Nevěra? Je to vůbec nevěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
17.12.17 13:25
@Anonymní píše:
@hanka.br. Ono se to stalo před půl rokem, ne před 14 ti dny.. a o miminko jsem přišla před 2 měsíci.. tak jsme to chtěli zkusit znovu za měsíc, až budu moci… a ne ze bych s nim nespala vůbec, ale ne tak často jak to chtěl on.

Před půl rokem tahle dramata, do tří měsíců těhotná - je to přesně tak, jak píšu. Ode zdi ke zdi bez špetky rozumu. Navíc s chlapem, co se potřebuje opíjet v hospodě s bejvalkou. No hodně štěstí hlavně těm vašim dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.17 13:32

@hanka.br. Tak vy jste hustá, než poradit, tak urážet.. dítě přišlo i přes antikoncepci nebylo plánované. Bohužel jsem o nej přišla a partner byl velkou oporou a po dvou revizich čekáme, až budeme moci to znovu zkusit. Jednou za 14 dni do hospody mi nevadí, ze jde. Ale vadí mi ze v te jejich partě je i ona. Ale říct mu nesmis se s nimi už nikdy scházet nebo si výběr jen někoho a s nim bez jinam, mi prijde hloupé. Ale nejde mi to zase prekousnout, ze tam je mezi nimi.

• Citovat
  • Upravit
lolink
17.12.17 13:38

Asi těžko vymeni partu :). Jednou za 14 dni jde do hospody a vám by se to nelíbilo? Myslím, ze to není na škodu, jít se dvakrát za mesic pobavit. Ultimátum je nesmysl. Pokud se vratil k tobě a ty k nemu, tak si myslím, ze jste si uvědomili co a koho chcete. Podle toho, co píšes. A pokud to tak je, není co řešit. Byl to úlet, a snažila bych se to neresit. Jedine, čeho bych se bála by bylo, jak se podobný problem bude řešit v budoucnu. Stejný scenar s miminem je blbej ;).

• Citovat
  • Upravit
30408
17.12.17 13:44
@Anonymní píše:
@hanka.br. Tak vy jste hustá, než poradit, tak urážet.. dítě přišlo i přes antikoncepci nebylo plánované. Bohužel jsem o nej přišla a partner byl velkou oporou a po dvou revizich čekáme, až budeme moci to znovu zkusit. Jednou za 14 dni do hospody mi nevadí, ze jde. Ale vadí mi ze v te jejich partě je i ona. Ale říct mu nesmis se s nimi už nikdy scházet nebo si výběr jen někoho a s nim bez jinam, mi prijde hloupé. Ale nejde mi to zase prekousnout, ze tam je mezi nimi.

Každý svého štěstí strůjcem. A tím nikoho neurážím, jen se ti to samozřejmě nelíbí. Ujasněno nemáš nic, už teď žárlíš, hlavně, že se pouštíte do dítěte. A ještě budeš tvrdit, že vlastně neplánovaně, to je hodně vtipný. Kam se ženeš? Musíš mít dítě i za cenu toho, že za pár měsíců zjistíš, že ti to vlastně vadí natolik, že s ním být nechceš? Nebo on s tebou? Hnát se do dítěte ve vašem případě je jen krajně sobecké, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.17 13:47
@hanka.br. píše:
Před půl rokem tahle dramata, do tří měsíců těhotná - je to přesně tak, jak píšu. Ode zdi ke zdi bez špetky rozumu. Navíc s chlapem, co se potřebuje opíjet v hospodě s bejvalkou. No hodně štěstí hlavně těm vašim dětem.
:mrgreen: :mrgreen: za pár měsíců tu bude, jak ona doma těhotná a on chodí chlastat.. další příkladný pár :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
17.12.17 13:51

Dítě jako náplast na rozbitý vztah, to není dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.17 13:54

@hanka.br. Nevím co je na tom vtipné? Poprvé neplánovaně přes prášky, pak když jsme se to dozvěděli a já byla v 2 měsíci a už jsme měli i jména, tak to chceme zkusit znovu.. jediný problém mezi námi je teď to, ze chodí do te hospody a ona taky.. a je jasné ze zarlim, když se stalo co se stalo. Já už to neřešila, ale vše se vrátilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.17 13:56

@sladke-mameni vzdyt píšu, ze půl roku byl vztah dobrý. Tak jaka náplast?

• Citovat
  • Upravit
30408
17.12.17 13:59
@Anonymní píše:
@hanka.br. Nevím co je na tom vtipné? Poprvé neplánovaně přes prášky, pak když jsme se to dozvěděli a já byla v 2 měsíci a už jsme měli i jména, tak to chceme zkusit znovu.. jediný problém mezi námi je teď to, ze chodí do te hospody a ona taky.. a je jasné ze zarlim, když se stalo co se stalo. Já už to neřešila, ale vše se vrátilo.

Jak na kolovrátku. Jestli máš dost rozumu v hlavě, s plánováním dítěte počkáš hodně dlouho, než tě přesvědčí, že si tvou důvěru zaslouží. Ale předpokládám, že podle toho, co píšeš, hodláš si ho k sobě připoutat dítětem, což je to nejhorší, co z hlediska toho dítěte můžeš udělat. Asi je bláhové chtít po tobě, aby ses zamyslela, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.17 14:00

@martina.se takže dle vás, jednou za 14 dni jít s partou na pivo je tak hrozne nepřikladny?

