Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Strašně moc se stydím, ale nedá mi to a musím se vypovídat. S přítelem jsme spolu už poměrně dlouho, avšak spolu nežijeme, teď to bohužel nějak vyšlo a byl dlouho pryč nebo neměl čas. A dnes jsem byla na návštěvě u jednoho známého, o kterém vím že se mu líbím, ale také ví že jsem zadaná. Chtěla jsem si to s ním i vyříkat, ať mám klid na duši, ale dopadlo to tak jak dopadlo, nedošlo na sex v doslovném slova smyslu, jen mě strhnul do náručí a na chvíli mi sáhnul pod podprsenku, jen co jsem se vzpamatovala vytrhla jsem se mu a vymluvila jsem se mu že nechci a ani nemůžu. Svého přítele miluji, nechci o něj přijít. Ale ptám se vás, braly byste to jako nevěru? A hlavně řekly byste to přítelovi. Cítím se že jsem selhala, na chvíli mi udělalo dobře že se líbím i někomu jinému…omlouvám se za anonym, myslím že z pochopitelného hlediska.![]()
![]()
Milá zakladatelko, já bych si z toho až tak hlavu nedělala. Proč vůbec myslíš hned na takové věci? Jestli ti můžu poradit s kamarádem to utni za včas nebo by jsi jednou toho mohla litovat
. Bohůžel chlap bývá málo kdy kamarádem ženy. V dnešní době mi připadá že je každému jedno (chlap kam ho strčí) (ženská se roztáhne) tohle je prostě dnešní blbá doba a je mi z ní zle.
Ahoj, jako nevěru bych to neviděla. Každý má na to jiný pohled. Ale svému bych to nikdy neříkala. Pokud tedy nechceš hádky. ![]()
@Kies píše:..a kdyby něco..tak zatloukat
Neznáš ZATLOUKAT, ZATLOUKAT, ZATLOUKAT?!
Nevěra to není.
Ale co mě hodně udivuje je, kolik holek by to partnerovi neřeklo. Já nevím, no, je pravda, že jsem ještě hodně mladá a naivní, ale podle mě není v pořádku partnerovi lhát, zatloukat mu takové věci. To za chvíli můžeš s někým spát, ale hlavně to neříkat, když to neřekneš, nic se neděje. Aspoň na mě tak ty jejich odpovědi působí. Nic ve zlém proti nim, jen to nechápu.
@Anonymní píše:
Nevěra to není.Ale co mě hodně udivuje je, kolik holek by to partnerovi neřeklo. Já nevím, no, je pravda, že jsem ještě hodně mladá a naivní, ale podle mě není v pořádku partnerovi lhát, zatloukat mu takové věci. To za chvíli můžeš s někým spát, ale hlavně to neříkat, když to neřekneš, nic se neděje. Aspoň na mě tak ty jejich odpovědi působí. Nic ve zlém proti nim, jen to nechápu.
Já osobně jsem také hodně mladá, ALE o tom to není, podle mě je něco jiného co se stalo mě a sex, ale to je jedno nebo není, ale už to nějak nechci řešit. Zakl.
@Anonymní píše:
Nevěra to není.Ale co mě hodně udivuje je, kolik holek by to partnerovi neřeklo. Já nevím, no, je pravda, že jsem ještě hodně mladá a naivní, ale podle mě není v pořádku partnerovi lhát, zatloukat mu takové věci. To za chvíli můžeš s někým spát, ale hlavně to neříkat, když to neřekneš, nic se neděje. Aspoň na mě tak ty jejich odpovědi působí. Nic ve zlém proti nim, jen to nechápu.
