Nevěra? Je to vůbec nevěra?

Anonymní
7.5.14 16:14

Nevěra? Je to vůbec nevěra?

Strašně moc se stydím, ale nedá mi to a musím se vypovídat. S přítelem jsme spolu už poměrně dlouho, avšak spolu nežijeme, teď to bohužel nějak vyšlo a byl dlouho pryč nebo neměl čas. A dnes jsem byla na návštěvě u jednoho známého, o kterém vím že se mu líbím, ale také ví že jsem zadaná. Chtěla jsem si to s ním i vyříkat, ať mám klid na duši, ale dopadlo to tak jak dopadlo, nedošlo na sex v doslovném slova smyslu, jen mě strhnul do náručí a na chvíli mi sáhnul pod podprsenku, jen co jsem se vzpamatovala vytrhla jsem se mu a vymluvila jsem se mu že nechci a ani nemůžu. Svého přítele miluji, nechci o něj přijít. Ale ptám se vás, braly byste to jako nevěru? A hlavně řekly byste to přítelovi. Cítím se že jsem selhala, na chvíli mi udělalo dobře že se líbím i někomu jinému…omlouvám se za anonym, myslím že z pochopitelného hlediska. :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.5.14 16:16

Nevěra to není a příště se vydlábni na nějaké vysvětlování :mrgreen: mmchdm, nikde to nezveřejňuj, ať Tě ani nenapadne to říkat chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75tomas.novotny
7.5.14 16:17

Nekdy me vazne udivuje co se zde vse rozebira

• Citovat
  • Upravit
3157
7.5.14 16:17

Ne neříkala bych mu to.. jestli je to nevěra zalezi teď na tom jak to bude pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.5.14 16:18

Hlavně mu nic neříkej, Já bych konkrétně tohle ani zas tak neprožívala, ale hezké to taky není. S kamarádem si nic nevyříkávej, jen už tomuhle zamez, když z toho stejně máš výčitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
7.5.14 16:18

Rozhodně bych mu to neříkala… nic se vlastně nestalo tak proč mu dělat starosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
7.5.14 16:20

Tak přítelovi bych to tedy určitě nesdělovala :nevim: teda za předpokladu, že to bylo jaké si nevýznamné zaváhání, kterému sama nepřikláníš váhu ;)
Dle mého měřítka to nevěra není, jen ten tvůj kámoš nepochopil, s jakým že sdělením si k němu vlastně přišla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 16:21

Děkuji za rady, asi máte pravdu, sice se nestalo nic až tak hrozného, ale vím že se to stát nemělo a vím že to pokračovat nebude a @75tomas.novotny já také, ale odpovídat na co nechceš nemusíš

• Citovat
  • Upravit
20557
7.5.14 16:21

To ti fakt proběhlo hlavou, že bys to přítelovi řekla? 8o
To je mazec..mám ještě co dohánět..úplně to vidím, jak přijdu domů z večírku a hlásím manželovi: Tak s Davidem jsem si dala pusu na pusu, Petr mi šahal na koleno.. :mrgreen: :mrgreen:
Ale k otázce..každý považuje za nevěru něco jiného..někdo pusu, někdo myšlenku, někdo sex..
To že ti sáhnul pod tričko nic neznamená, teda podle mého měřítka pro nevěru.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.5.14 16:36

Nevěra to není a rozhodně mu to neříkej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.5.14 16:36

Nevěra to rozhodně není. Třeba když chlap napíše kolegyni sms, to je 100× horší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 16:38

Nakonec to asi vezmu jako ponaučení, chtěla jsem se zachovat charakterně, vyřešit to z očí do očí, ale dopadlo to jak dopadlo…

• Citovat
  • Upravit
31672
7.5.14 16:38

Nic mu neříkej, nevěěra to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.5.14 16:39

Nevěra to rozhodně není,..zvlášt když jsi nechtěla aby na tebe sahal..
a příteli to neříkej a kamaráda na nějaký čas pošli k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
7.5.14 16:39
@Anonymní píše:
Strašně moc se stydím, ale nedá mi to a musím se vypovídat. S přítelem jsme spolu už poměrně dlouho, avšak spolu nežijeme, teď to bohužel nějak vyšlo a byl dlouho pryč nebo neměl čas. A dnes jsem byla na návštěvě u jednoho známého, o kterém vím že se mu líbím, ale také ví že jsem zadaná. Chtěla jsem si to s ním i vyříkat, ať mám klid na duši, ale dopadlo to tak jak dopadlo, nedošlo na sex v doslovném slova smyslu, jen mě strhnul do náručí a na chvíli mi sáhnul pod podprsenku, jen co jsem se vzpamatovala vytrhla jsem se mu a vymluvila jsem se mu že nechci a ani nemůžu. Svého přítele miluji, nechci o něj přijít. Ale ptám se vás, braly byste to jako nevěru? A hlavně řekly byste to přítelovi. Cítím se že jsem selhala, na chvíli mi udělalo dobře že se líbím i někomu jinému…omlouvám se za anonym, myslím že z pochopitelného hlediska. :oops: :oops: :oops:

Rozhodně to příteli řekni :pankac: :pankac:, že ty se hodně díváš na Beverly Hill? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky