Má takhle vypadat sex?

Anonymní
6.5.14 15:47

Má takhle vypadat sex?

Většina z vás se asi tomuhle dotazu bude divit, ale i tak mi snad poradíte :). Co se týče sexu, jsem nezkušená, byť je mi lehce přes třicet. Mám prvního partnera, takže nemám srovnání, ale mám pocit, že jeho chování není normální, resp. že by se co se sexu týče takto muž chovat neměl…Jsme spolu dva roky a od počátku to má tak nějak stejný scénář. On se vzbudí a je dost často vzrušený, dá mi ruku mezi nohy, na prsa a…v 80% si to začne dělat sám, případně mi nasměruje ruku, ať mu pomůžu. V těch 20-ti % projeví zájem o to, že bysme to mohli dělat i spolu…Nic moc z toho nemám, orgasmus jsem s ním ještě nezažila, protože příprava tak nějak veškerá žádná, jak jsem napsala, jediný co je, tak těch cca 2-5 minut jeho ruka na mém pohlaví a prsou, žádná pusa, žádné pohlazení…Taky tomu říká „sexík“, protože je fakt, že tohle bych teda milováním taky nenazvala…Já nevím, jestli mám nějaké nereálné romantické představy nebo co, ale myslela jsem, že k tomu patří nějaké hlazení, mazlení, předehra a tak…Takto si připadám jen jako nástroj k jeho uspokojení bez minimálního zájmu o mě…Ale jak jsem psala, nevím, jak to je u jiných, nemám srovnání…Co myslíte, je to normální? :nevim: :nevim: :nevim: Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3968
6.5.14 15:49

homo?

Mě připadá, že možná ani není hetero…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.5.14 15:52

Myslím si, že jsi jen nástroj k jeho uspokojení.
Jinak je pozorný? Hodný? Hladí tě?
Tohle si nedovedu představit. Občas ano, třeba právě ráno mi to vyhovuje takhle víc, to se mi nic nechce. :mrgreen: Ale dva roky bych tohle nevydržela. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

No, tak to si správně připadáš jak jeho nástroj na ukojení. Tohle totiž nejen, že není normální, tohle je vysoce nenormální a hnusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140

Někteří to tak mají
někdo předehru potřebuje, někdo ne.. zkoušela jsi mu to říct, že takto se ti to nelíbí? Nebo mu to přímo ukázat, a rozdat si to třeba odpoledne?
u nás to po ránu teda vypadá podobně, ale protože není čas si jít čistit zuby :mrgreen: ale orgasmus má (teda jestli se nevzbudí dítě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.5.14 15:53

Než zakládat diskuze na netu, co takhle si o tom, co ti nevyhovuje, promluvit s partnerem?

Příspěvek upraven 06.05.14 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p

Nemusi byt teplej, jen sobeckej. Normalni to neni. Zkousela sis s nim promluvit o tom?

• Citovat
  • Upravit
9950

V těch 20-ti % projeví zájem o to, že bysme to mohli dělat i spolu

:lol:

nee, tak sex ve dvou určo neprobíhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538

Tak na to, jak má sex vypadat asi žádná definice není, ale není to náhodou tak, že by partneři měli společné aktivity provozovat na základě toho, na čem se domluví? Co si tam promluvit o tom, že ti to takhle nevyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.5.14 15:54

Z mých zkušeností (statisticky podprůměrných co do počtu partnerů) - ne takhle sex a milování nevypadá… toto jsem ještě neviděla 8o 8o 8o..co jsem já kdy zažila tak to bylo o vzájemném vzrušení a chtění se… asi jsem měla štěstí na partnery, ale nesetkala jsem se s tím, že by se ten muž nepostaral o mě ve smyslu „abych si to užila“… toto co popisuješ mi přijde jako „masturbace Tebou“… nepředstavitelné :nevim:

Příspěvek upraven 06.05.14 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
6.5.14 15:54

divné

Pokud je hetero, měl by mít přirozenou touhu jí ho tam strčit. Promiňte mou otevřenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
6.5.14 15:56

A rict jsi mu to zkousela???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
6.5.14 15:59
@jdukolem píše:
Z mých zkušeností (statisticky podprůměrných co do počtu partnerů) - ne takhle sex a milování nevypadá… toto jsem ještě neviděla 8o 8o 8o..co jsem já kdy zažila tak to bylo o vzájemném vzrušení a chtění se… asi jsem měla štěstí na partnery, ale nesetkala jsem se s tím, že by se ten muž nepostaral o mě ve smyslu „abych si to užila“… toto co popisuješ mi přijde jako „masturbace Tebou“… nepředstavitelné :nevim:Příspěvek upraven 06.05.14 v 15:55

Podle mě se jedná o homosexuála. Takto se neprojevuje sobectví u chlapů. Heteráci mají velmi silnou touhu zasunout. Už to pochopte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
6.5.14 15:59

Počkej, takže ti ho nestrká dovnitř? 8o

• Citovat
  • Upravit
5345
6.5.14 16:00

Normální to není.
zkus si o tom s ním promluvit, říct, co by sis představovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí