Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@hanka.br. vy útočiště, vy neradite.. ale i přes vaše vyjadřování se samozřejmě nad tím zamýšlim a budete mít i pravdu, ale jak už jsem psala - plánujeme dítě, ne ze uz na tom děláme.. Půl roku od toho incidentu je vše az na tu hospodu v pořádku.. tak opravdu je tak krátká doba něco už zjistit?
Ano, je. Rozhodně na plánování dítěte by mělo být v pořádku vše. Takže žádné „až na tu hospodu“, ale prostě vše.
@hanka.br. Ty jsi chytrá jak šalamounův exkrement ![]()
@Anonymní píše:
@hanka.br. vy útočiště, vy neradite.. ale i přes vaše vyjadřování se samozřejmě nad tím zamýšlim a budete mít i pravdu, ale jak už jsem psala - plánujeme dítě, ne ze uz na tom děláme.. Půl roku od toho incidentu je vše az na tu hospodu v pořádku.. tak opravdu je tak krátká doba něco už zjistit?
Já bych tohle asi nedala. Upřímně, jen nervy. Možná s ním dítě fakt neřeš. Problém jste měli oba. Ty žárlíš, nedivím se ti. Rozmysli si, jestli to za to stojí. Na kecy některých tady se vykašli.
@Anonymní píše:
@hanka.br. Tak vy jste hustá, než poradit, tak urážet.. dítě přišlo i přes antikoncepci nebylo plánované. Bohužel jsem o nej přišla a partner byl velkou oporou a po dvou revizich čekáme, až budeme moci to znovu zkusit. Jednou za 14 dni do hospody mi nevadí, ze jde. Ale vadí mi ze v te jejich partě je i ona. Ale říct mu nesmis se s nimi už nikdy scházet nebo si výběr jen někoho a s nim bez jinam, mi prijde hloupé. Ale nejde mi to zase prekousnout, ze tam je mezi nimi.
Taky jsem byla mladá a blbá a tohle je jak přes kopírák. Taky jsem otěhotněla po antikoncepci, taky jsem o malé přišla, on mě pak podvedl (takova opora mi byl
) no pak jsme se zas dali dohromady, já otěhotněla…no až po narození dítěte jsem sama dospěla a viděla že ten chlap je do společného vztahu i rodičovství nepoužitelný a o zničené důvěře a žárlivosti ani nemluvim.. Ale každý si potřebujem nabít ústa na vlastních chybách. Jen si mě třeba vezmeš jako odstrašující příklad a nad vaším vztahem se zamyslíš.
Prosím o zachování anonymu.
Pokud cítis ze to je nevera tak to nevera byla pokud jsi si jista ze ne tak ne jak jednoduche
@Anonymní píše:
Strašně moc se stydím, ale nedá mi to a musím se vypovídat. S přítelem jsme spolu už poměrně dlouho, avšak spolu nežijeme, teď to bohužel nějak vyšlo a byl dlouho pryč nebo neměl čas. A dnes jsem byla na návštěvě u jednoho známého, o kterém vím že se mu líbím, ale také ví že jsem zadaná. Chtěla jsem si to s ním i vyříkat, ať mám klid na duši, ale dopadlo to tak jak dopadlo, nedošlo na sex v doslovném slova smyslu, jen mě strhnul do náručí a na chvíli mi sáhnul pod podprsenku, jen co jsem se vzpamatovala vytrhla jsem se mu a vymluvila jsem se mu že nechci a ani nemůžu. Svého přítele miluji, nechci o něj přijít. Ale ptám se vás, braly byste to jako nevěru? A hlavně řekly byste to přítelovi. Cítím se že jsem selhala, na chvíli mi udělalo dobře že se líbím i někomu jinému…omlouvám se za anonym, myslím že z pochopitelného hlediska.![]()
![]()
Hlavne mu to nerikej. Uz vubec nechapu, že te napadlo mu to rict a hlavne ze se na toto ptas jeste na internetu. nemas vlastni mozek? Už jen to, že mu řeknes, že jsi sla za nekym o kom vis ze se mu libis, kdyz byl přitel pryc je na facku.
Holky, jsem vdana a mam 2 deti. O vikendu jsem se libala jeden vecer s kolegou, byli jsme spolu asi dve hodiny sami, doslo na mazleni a osahavani. K samotnemu sexu nedoslo. Je to podle vas nevera? ![]()
@Anonymní píše:
Holky, jsem vdana a mam 2 deti. O vikendu jsem se libala jeden vecer s kolegou, byli jsme spolu asi dve hodiny sami, doslo na mazleni a osahavani. K samotnemu sexu nedoslo. Je to podle vas nevera?
zeptej se manžela. Kdyby manžel řekl že se jen líbal s kolegyní a dělali různé věci ale k sexu nedošlo mávla by jsi rukou ![]()
A neni to jedno? hlavně jestli to splnilo to co jsi od toho čekala a nenaruší to nijak chod rodiny
@Anonymní píše:
Holky, jsem vdana a mam 2 deti. O vikendu jsem se libala jeden vecer s kolegou, byli jsme spolu asi dve hodiny sami, doslo na mazleni a osahavani. K samotnemu sexu nedoslo. Je to podle vas nevera?
A co by to jako bylo? ![]()
Ja to stopla ale kolega ted porad pise a chce vic, snazim se odolat a mam uz ted vycitky ale rikam si ze doted to snad nevera jeste neni ![]()
@rozand píše:
A co by to jako bylo?
Nevim, nevera je hlavne sex ne? Achjo nikdy jsem nepodvadela je mi divne
@radkka píše:
Kdyby to udělal tvůj manžel, považovala bys to za nevěru?
Asi ano
Když to teď hned utneš. A už nikdy to nezopakujes, tak bych to nevěrou nenazyvala..