Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro mě to nevěra je. Na líbání mazlelní atd maš doma partnera. Zkus se zeptat sama sebe kdyby se,,jen" libal atd tvuj chlap? Byl ti nevěrný? Nedělej nikomu to co by naopak tobě samotný ubložovalo karma je zdarma
![]()
@Anonymní píše:
Nevim, nevera je hlavne sex ne? Achjo nikdy jsem nepodvadela je mi divne
jak píšou holky - když bys načapala svého muže, jak se „jen“ líbá a osahvá s kolegyní - bya bys úplně v klidu? Vždyt to žádná nevěra není, tak o co de?
@Anonymní píše:
Ja to stopla ale kolega ted porad pise a chce vic, snazim se odolat a mam uz ted vycitky ale rikam si ze doted to snad nevera jeste neni
Je to nevěra..
@Anonymní píše:
Nevim, nevera je hlavne sex ne? Achjo nikdy jsem nepodvadela je mi divne
ano nevěra je hlavně sex
ale pokud v tom neumíš chodit a nechceš to, tak už to neřeš…nic se zas tak nestalo… hlavně se v tom neutápěj…jen by sis měla srovnat vztah doma, asi to uplně oukej neni co, jinak by tě nenapadlo ani tohle…
p. s. kdyžtak mi písni do sz…tady je to samá moralistka ![]()
@brumdinka píše:
ano nevěra je hlavně sexale pokud v tom neumíš chodit a nechceš to, tak už to neřeš…nic se zas tak nestalo… hlavně se v tom neutápěj…jen by sis měla srovnat vztah doma, asi to uplně oukej neni co, jinak by tě nenapadlo ani tohle…
p. s. kdyžtak mi písni do sz…tady je to samá moralistka
Problem je ze se mi to libilo a porad na to myslim. Nechapu se. Doma mame tak trochu krizi ale od incidentu s kolegou mam dobrou naladu a tim padem i atmosfera doma je lepsi. Nevim co se se mnou deje neveru odsuzuji a najednou si sama predstavuju ze to s kolegou dotahnu do konce ![]()
Jo to je přesně ono krizi…otázka je jak velkou zda to ustojíte nebo ne…resp. já to měla podobně, jen když mělo jít na věc jsem dotyčnýmu z postele utekla, jelikož sem to tehdy nedokázala udělat…no za dalšího půl roku stejně došlo k tomu, že sem se s manželem rozešla…
@Anonymní píše:
Problem je ze se mi to libilo a porad na to myslim. Nechapu se. Doma mame tak trochu krizi ale od incidentu s kolegou mam dobrou naladu a tim padem i atmosfera doma je lepsi. Nevim co se se mnou dejeneveru odsuzuji a najednou si sama predstavuju ze to s kolegou dotahnu do konce
Fakt nevíš? Zamilovala ses
Takže si seřad priority…Stojí ti současný vztah za investice do nápravy, chceš ho zachránit? Co ti nabízí kolega kromě sexuálního dobrodružství?
Vyhodnot si pro a proti a pak se rozhodni. Hru s ohněm bych ti neradila - ne každý ji umí hrát a rizika jsou velká. Štastnou volbu ![]()
@pe-terka píše:
Fakt nevíš? Zamilovala sesTakže si seřad priority…Stojí ti současný vztah za investice do nápravy, chceš ho zachránit? Co ti nabízí kolega kromě sexuálního dobrodružství?
Vyhodnot si pro a proti a pak se rozhodni. Hru s ohněm bych ti neradila - ne každý ji umí hrát a rizika jsou velká. Štastnou volbu
Ano mozna.. nevim.. ale kolega mi urcite nenabizi vic nez sex
@Anonymní píše:
Ano mozna.. nevim.. ale kolega mi urcite nenabizi vic nez sex
je fajn, že to vidíš reálně…Tak si vyhodnot, jestli ti to dobrodružství stojí za ta rizika ![]()
Já bych se na to vykašlala, když se na to vykašleš teď a praskne to, tak se zřejmě nic moc nestane, když v tom budeš pokračovat a praskne to, tak si s největší pravděpodobností zničíš vztah. Jinak nevěra to je, já to udělala na začátku vztahu, když jsme měli vážné problémy a já se po velké hádce opila, tak mě v baru políbil jeden známý a já ho neodstrčila. Bylo to hezké, ale dál jsem to zajít nenechala a druhý den jsem se sama práskla. Vztah to přežil a já už to nikdy neudělala. Anonym z pochopitelných důvodů, stydím se za to ![]()
Co je komu po názvu, dělala jsi něco, co je za hranou. Pokud odoláš, brala bych to jako úlet. Pokud se s ním budeš scházet, je to nevěra.
Nevěra to je, a pokud máš dobré manželství a děti, neříkej to doma, jediné, co se stane, že Tobe se uleví, ale manžel by to nemusel nést jen jako ‚ok, však si to tak nemyslela‘.
Pokud z toho výčitky svědomí máš, tak jedině dobře…ale nehazej tu tíhu na nevinný lidi.
Kolegu si vymaž z telefonu, ne kontaktuj ho sama. Nenech si jedním klopitnutim zruinovat rodinu a život.
Stalo se stalo, ale snaž se dělat vše, aby se to už neopakovalo…
![]()
Ahoj, nevěra to je. Ale utla jsi to v pravou chvíli a to se přece počítá
Opilí lidé dělají horší věci ![]()
To, že si to někdo rozdava s kolegou na pracovnim stoje je jedna vec, ale ptat se jestli to je nebo neni nevera, to jsem jeste nevidel. Rekni to staremu a uvidis. pokud budes chodit s fialovym okem, tak to nevera byla, v opacnem pripade, je to jen na mavnuti rukou.
Někdy se dívím, jak někteří lidé mohou mít vymeteno v hlave ![]()