Co oči nevidí, srdce nebolí. V lidském životě se stane spousta věcí nesdělitelných, které pro vztah nemají žádný význam, ale které rozpitvávat s partnerem, přinesly by jen smutek, nedůvěru, nejistotu. Důležité je, že zakladatelka zkouškou obstála, takže není nic, o čem by lhala a čím by mělo smysl partnera znepokojovat. Já bych rozhodně nechtěla vědět všechno, co manžela v životě oslovilo v případě, že náš vztah je prima a cítím se v něm dobře. A jestli kdy prošel nějakou zkouškou a obstál v ní, pak jsem ráda, že o tom nevím a nemusím o tom přemýšlet.
@hanka.br. píše:..tady není co dodat..naprosto souhlasím
Co oči nevidí, srdce nebolí. V lidském životě se stane spousta věcí nesdělitelných, které pro vztah nemají žádný význam, ale které rozpitvávat s partnerem, přinesly by jen smutek, nedůvěru, nejistotu. Důležité je, že zakladatelka zkouškou obstála, takže není nic, o čem by lhala a čím by mělo smysl partnera znepokojovat. Já bych rozhodně nechtěla vědět všechno, co manžela v životě oslovilo v případě, že náš vztah je prima a cítím se v něm dobře. A jestli kdy prošel nějakou zkouškou a obstál v ní, pak jsem ráda, že o tom nevím a nemusím o tom přemýšlet.
Souhlasím s tebou. Ať mu to řekne nebo ať to nerozebírá a pustí to k vodě
. Je ale pravda co oči nevidí srdce nebolí ale být klamaná delší dobu je hnus! Kde je v dnešní době úcta k druhému?
@hanka.br. píše:
Díky, toto jsou opravdu slova jako ode mě z duše o líbí se mi tvůj názor…zakl
@hanka.br. píše:
Ahoj, moc se mi Tvůj názor, odpověď líbí a chtěla bych taková být. Cítím, že je vyzrálý, rozumný, ale přesto vím, že to asi nedokážu takhle s nadhledem vidět. Vyznávám úplnou upřímnost, i když si zároveň uvědomuji, že to třeba vede k trápení. Neumím to ani vysvětlit. Nejraději bych, aby můj protějšek (ale já také!) žádnou zkouškou neprocházel, byl tady pro mě, já pro něj a žádná jiná/jiný by nám nestál za to, abychom něco zkoušeli. Snad je to srozumitelné. Vím, že to o mně není, ale ještě jsem chtěla reagovat a hlavně poděkovat za Tvůj pohled na věc, protože doufám, že k němu jednou dospěju a bylo fajn ho číst. Snad se zakladatelka nezlobí, že jsem ještě napsala.
@Anonymní píše:
Ahoj, moc se mi Tvůj názor, odpověď líbí a chtěla bych taková být. Cítím, že je vyzrálý, rozumný, ale přesto vím, že to asi nedokážu takhle s nadhledem vidět. Vyznávám úplnou upřímnost, i když si zároveň uvědomuji, že to třeba vede k trápení. Neumím to ani vysvětlit. Nejraději bych, aby můj protějšek (ale já také!) žádnou zkouškou neprocházel, byl tady pro mě, já pro něj a žádná jiná/jiný by nám nestál za to, abychom něco zkoušeli. Snad je to srozumitelné. Vím, že to o mně není, ale ještě jsem chtěla reagovat a hlavně poděkovat za Tvůj pohled na věc, protože doufám, že k němu jednou dospěju a bylo fajn ho číst. Snad se zakladatelka nezlobí, že jsem ještě napsala.
nezlobí zakl. dokážu přijmout jakýkoliv názor, ikdyž s ním nesouhlasím sama jsem děsně zásadová a asi i proto mě to dnes tak překvapilo a vykolejilo. ![]()
@Anonymní píše:
a čím by sis pomohla, že to řekneš?! To by mě fakt zajímalo…
Děláš si legraci?
Tohle není nevěra ani náhodou, ano, možná na základní škole by to byla nevěra ![]()
@Anonymní píše:
cítím sama že jsem selhala, přestože to byly max 3vteřiny…
A v čom
jako? Vždyť jsi to nechtěla a ani nedošlo na líbání, ani na sex. Si děláš srandu.