Mám odsávat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
11.2.12 10:45

Mám odsávat?

Ahoj, malá rýmu v podstatě nemá, celý den je to ok. Jen vnoci a ráno mi při kojení „chrochtá“, pije ale normálně. Po položení do postýlky je to zas ok. Tak nevím, jestli ji mám trápit odsáváním, do dutin jí to vlézt nemůže, když ještě žádné nemá. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
11.2.12 10:49

Zkus to, když nic neodsaješ, tak to nech být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.2.12 10:53

Já bych zase neodsávala, malej taky občas jakoby chrochtá, ale rýma to není… Zbytečné odsávání… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.2.12 10:57

Neodsávala bych. U malých miminek je to normální, že „chrochtají“ a vůbec nic jim není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.2.12 10:59

Děkuju, mně se do toho moc nechtělo, vždycky děsně řve a pak mi nespí. :roll:
Má 4,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
11.2.12 10:59

asi bych ji netrapila, ja jsem v noci casto kojila celou zoologickou, vyluzovala zvlastni zvuky :mrgreen:

me se na cisteni nosiku osvedcil nosni olej od Hadka, je tam hermankovy olej, levandulovy a trezalkovy. Vyborna vec. Dej si do googlu, melo by se to snadno najit. dobra je i vincentka nebo libenar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
11.2.12 11:15

Moje druhorozená taky děsně chrochtala, odsávat jsem zkoušela, ale nemělo to smysl, nic jsem neodsála. :roll:
Pak jsem se dočetla, že některá miminka to tak mají a je to normální. Tak jsem to pak nechala být a skutečně to po pár týdnech samo ustalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.2.12 11:30

Ahoj, taky mám doma chropťu. Vydává celou škálu zvuků. Odsávám jen když „bublá“. Jinak zvlhčuju Vincentkou (na radu doktorky).

• Citovat
  • Upravit
7711
11.2.12 11:52

ahoj to si nasaje MM a to tam nech to je zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.12 12:03

Když slyším, že trochu chrochtá, nastříkám vincentku a po deseti minutách to teče samo, takže trošku odsaju. Když nic neteče, tak to nechám být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.2.12 12:21

ahoj, malá mi taky chrochtá u ranního kojení, ale je to tím, že dlouho spí, tak se mi prsa víc nalejou (prý to má přejít kolem 3 měsíce, pořád čekám :nevim: ) a pak má toho mlíka hodně, teče jí to všude a ona si to do toho nosíku nasaje… Většinou stačí jednu dírku zmáčknout a ona to vyfrkne…Parkrát jsem jí to odsála, a vždycky šly i nudlajzy, rýmu nemá, takže se jí asi udělaly z toho mlíčka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí