Mám řešit teplotu a průjem?

2
3.7.20 22:16

Mám řešit teplotu a průjem ?

Ahoj všem, nechci být vyplasena ale od včera mám průjem a dnes večer už i teplotu. Byla jsem na vyšetření ale řekli mi ze vše ok. Mám to řešit nebo počkat co zítra? :think: Děkuji za odpovědi. 34 tt Dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
3.7.20 22:21

Ta teplota jde srazit? Dokazes dost pit abys nebyla dehydratovana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4979
3.7.20 22:22

Kolik je ta teplota? Průjem se lepší nebo je pořád stejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.7.20 23:28

Teplota 37,5. Průjem porad stejny… 2 krát za hodinu.. snažím se hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.7.20 08:44

Ahoj, já mám od včera to samé a jsem ve 14tt. :( Ještě jsem si k tomu usmyslela, že mám určitě listeriózu :oops: :D. Tak doufám, že to přejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.22 13:13

Ahoj, manžel má od pondělí průjem, dneska ráno se k tomu přidala teplota do 38,5 C. Oba máme dovolenou, jsme doma, já jsem v 18tt, dvojčata a modlím se, abych to nechytila. Je možné, že to má jen z jídla nebo je to střevní chřipka. Byla jídla, která jedl on a já ne. Myslíte, že to jde chytit, jestli se má izolovat? Kdy vás to přešlo, pokud jste měli něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
37144
3.8.22 13:15
@Anonymní píše:
Ahoj, manžel má od pondělí průjem, dneska ráno se k tomu přidala teplota do 38,5 C. Oba máme dovolenou, jsme doma, já jsem v 18tt, dvojčata a modlím se, abych to nechytila. Je možné, že to má jen z jídla nebo je to střevní chřipka. Byla jídla, která jedl on a já ne. Myslíte, že to jde chytit, jestli se má izolovat? Kdy vás to přešlo, pokud jste měli něco podobného?

U nás se takhle teď projevuje covid, děti taky teploty a průjmy, já teplotu a zvracim. Ale může to být cokoliv, nějaká viróza, střevní chřipka, otrava jídlem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 13:17

@Kriss Tina COVID nás taky napadl, manžel si dělal test - negativní.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
3.8.22 13:36

Moje děti mají teď taky covid, obě mají teplotu a průjem. My teda zatím nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
758
3.8.22 13:37
@Anonymní píše:

Ne není to z jidla. Může to být střevní chřipka i kovid. Ano, můžeš to chytit kapenkovym přenosem. At si koupi enterol, endiaron nebo smectu, pokud zvazujete samolecbu. Takova horecka uplne normální není ani pri normální střevní chřipce. Zvažte lékaře, jinak kovid taky potrebuje pár dní aby kvalitně vykvetl a dal se natestovat, muzete testy opakovat. Běžně se ted do populace vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6115
3.8.22 13:41

Kdyby to byla střevní chřipka, nebo z jídla, tak nemá teplotu. Může to být nějaká viróza a nebo průjem s teplotou nesouvisí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65432
3.8.22 13:48

U strevni chripky muze byt teplota, staci zagooglit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6115
3.8.22 13:51
@vokishka píše:
U strevni chripky muze byt teplota, staci zagooglit.

Aha, tak to se omlouvám. Já ji měla v životě aspoň 30× a nikdy jsem teplotu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.22 14:00

@Markéta188 U otravy jídlem i střevní chřipky může být teplota.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.22 14:02
@Kolicek95 píše:
Moje děti mají teď taky covid, obě mají teplotu a průjem. My teda zatím nic. :nevim:

Kašel, rýmu, nic? Jen tu teplotu a průjem mají?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky