Mám problém s manželem

8.5.14 15:21

Mám problém s manželem

Ahoj všichni, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mne osobní. Jsme s manželem 9 let spolu a máme krásná dvojčátka :D (kluci-5 let). Manžel, ale poslední rok a půl začal chlastat, je agresivní, bije mně, přibral 34kg a začal kouřit. :evil: :,(. odmítá se mnou komunikovat, takže ani nevím proč a jak bych mu mohla pomoct. :think: Protože se to táhne už tak dlouho a vyzkoušela jsem spoustu možností, tak v poslední době vážně uvažuji o rozvodu, ale co kluci? Mají tátu rádi. Nic mu nevyčítají, spíš se o něj bojí. :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
8.5.14 15:24

Kdyby mě chlap bil, tak bych se neptala nikde na netu, ale už bych byla v rozvodovém řízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
@Lucie Francová píše:
Ahoj všichni, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mne osobní. Jsme s manželem 9 let spolu a máme krásná dvojčátka :D (kluci-5 let). Manžel, ale poslední rok a půl začal chlastat, je agresivní, bije mně, přibral 34kg a začal kouřit. :evil: :,(. odmítá se mnou komunikovat, takže ani nevím proč a jak bych mu mohla pomoct. :think: Protože se to táhne už tak dlouho a vyzkoušela jsem spoustu možností, tak v poslední době vážně uvažuji o rozvodu, ale co kluci? Mají tátu rádi. Nic mu nevyčítají, spíš se o něj bojí. :nevim: :,(

Noo to ti teda nezavidim, ale jestli se kluci maji divat na to jak jim tata mlati mamu tak radeji odejit. Jestli pije bude to jen horsi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Lucie Francová píše:
Ahoj všichni, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mne osobní. Jsme s manželem 9 let spolu a máme krásná dvojčátka :D (kluci-5 let). Manžel, ale poslední rok a půl začal chlastat, je agresivní, bije mně, přibral 34kg a začal kouřit. :evil: :,(. odmítá se mnou komunikovat, takže ani nevím proč a jak bych mu mohla pomoct. :think: Protože se to táhne už tak dlouho a vyzkoušela jsem spoustu možností, tak v poslední době vážně uvažuji o rozvodu, ale co kluci? Mají tátu rádi. Nic mu nevyčítají, spíš se o něj bojí. :nevim: :,(

Tot itazka. Pokud je agresivni tak bych sebrala decka a sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 15:26

Pardon omyl, neomlouvám se za anonym, mám málo příspěvků, takže mi to anonymně vložit nejde, ale zapomněla jsem to opravit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
8.5.14 15:28

@Lucie Francová Jestli ti můžu poradit, odejdi, dokud je čas…
Děti se s rozchodem srovnají a psychiku jim to nenaruší. Naopak - toto soužití a vývoj děti až do puberty, případně v té době rozvod, to už je občas fakt o ústa - vypozorováno z okolí.
Vlastní zkušenost s psychopatem a psychickým domácím násilím - naštěstí sám odešel, když bylo dceři 5 let a nestačila si vzít „mustr“ z toho, jak se ke mně choval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.5.14 15:33
@Lucie Francová píše:
Pardon omyl, neomlouvám se za anonym, mám málo příspěvků, takže mi to anonymně vložit nejde, ale zapomněla jsem to opravit. :roll:

Opravit co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 15:33

Mám trochu strach, že u rozvodu určí střídavou péči a já nechci nechat děcka s ním samotné :,(. jistě, že kdyby bylo jasné co dělá, tak střídavou p. neurčí, ale jak ho znám, tak on vše popře :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
8.5.14 15:34

@Lucie Francová řekla bych, že ti asi nikdo nenapíše jiný názor… Nevím, myslím si, že právě kvůli dětem je dobré nebýt spolu. To, co vidí doma, si odnáší do života a už nejsou malí. Zvlášť pokud manžel nic nechce řešit, tak začni ty. Třeba ho to nakopne a začne se sebou něco dělat. Řekla bych, že má nějaký komplex, problém a samozřejmě za to může okolí, na kterém si to vybíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.5.14 15:38
@Lucie Francová píše:
Mám trochu strach, že u rozvodu určí střídavou péči a já nechci nechat děcka s ním samotné :,(. jistě, že kdyby bylo jasné co dělá, tak střídavou p. neurčí, ale jak ho znám, tak on vše popře :nevim:.

Vždyť píšeš, že ho synové mají rádi, takže se evidentně k nim chová dobře, takže není potřeba nijak omezovat styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
8.5.14 15:38

@Lucie Francová neměj strach z něčeho, co může být… situace se bude různě vyvíjet a důležité je, abys byla v klidu a děti taky. Tátu můžou vídat. Vysvětlit se jim to dá. Jestli máš kam odejít, tak prostě na čas jděte od sebe. Však není nikde psáno, že musíš hned žádat o rozvod. Když se spolu nedohodnete, jak financovat děti…tak požádáš zatím jen o úpravu poměrů (výchova, výživa) k dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
8.5.14 15:55

Odejdi, kluci opravdu nebudou mět ten správný příklad, jak se chovat k ženě. Můj ex mě taky bil. Když jsem mu řekla, proč to dělá, tak odpověděl, že jeho otec mamu taky bije, bo to každá žena potřebuje. Chceš, aby tví kluci bili své ženy? Odejdi od něj, bude to čím dál horší.

• Citovat
  • Upravit
9166
8.5.14 15:58
@Lucie Francová píše:
Mám trochu strach, že u rozvodu určí střídavou péči a já nechci nechat děcka s ním samotné :,(. jistě, že kdyby bylo jasné co dělá, tak střídavou p. neurčí, ale jak ho znám, tak on vše popře :nevim:.

Nemůže si říct o střídavou péči, když je alkoholik a agresivní tyran…Což předpokládám že zmíníš v důvodu rozvodu…Takže děti budou s tebou a s ním max. určí soud styk byť pod tvým dohledem. Nevím, takové ponižování bych netrpěla a odešla. Žijeme jen jednou a nechat si kazit životní roky s tímto člověkem bych nesnesla. Navíc, pokud tě bije a děti to vidí, nesou si tot utrpení celý život.
Zřejmě v manželově životě nastal zlom, když začal pít a změnil se…pracovní deprese či neúspěch v životě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.5.14 16:10

Lucko zajisti si důkazy, třeba sousedy a nebo někdo kdo může dosvědčit toto a jdi hned od něj,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 16:15
@bamba píše:
Odejdi, kluci opravdu nebudou mět ten správný příklad, jak se chovat k ženě. Můj ex mě taky bil. Když jsem mu řekla, proč to dělá, tak odpověděl, že jeho otec mamu taky bije, bo to každá žena potřebuje. Chceš, aby tví kluci bili své ženy? Odejdi od něj, bude to čím dál horší.

manžel mé známé se k ní choval taky jako hovado a ona od něj nechtěla roky odejít s tím, že to dělá kvůli synovi, aby mu nebrala tátu :zed:…když bylo synovi 12 let, poprvé svoji mámu třískl po hubě a choval se k ní stejně, jako jeho otec, slova jako ku*vo, pi…atd jí říkal běžně (dle vzoru otce). Rozvedli se a kluk zůstal s otcem a je z něj stejnej parchant, jako je jeho táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí