Dominance v sexu - scénář

Anonymní
8.5.14 13:10

dominance v sexu - scénář

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Domluvila jsem se s partnerem, že si budeme „hrát“.A to tak, že jeden z nás bude dominantní. Jednou on a jednou já, s tím, že budeme o toto pořadí losovat a pak si vzájemně z ruky do ruky předáme papír, kde budou sepsány „pomůcky“, které budeme potřebovat. Mám něco v sobě, že občas potřebuji být v submisivním a jindy v dominantním postavení, ale dost to potlačuji. Teď bych si to chtěla ale užít. Mám ve zvyku věci alespoň částečně plánovat, proto bych chtěla mít připravený alespoň přibližný scénář toho, jak by to mělo probíhat. Když by se vám chtělo napište mi své tipy.
Určitě budu mít podvazky, síťované punčochy a kurví boty, plánuji i korzet, který zatím nemám, možná i masku přes oči. Chci použít pouta a bičík, také chci použít žiletku - nebudu ho řezat, jen bych ho chtěla oholit na šourku a možná i vousy, když bude mít zavázané oči. On má pouta a šátky rád u partnerky, spolu jsme je ještě nepoužili.
Dále počítám i s vibrátorem a masáží prostaty.
Zřejmě to bude chtít trochu alkoholu na uvolnění. A partner má citlivé bradavky, nemáte nějaký tip, jak je stimulovat?
Místo roubíku bych chtěla použít svoje kalhotky.
Jsem v tomhle dost nezkušená, děkuji všem za rady. Někoho to může pohoršovat, ale každý jsme jiný. Jo a budeme mít i domluvené slovo a znamení, když by stím ten druhý měl problém.
Děkuju :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
8.5.14 13:21

50 odstínů šedi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.5.14 13:22

Na bradavky doporucuju skripce se svorkou kolem penisu, je to na retizkach. Jinak naplanovat to nejde, nehrajes be filmu, nech to volny a neplanuj. Pomucky mas nachystany dobry, muzu doporucit sklo, didlo nebo „vibrator“, muzes nachladit i nahrat. Super vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.5.14 13:23
@lovesmile píše:
50 odstínů šedi… :nevim:

Pohadka :cert: jednicka dobry a dal jedna velka telenovela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 13:23

@lovesmile díky za tip, mám staženy všechny 3 díly, zhruba to procházím, ale mám dojem, že tam jde jen o tu dominanci ze strany muže

• Citovat
  • Upravit
24379
8.5.14 13:24

Zavazala bych mu jeste oci, at se muze vic uvolnit.Na bradavky muzes pouzit led, zuby…co te jen napadne. Promysleny to mas dobre, ale uvidite za pochodu. Hlavne odhodit stud, prijemna atmosfera, tlumene svetlo(treba svicky a muzes rovnou pouzit vosk).Dutky, nebo bicik mas? Nebo jsk chces trestat za neposlusnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.5.14 13:26
@Krkael píše:
Pohadka :cert: jednicka dobry a dal jedna velka telenovela :zed:

Hrozna kravina.Jako cteni dobry, ale hodne veci, co tam nesedelo.napr jejich hygiena u takoveho zpusobu sexualniho zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.5.14 13:27
@Krkael píše:
Pohadka :cert: jednicka dobry a dal jedna velka telenovela :zed:

To souhlasím, ale nějaký ten „scénář“ tam zakladatelka může vyčíst.
První díl jsem celkem hltala v těch dalších už jsem „to“ přeskakovala, bylo to furt dokola. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
8.5.14 13:28
@wildcherry píše:
Hrozna kravina.Jako cteni dobry, ale hodne veci, co tam nesedelo.napr jejich hygiena u takoveho zpusobu sexualniho zivota.

No ja precetla jednicku jednim dechem. U dvojky jsem skoncila po par strankach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@Anonymní píše:
@lovesmile díky za tip, mám staženy všechny 3 díly, zhruba to procházím, ale mám dojem, že tam jde jen o tu dominanci ze strany muže

To je pravda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@lovesmile píše:
To souhlasím, ale nějaký ten „scénář“ tam zakladatelka může vyčíst.
První díl jsem celkem hltala v těch dalších už jsem „to“ přeskakovala, bylo to furt dokola. :roll:

Exactly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 13:29

@wildcherry mám bičík a pouta, různé vibrátory, chci „trestat“,ale v rámci příjemných pocitů, nechci mu ublížit, ale chci mít „navrch“

• Citovat
  • Upravit
6578
8.5.14 13:29
@wildcherry píše:

Tak kdyby se furt sprchovali, tak by tam bylo přeci málo sexu, to dá rozum. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.14 13:33

Holky a jak začít? udělat přítmí, skleničku alkoholu na uvolnění, hudbu a nevím, jak to pojmout, jestli i on má plnit nějaký příkaz, jakože bude přivázán a já si mu sednu nad pusu a odtáhnu kalhotky stranou a bude mě muset lízat a pak si ty kalhotky sundám a dám mu je do pusy. Vím, že se ptám na blbosti, ale tohle bych chtěla zvládnout moc dobře, je to pro mě důležité. A vím, že on to zdaleka tak řešit nebude.

• Citovat
  • Upravit
24379
8.5.14 13:34
@Anonymní píše:
@wildcherry mám bičík a pouta, různé vibrátory, chci „trestat“,ale v rámci příjemných pocitů, nechci mu ublížit, ale chci mít „navrch“

ono to neboli, kdyz si v tom nelibujete. Staci jednou placnout, kdyz treba neudela neco rychleji.No proste se do toho musite vzit.Ale opravdu doporucuji zakryt oci. A nerikat mu, co mas v planu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí