Mám pocit, že nikdy neotěhotním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
3.1.21 13:11
@purplee píše:
@Mimoňka 85Respekt :think:
Drzim palce

děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.1.21 13:13
@Fiducia píše:
Mrzí mě, že se vám nedaří :hug:

děkuji moc za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.1.21 13:14
@Fiducia píše:
Mrzí mě, že se vám nedaří :hug:

děkuji moc :hug:

Příspěvek upraven 03.01.21 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11206
3.1.21 13:15
@Mimoňka 85 píše:
ano…poslední kapička…jak můj manžel jí hladil bříško, ze zvědavosti jaké to je…měla jsem co dělat nedat najevo city…ve mě to křičelo:to jsem měla být přeci já

Hele, určitě to začni řešit, ten pocit, že pro to něco děláš taky pomůže. A jinak je fajn, že má manžel takový přístup a nestresuje tě ještě víc. Užívejte si se synem a věřím, že to jednou klapne, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.1.21 13:16
@Jana dnešní píše:
Vždycky se objeví nějaká poslední kapička, která Tě sejme. Jsi obdivuhodná, jak jsi přející ke švagrové, to vůbec není běžné.
Přeji, ať se přijde na příčinu co nejdřív :kytka:, abys věděla, s čím bojovat.
:,( máš pravdu…děkuji :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
3.1.21 13:16
@Mimoňka 85 píše:
ano…poslední kapička…jak můj manžel jí hladil bříško, ze zvědavosti jaké to je…měla jsem co dělat nedat najevo city…ve mě to křičelo:to jsem měla být přeci já

Uplne citim, jak tohle muselo bolet. Klidne se vyplac. Moc ti preju, at se brzy zadari :hug: Ono mozna to miminko opravdu jeste na neco ceka a pak prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.1.21 13:20
@Kosopemi píše:
Uplne citim, jak tohle muselo bolet. Klidne se vyplac. Moc ti preju, at se brzy zadari :hug: Ono mozna to miminko opravdu jeste na neco ceka a pak prijde.
@Kosopemi píše:

strašně to bolelo :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
3.1.21 13:33

@Mimoňka 85 A proč jsi doteď taky nebyla jen ta co si zašu*á? Nestresuješ se tím spíše, jak testuješ, hledáš a čekáš? :think:

Taky mám problémy, ale chci z toho sexu mít ještě i radost a tohle by mi to akorát znechutilo.

Jen, jestli si prostě nepřihazuješ bolest.

• Citovat
  • Upravit
549
3.1.21 13:38
@Altavista píše:
@Mimoňka 85 A proč jsi doteď taky nebyla jen ta co si zašu*á? Nestresuješ se tím spíše, jak testuješ, hledáš a čekáš? :think:

Taky mám problémy, ale chci z toho sexu mít ještě i radost a tohle by mi to akorát znechutilo.

Jen, jestli si prostě nepřihazuješ bolest.

protože muj sex s manželem není u mě o rozkoši…láska tam je ale nmá k tomu dispozice ani techniku aby mě to bavilo…jen naznačím:řekne, lásko, vždyt víš že na tohle nejsem, že ho mám malýho…ano neumí to se mnou, ale nechci měnit manžela kvůli sexu…bude to do konce mého života spíše povinnost…to mu samozřejmě nikdy neřeknu… beru to jako součást jeho samotného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.1.21 13:40

@Mimoňka 85 to mě přesně napadlo, že by mohl být problém na straně partnera. To se řeší snad líp :hug:
Je skvělý, že dítko máte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.1.21 13:44
@Kosopemi píše:

děkuji…tady mě ženy chápou… :hug: :hug: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.1.21 13:45

@Mimoňka 85 tak o tom sexu bych si s ním ještě pořádně promluvila :P Můj manžel říká, že od pasu dolů je průměrnej Asiat :mrgreen: Na sex moc není, stačí mu příležitostně, ale vždycky udělá všechno pro to, abych byla, spokojená i já. To fakt není o obřím penisu a hodinovým bušení. Ale musí chtít, no :think:
Proberte to, trénujte spolu, to by bylo, abyste nepřišli na jiný myšlenky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.1.21 13:47
@jita22 píše:
Hele, určitě to začni řešit, ten pocit, že pro to něco děláš taky pomůže. A jinak je fajn, že má manžel takový přístup a nestresuje tě ještě víc. Užívejte si se synem a věřím, že to jednou klapne, držím palce.

pujdu tento měsíc objednat se na vyšetření na klinku…čekala jsem po svatcích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.1.21 13:51
@Fiducia píše:
@Mimoňka 85 tak o tom sexu bych si s ním ještě pořádně promluvila :P Můj manžel říká, že od pasu dolů je průměrnej Asiat :mrgreen: Na sex moc není, stačí mu příležitostně, ale vždycky udělá všechno pro to, abych byla, spokojená i já. To fakt není o obřím penisu a hodinovým bušení. Ale musí chtít, no :think:
Proberte to, trénujte spolu, to by bylo, abyste nepřišli na jiný myšlenky :pankac:

no o malém to fakt není, jenže on prostě nemá rád předehry a za minutu i s nataženýma trenkama je po všem…to jsem u bývvalého neznala… :? uměl krásné předehry i si moc dobře pamatoval, co mám ráda…ne, to není stížnost, můj manžel je lepší zase do života…jen horší sex neznám, ale do toho jsem dobrovolně vstoupila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.1.21 13:56
@Fiducia píše:
Proberte to, trénujte spolu, to by bylo, abyste nepřišli na jiný myšlenky :pankac:

to je krásný…to jsem znala s ex…byl v púosteli skvělý…ohleduplný a vždy počkal na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí