Mám napsat jeho bývalé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.4.26 17:49
@Trojlístek píše: Více

Mně ten kluk přijde vcelku jako fér týpek. Na dovolené se nezávazně seznámili a trávili spolu čas, nic si neslibovali a vyústilo to v oboustranně dobrovolný sex. Párkrát se viděli, slovo o vztahu nepadlo a když viděl, že zakladatelka to vnímá jinak a má k němu citové vazby, řekl jí otevřeně, jak to má on. Nemazal jí med kolem pusy a nesliboval vztah jen proto, aby si ji udržel na sex.
Co získá tím, že jí napíše? V krajní možnosti se jí mladá vysměje a napíše jí něco o starých naivních zoufalkách. Bude jí líp? Úplně si to nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.26 17:52
@Lolinka94 píše: Více

Tak poraď totéž i zakladatelce. Ta si chce ulevit tím, že bude otravovat aktuální partnerku jen z frustrace, že to není ona, kterou miluje a nechce ji jako partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
17.4.26 17:54

Jenomže jí i přesto, dělal plané naděje…
Podle mě, by se zachoval férově, kdyby jí to řekl už na té dovolené, než se spolu vyspali.
A to je za mě, právě ta podpásovka, kterou udělal. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11044
17.4.26 18:06
@Černá Madonna píše: Více

No, tak těžko říci, jestli by spolu stejně nakonec v té posteli neskončili a letní flirt málokdy končí jako vztah.
Si nějak neumím představit, že budu na dovolené, budu mít v sobě nedořešeny předchozí vztah, si vrznu, protože budu chtít a nebude nikdo proti a před tom vším to s tím dotyčným rozeberu? …nemyslím, že by mě chtěl poslouchat, nemyslím, že bych se chtěla svěřovat.
Asi taky nejsem fér…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.26 18:10

Tak ale on mohl být otevřený vztahu, jen prostě zjistil, že mu na zakladatelce něco vadí, není to tak, jak by si ideálně představoval a prostě „není to Rachel“, když už tu někdo citoval ty Přátele. Na začátku ti nikdo nemůže dát čestné slovo, že s tebou po vstoupí do vztahu. Naopak vnímám kladně, že když se to začalo z pár setkání překlápět, netahal ji za nos a na féra jí řekl, jak to má. Byl to jen románek z dovolené, který se překlopil do pár setkání po a zjistil, že v reálu to vidí trochu jinak, stává se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
17.4.26 18:13
@DivícíSeŽena píše: Více

Mně to teda přijde tak, že se na té dovolené seznámili, protože si padli do oka. No a v podstatě tam začali spolu randit. :P
Tím, že byli v kontaktu i po té dovolené včetně sexu, tak to logicky vypadalo na to, že z toho bude vztah takový jaký má být… :srdce:
Takže jako nezávazný sex na nějaké dovolené bych to asi brala, kdyby si dali pusu a pac na rozloučenou a sbohem.
Férovej chlap to není ani z letadla. A je úplně fuk, kolik má ta jeho jakoby exka let.
Protože tady jde úplně o něco jinýho. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
17.4.26 18:21

Jenomže nevíme, co jí tam navykládal…
Tak pokud bys brala sex s kýmkoliv sympatickým jen jako relax, tak to potom jo. Já teda z nikoho vola nedělám a je úplně jasný, když se s někým případně vyspím, že jde primárně jen čistě o ten sex a nic víc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11044
17.4.26 18:25

No, já hlavně tuhle situaci vůbec nezažila ani ten hypoteticky příklad.
Ja jsem totiž cíťa a nezvládla bych nezávazný sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.26 18:26

A o co tedy jde? Že si zakladatelka vysnila lásku z letního románku, který se překlopil do pár setkání po dovolené? Ale no tak, to snad kdyby jí bylo osmnáct.
On jí nic nesliboval, žádné plané naděje jí nedával, naopak když viděl, že se zamilovává, byl k ní upřímný a nedělal z ní krávu, jen aby si ji udržel na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
17.4.26 18:26
@DivícíSeŽena píše: Více

Jasně, že se to stává a člověk nikdy vlastně pořádně neví, jak to všechno dopadne a jaké to bude mít trvání…
Jenomže on celou tu dobu moc dobře věděl jak to má. Řekl to i zakladatelce, že pořád myslí na svoji bývalou, ke které se stejně vrátil. Takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.26 18:27
@adels230 píše: Více

Vydrž to a nikomu nic nepiš. Ztratila by si tím svojí důstojnost a v budoucnu by tě to mrzelo. Já tenkrát nepsala ani milence svého manžela po cca 20 letech manželství. Kontakt jsem měla, ale nikdy mě to nenapadlo, co bych z toho měla. :nevim: Neznám ji a ani ji znát nechci. Na vztah musí být vždy dva. Jste spolu jen „chodili“ a nedopadlo to, tak co by si chtěla řešit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.26 18:58

I když to tak často doopravdy končí, pokud jde někdo ze vztahu do vztahu, a nemá vyřešenou minulost. Tomu, kdo dělá tu vrbu, a poslouchá kolikrát od rána do večera, co mu, nebo jí, ten zmetek vyvedl, se říká „Převozník, nebo Převoznice“. Jedna moje kamarádka dokonce s převozníkem otěhotněla, a potýká se s tím dodnes.

• Citovat
  • Upravit
11044
17.4.26 19:07
@Anonymní píše: Více

To se pravda nedivím.
Vztahy jsou složité, ale někdy to opravdu jinak ani dopadnout nemohlo…
Poměrně vždy jsem měla silnou slekci a ikdyz často slibovali nebo ani neslibovali ti chlapi modré z nebe, tak ma intuice byla neoblomná a kdyby se intuice sem tam poslouchala i u jiných, tak by nemuselo docházet k takovým situacím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
17.4.26 19:46

Jaké plané naděje? Podle tvé logiky ona měla říct, hele, já s tebou nechci spát, pokud to bude jen letní románek a nechceš se vázat. Proč se z něho dělá zločinec, ona nemá pusu a je nesvéprávná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
17.4.26 20:07
@Zvedava1 píše: Více

Ne, ona nemusela říkat vůbec nic, jen brát věci tak jak jsou. A předpokládám, že se mu sama do postele necpala…
Ale on je podle mě, bezcharakterní chlap, který moc dobře věděl co a proč dělá. A zakladatelka je tou naivní ženskou, co si myslela, že to s ní přece jen myslí vážně a že nešlo jen o nějaký pouhý dovolenkový románek. :P
Já teda nijak nechápu, jak ho tady můžete někteří tak vehementně obhajovat. Když je úplně jasný, že si chtěl už od samého počátku jen užít a o nic víc mu nešlo.
A takových chlapů je bohužel mraky. Koukám, že se za ty roky, vůbec nic nezměnilo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí