Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevěra to není a příště se vydlábni na nějaké vysvětlování
mmchdm, nikde to nezveřejňuj, ať Tě ani nenapadne to říkat chlapovi.
Ne neříkala bych mu to.. jestli je to nevěra zalezi teď na tom jak to bude pokračovat
Hlavně mu nic neříkej, Já bych konkrétně tohle ani zas tak neprožívala, ale hezké to taky není. S kamarádem si nic nevyříkávej, jen už tomuhle zamez, když z toho stejně máš výčitky.
Rozhodně bych mu to neříkala… nic se vlastně nestalo tak proč mu dělat starosti ![]()
Tak přítelovi bych to tedy určitě nesdělovala
teda za předpokladu, že to bylo jaké si nevýznamné zaváhání, kterému sama nepřikláníš váhu ![]()
Dle mého měřítka to nevěra není, jen ten tvůj kámoš nepochopil, s jakým že sdělením si k němu vlastně přišla ![]()
Děkuji za rady, asi máte pravdu, sice se nestalo nic až tak hrozného, ale vím že se to stát nemělo a vím že to pokračovat nebude a @75tomas.novotny já také, ale odpovídat na co nechceš nemusíš
To ti fakt proběhlo hlavou, že bys to přítelovi řekla? ![]()
To je mazec..mám ještě co dohánět..úplně to vidím, jak přijdu domů z večírku a hlásím manželovi: Tak s Davidem jsem si dala pusu na pusu, Petr mi šahal na koleno..
![]()
Ale k otázce..každý považuje za nevěru něco jiného..někdo pusu, někdo myšlenku, někdo sex..
To že ti sáhnul pod tričko nic neznamená, teda podle mého měřítka pro nevěru.. ![]()
Nevěra to rozhodně není. Třeba když chlap napíše kolegyni sms, to je 100× horší!
Nakonec to asi vezmu jako ponaučení, chtěla jsem se zachovat charakterně, vyřešit to z očí do očí, ale dopadlo to jak dopadlo…
Nevěra to rozhodně není,..zvlášt když jsi nechtěla aby na tebe sahal..
a příteli to neříkej a kamaráda na nějaký čas pošli k vodě.
@Anonymní píše:
Strašně moc se stydím, ale nedá mi to a musím se vypovídat. S přítelem jsme spolu už poměrně dlouho, avšak spolu nežijeme, teď to bohužel nějak vyšlo a byl dlouho pryč nebo neměl čas. A dnes jsem byla na návštěvě u jednoho známého, o kterém vím že se mu líbím, ale také ví že jsem zadaná. Chtěla jsem si to s ním i vyříkat, ať mám klid na duši, ale dopadlo to tak jak dopadlo, nedošlo na sex v doslovném slova smyslu, jen mě strhnul do náručí a na chvíli mi sáhnul pod podprsenku, jen co jsem se vzpamatovala vytrhla jsem se mu a vymluvila jsem se mu že nechci a ani nemůžu. Svého přítele miluji, nechci o něj přijít. Ale ptám se vás, braly byste to jako nevěru? A hlavně řekly byste to přítelovi. Cítím se že jsem selhala, na chvíli mi udělalo dobře že se líbím i někomu jinému…omlouvám se za anonym, myslím že z pochopitelného hlediska.![]()
![]()
Rozhodně to příteli řekni
, že ty se hodně díváš na Beverly Hill? ![]()
Strašně moc se stydím, ale nedá mi to a musím se vypovídat. S přítelem jsme spolu už poměrně dlouho, avšak spolu nežijeme, teď to bohužel nějak vyšlo a byl dlouho pryč nebo neměl čas. A dnes jsem byla na návštěvě u jednoho známého, o kterém vím že se mu líbím, ale také ví že jsem zadaná. Chtěla jsem si to s ním i vyříkat, ať mám klid na duši, ale dopadlo to tak jak dopadlo, nedošlo na sex v doslovném slova smyslu, jen mě strhnul do náručí a na chvíli mi sáhnul pod podprsenku, jen co jsem se vzpamatovala vytrhla jsem se mu a vymluvila jsem se mu že nechci a ani nemůžu. Svého přítele miluji, nechci o něj přijít. Ale ptám se vás, braly byste to jako nevěru? A hlavně řekly byste to přítelovi. Cítím se že jsem selhala, na chvíli mi udělalo dobře že se líbím i někomu jinému…omlouvám se za anonym, myslím že z pochopitelného hlediska.