sam.
Holt se mozna tim pokusem s tebou chtel od te byvale odpoutat a zjistil, ze to nejde. Stava se, prece kazdy vztah nedopadne. Sice jsi se uz citove zannagazovala, ale jak pise @Pe.M.1, lepsi, ze na to prisel brzy. Nech to prebolet a tim to uzavri.
Proč bys ji měla psát? K tomu není vůbec důvod. Akorát budeš za trapku.
Prostě tě nechce, smiř se s tím. To se stává. Nic víc za tím nehledej. Časem to přejde.
Nepiš ji, proč taky, chceš se mu pomstít? Třeba spolu v té době fakt nebyli a třeba se oba podvádí navzájem, nevíš, fakt to neřeš. Ber to jako zkušenost do života.
Proč bys jí proboha psala?
Chceš se mu pomstít? Protože jinak to absolutně ničemu nepomůže. A na mě to působí, že ona ani bývalá nebyla. Byl s ní celou dobu a jenom ji s tebou podvedl.
Takze by sisi to představovala takto: ty ji napíšeš, ona ho vykopne a on se ti vrátí a bude tě najednou milovat z celého srdce?
Opravdu myslíš, ze se to stane?
Pokud je chlap normální, rekl ji, ze pri pauze nekoho mel, ale je konec.
Nebo je zbabělec a neřekl
ji to, pak ho mozna vykopne. A on ti to bude uz navždy zazlívat. Ale určitě ti do náruče nepřiběhne. Budes z toho mít hezky pocit?
Pokud ze sebe chceš udělat zhrzenou blbku, tak směle do toho.. ![]()
Napiš jí, bude sranda. Zhrzená žena je top ![]()