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
17.12.17 14:00
@Anonymní píše:
Anonyme mohu vložit jen pod jiný příspěvek, tak se omlouvám, ze ozivuju znovu tento příspěvek…
S přítelem jsme 3 roky. Měli jsme ale velkou krizi a hádali se. Nespali spolu. On chtěl já ho odmítala. Nakonec se v hospodě začal vídat s jinou - my byli zrovna rozhadany. Viděli se asi 4× ale tvrdí mi ze spolu nespali, jen něco měli.. když jsem si přečetla jak ji psal (i o sexu) okamžitě jsem ho vykopla, ze je nevernik (použila bych horší výraz, ale nemohu použit vulgarismy) atd.. 14 dni jsme byli bez sebe on psal jak miluje jen mě, jak toho lituje. Ze jsem s nim spát nechtěla ani se mazlit, ze se cítil nemilovan a ze ona po něm vyjela. Tich 14 dni mi stále psal, ale já ho nemohla ani vidět. Po tich 14 dnech jsem probrecela asi 100 kapesniku a začali jsme od začátku. Je fakt ze nám to až pomohlo, po nějaké dobre mě zacal zase vzrušovat a milování máme úžasný a cely vztah se zlepšil.. ale!!! Do hospody chodí jednou za 14 dni a ona tam chodí taky. Ne s nim, ale je to proste “parta” která se tam jednou za čas sejde. Bohužel ale nějak nemohu vydejchat, ze je tam i ona a alkohol.. plánujeme i miminko a vztah je fakt zamilovaný, ale nějak se přes to nemohu přenést a stále se k tomu vracím.. nemůžu mu ale dat ultimátum. To pak jen začne lhát.. věřili byste a neřešili to?

Promin, takze do budoucna aby ses na nej radeji nikdy nenastvala, mohlo by se stat, ze ae bude citit nemilovany a ohede jinou… Nedej boze byt unavena ( pri diteti) nemocna, nebo proste rizikove tehotna nebo cokoliv jineho. Rozhidne bych s takovym rodinu neplanovala :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1805
17.12.17 14:01
@Anonymní píše:
@sladke-mameni vzdyt píšu, ze půl roku byl vztah dobrý. Tak jaka náplast?

Píšeš že se ti to vrátilo a že ti vadí že chodí do hospody s tou holkou. Takže vztah není v pořádku. Je vážně nezodpovědné uvažovat o dítěti teď. Navíc… co tě čeká ve zbytku těhotenství a s malým dítětem je nepopsatelně náročnější než začátek těhu a revize. I když je to smutné, taky mám potrat za sebou, ve 3.měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.12.17 14:03
@Anonymní píše:
Anonyme mohu vložit jen pod jiný příspěvek, tak se omlouvám, ze ozivuju znovu tento příspěvek…
S přítelem jsme 3 roky. Měli jsme ale velkou
krizi a hádali se. Nespali spolu. On chtěl já ho odmítala. Nakonec se v hospodě začal vídat s jinou - my byli zrovna rozhadany. Viděli se asi 4× ale tvrdí mi ze spolu nespali, jen něco měli.. když jsem si přečetla jak ji psal (i o sexu) okamžitě jsem ho vykopla, ze je nevernik (použila bych horší výraz, ale nemohu použit vulgarismy) atd.. 14 dni jsme byli bez sebe on psal jak miluje jen mě, jak toho lituje. Ze jsem s nim spát nechtěla ani se mazlit, ze se cítil nemilovan a ze ona po něm vyjela. Tich 14 dni mi stále psal, ale já ho nemohla ani vidět. Po tich 14 dnech jsem probrecela asi 100 kapesniku a začali jsme od začátku. Je fakt ze nám to až pomohlo, po nějaké dobre mě zacal zase vzrušovat a milování máme úžasný a cely vztah se zlepšil.. ale!!! Do hospody chodí jednou za 14 dni a ona tam chodí taky. Ne s nim, ale je to proste “parta” která se tam jednou za čas sejde. Bohužel ale nějak nemohu vydejchat, ze je tam i ona a alkohol.. plánujeme i miminko a vztah je fakt zamilovaný, ale nějak se přes to nemohu přenést a stále se k tomu vracím.. nemůžu mu ale dat ultimátum. To pak jen začne lhát.. věřili byste a neřešili to?

No další dítě bych si nepořizovala a počkala, jak se vztah vyvine. Nebo probrečíš tisíc kapesníků a přibude další „svobodná matka“, co se tu bude ptát, co má dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.17 14:06
@Anonymní píše:
@martina.se takže dle vás, jednou za 14 dni jít s partou na pivo je tak hrozne nepřikladny?
:mrgreen: :mrgreen: né, chování vás jako partnerů je směšný.. a chcete to slepit dítětem. To je hloupé.. my se vůbec nekontrolujem, každej chodíme pařit klidně sám, ale fungujem jako partneři :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.17 14:06

@hanka.br. vy útočiště, vy neradite.. ale i přes vaše vyjadřování se samozřejmě nad tím zamýšlim a budete mít i pravdu, ale jak už jsem psala - plánujeme dítě, ne ze uz na tom děláme.. Půl roku od toho incidentu je vše az na tu hospodu v pořádku.. tak opravdu je tak krátká doba něco už zjistit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky