Mám PCOS?

546
26.4.20 11:31

Mám PCOS?

Ahoj všem co myslíte? Mám se bát? Nejsou ty hodnoty nějak špatné? Obávám se abych neměla PCOS a pak nemohla otěhotnět z Ivf. FSH 4,24 LH 7,02 E 109,5 TSH 0,66 PRL 88 ATPO neg. AMH 15,91
Děláno minulý rok leden/únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
26.4.20 12:03

Tzv PCOS neurcuji jen hodnoty..mas potvrzenou ovulaci? To je asi nejdulezitejsi ukazatel a take duvod, proc nemohou zeny s pcos otehotnet (chybejici ovulace). Jsou tu i dalsi ukazatele, treba nadmerne ochlupeni, nadvaha…Jinak ivf se podstupuje treba prave kvuli pcos, takze pokud se vam nedari otehotnet prirozene, ivf urcite muze pomoct a je vhodne :). Kdyby se v car potvrdilo pcos, tak budou jen opatrni pri stimukaci, aby pak nedoslo k hyperstimuulacnimu syndromu, ale to oni vsechno zjisti a pohlidaji si. Zadny strach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
26.4.20 12:41

@Melodie91 No jelikož mi nedozravaji vajíčka vůbec tak ovulaci nemám vůbec bych řekla :) Jinak mě už ani nezbývá nic jiného než ivf( nemám vejcovody). Ochlupení nadměrné nemám a nad ani možná jen trošku. Ne nic extra hodně… No tak snad si tam s tím poradí a přijdou na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
27.4.20 09:28

@Adri56 to ti v car urcite pomuzou :srdce: zaridej, aby vajicka dozrala a pak uz to bude sup sup a mimco na ceste :) nekde jsem i cetla, ze pcos se po porodu srovna samo..,ale nevim to jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
27.4.20 09:34

@Melodie91 Já doufám, snad si nějak poradí, v květnu tam jedu tak si o tom potřebuju znovu popovídat a nejlépe udělat znovu před stimulací všechny vyšetření, naposledy mi dělalali odběr na to vše před rokem, takže nechci aby pracovali s rok starými výsledky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
27.4.20 09:43

@Adri56 to bude urcite lepsi, aby treba pak nedavali zbytecne moc hormonu..ja hyperstimulacni syndrom mela a je to teda hnus :zed:. Drzim palce, urcite to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
27.4.20 09:50

@Melodie91 Děkuji moc, snad jo :) Fakt jo? Hodně to bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 16:36

Ahoj, jdu si k vam pro radu mam pco :( jedno dite uz sice mam, ale ted teprve nastaly problemy. Uz vic jak rok se snazime o druhe dite. Vyvolavaci injekce byli kazdy mesic nekdy to ms spustili, ale prevazne spis ne(duphaston, agolutin). Clostibegyt 3mesice(1.1-0-1 2.2-0-1 3.2-0-2) prvni dva cykly bez reakce treti nevim protoze zacal koconavirus a doktor prestal ordinovat. Shodou okolnosti mi umrela minuly mesic babicka 22.3.aja to samovolne po 3letech dostala, ale tenhle mesic jsem mela, aspon si to myslim dve plodny obdobi vzhledem k plodnemu hlenu, ale test je stale negativni. Je mozne, ze muzu byt jeste tehotna, ale pozitivni test bude treba az kolem 5.kvetna?(tj. je mozne, ze ovulace byla az po tom druhém plodnem hlenu)?Dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex