Mám radši přejít na Sunar?

1699
19.2.19 18:46

Neprechazela bych a vydržela, muže mít prdíky, malou jsem také kojila první dny třeba půl hodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37295
19.2.19 18:54

Já na začátku kojila skoro non stop. Zbytečně to nevzdavej, pij čaje na kojení, pořádně jez a dodrzuj pitný režim, a příkladej klidně po hodině, aby se to mléko dodelavalo. Kdyztak si pozvi laktační poradkyni. 5 dní je málo, to si všechno teprv sedne, když to hned nevzdáš tak si minimálně ušetříš spoustu peněz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26681
19.2.19 19:03

Ja u vsech deti tak ten prvni tyden zustavam v posteli, mam je prakticky non-stop u nadra…nech ho pit tak dlouho, jak sam chce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44357
19.2.19 19:03

Frekvence kojení je normální,záleží na Tobě,jestli chces mít klid,pravidelny rezim jídla u dítěte a moznost dát ho od malicka hlídat,nebo jestli s ním chces být těsněji spjata a ušetřit si spoustu peněz. Já jsem prvních 6 týdnů kojila skoro nonstop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
19.2.19 19:14
@Stydlivka001 píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, malému je 5 dní a přijde mi, že mu asi nestačí moje mléko. Pije z obou prsou a třeba i půl hodiny. V porodnici jsem ho dokrmovala protože jsme to spolu neuměli, a dnes nám to jde jen s klobouckem. No a teď je po mým mléku takový neklidný a nemůže spát. Po sunaru vždycky krásně usnul. Můžu mít špatné mléko? Měla jste to taky tak některá? Co pomohlo?

Rid se tim, jak to citis. V prvni rade. Ja nejsem zastancem kojeni za kazdou cenu. A aby mimi bylo neklidny, tak bych dala flasku. Ja kojila tyden. Svet se nezbori.
Budete spokojeny oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15928
19.2.19 19:30

@Stydlivka001 Ještě si ani kojit pořádně nezačala a už to chceš vzdát? 5 dnů po porodu nelze dělat žádné závěry, začátky jsou někdy trochu složité, koj podle potřeby miminka, to že je neklidné nemusí znamenat, že potřebuje sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
19.2.19 22:36

@Stydlivka001 Na začátku je bežné, že miminko pije skoro pořád. Chce to vydržet. Na příkrm vůbec nemyslet. Pokud miminko krásně přibývá není důvod.
Ze začátku to chce kojit dle potřeby miminka, nekoukat na hodiny,ale přikládat co nejčastěji.
A prostě to tak je, že většina děti na UM jsou klidnější a spí skoro celou noc :roll: ale když to mléko je, tak je blbost dávat UM, MM je nejlepší co můžeš miminku dát.
Vydrž.
Já měla s první dcerou šíleneé problémy, 3 týdny trvalo než se dostala na porodní váhu a nidky jsem nad UM ani neuvažovala, prostě jsem vydržela, naučila se pořádně přikládat díky pomoci LP a nakonec jsme kojila 2,5 roku. U druhé dcery jsem pomoc nepotřebovala, sice jsem byla po císaři,ale do 3.dnů jsem kojila jak pán :mrgreen:
Chce to si věřit tošku. Ale chápu, že někdo prostě dá radši UM,aby měl „klid“ ..tedy nechápu,ale každého volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí