Mám očkovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
14.6.19 12:01
@unuděná píše:
@Elen8 Až na to, že zakladatelky syn žádnou rýmu nemá :nevim:

No ale má teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
14.6.19 12:22

Zakladatelka syn ne, ale níže se psalo, že očkovat s rýmou je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
14.6.19 12:28
@Anonymní píše:
Holky dnes mame jit na ockovani, syn ma po odectu v zadecku trplotu 37. Jinak mu nic neni. Je mu uz 22 mesicu a porad hexu odkladam. Doktorka uz je nastvana. Chci uz to mit za sebou ale nevim jak s tou teplotou co myslite?

Když už to člověk odkládá a naočkovat chce, tak by měl sám iniciativně vybrat vhodný termín, kdy je dítě ok a venku ani hice, ani chřipková sezóna. Ne čekat až ho bude nahánět doktorka ve skoro dvou letech v 35*ve stínu. Pokud jste jiný případ (častá nemocnost, jiné problémy) tak se omlouvám, ale ty předchozí případy nechápu. To už spíš ty, co očkovat vůbec nechtějí, ale takové to kličkování před doktory nemám ráda, neprospěje to nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.19 12:30

Holky odkladala jsem ockovani protoze jsem vubec ockovat nechtela, ale odesel od nas partner a ja mebudu mit finance na soukromou skolku. Takze resim az ted prvni hexu. Syn v 11h uz mel jen 36,7 tak ocko dostal. Doma mame chladek, tak se tu budem drzet snad to bude ok. Dekuji vsem

• Citovat
  • Upravit
1089
14.6.19 12:39
@Anonymní píše:
Holky odkladala jsem ockovani protoze jsem vubec ockovat nechtela, ale odesel od nas partner a ja mebudu mit finance na soukromou skolku. Takze resim az ted prvni hexu. Syn v 11h uz mel jen 36,7 tak ocko dostal. Doma mame chladek, tak se tu budem drzet snad to bude ok. Dekuji vsem

Nojo no chlapi.. :?, to mě mrzí. Buďte dnes v klidu v chládku a bude to dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.6.19 12:46
@Anonymní píše:
Holky odkladala jsem ockovani protoze jsem vubec ockovat nechtela, ale odesel od nas partner a ja mebudu mit finance na soukromou skolku. Takze resim az ted prvni hexu. Syn v 11h uz mel jen 36,7 tak ocko dostal. Doma mame chladek, tak se tu budem drzet snad to bude ok. Dekuji vsem

ale to do září nestihneš, víš o tom? :think: nebo máte nástup do školky až ve 4 letech?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.19 12:49
@smurfka píše:
ale to do září nestihneš, víš o tom? :think: nebo máte nástup do školky až ve 4 letech?

Do zari pristiho roku to snad stihnu?

• Citovat
  • Upravit
smurfka
14.6.19 12:50
@Anonymní píše:
Do zari pristiho roku to snad stihnu?

to jo.. já myslela ted v září že už jde.. :mrgreen:
tak to nic..to jo.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
267
14.6.19 12:52
@smurfka píše:

Malemu je 22 mesicu, takze do pristiho roku by to stihnout mohli. Druha davka hexy po min. dvou mesicich, treti min. po 6 mesicich. S Priorixem bych pockala tak 4 tydny pred nastupem do skolky.
Zakladatelko trochu OT: dostali jste take hexacimu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.19 13:06
@Elessa píše:
Malemu je 22 mesicu, takze do pristiho roku by to stihnout mohli. Druha davka hexy po min. dvou mesicich, treti min. po 6 mesicich. S Priorixem bych pockala tak 4 tydny pred nastupem do skolky.
Zakladatelko trochu OT: dostali jste take hexacimu? :-)

Jo ted na to koukam ze jsme dostali hexacimu:)

• Citovat
  • Upravit
267
14.6.19 13:21
@Anonymní píše:
Jo ted na to koukam ze jsme dostali hexacimu:)

Dekuju za odpoved :-) Syn dostal prvni davku hexacimy v cca 19 mesicich, takze posledni vyjde take az po druhem roce veku (hexacimu lze podle stanoviska CVS ockovat i po druhem roce veku, ale na pribalaku se myslim psalo neco ve smyslu, ze nejsou studie pro deti starsi dvou let, proto jsem se ptala :-) ). Jsem rada, ze vim o nekom, kdo to ma stejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.19 13:25
@Elessa píše:
Dekuju za odpoved :-) Syn dostal prvni davku hexacimy v cca 19 mesicich, takze posledni vyjde take az po druhem roce veku (hexacimu lze podle stanoviska CVS ockovat i po druhem roce veku, ale na pribalaku se myslim psalo neco ve smyslu, ze nejsou studie pro deti starsi dvou let, proto jsem se ptala :-) ). Jsem rada, ze vim o nekom, kdo to ma stejne :D

Tak teoreticky by to starsi deti mely zvladat lepe nez mladsi i kdyz nejsou studie:)

• Citovat
  • Upravit
267
14.6.19 13:27
@Anonymní píše:
Tak teoreticky by to starsi deti mely zvladat lepe nez mladsi i kdyz nejsou studie:)

Take myslim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
14.6.19 13:35
@Anonymní píše:

Menší děti dostávají silnější vakcíny než větší děti a dospělí, protože jejich nevyvinutý imunitní systém by na slabší vakcíny nereagoval dostatečně silně. Takže paradoxně, kdybyste očkovali dospělého nebo starší děti, stačí méně dávek a slabší vakcína, než když očkujete mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek