Mám samostatné miminko

24
8.7.21 18:28

Mám samostatné miminko

Ahoj, mám takový dotaz, jak si asi tak hrajete nebo povídate s miminky, mám 9 měsíční dceru a od 5 měsíců je strašně moc samostatná, zdá se mi ze až moc, slyší dobre otáčí se když zavolam nebo kývne hlavou na ano a ne, ale jinak mě naprosto přes den ignoruje a děla si to svoje, máme už přes den režim, chodíme na procházky, večerní koupání, čtení pohádek, dopolední hraní, u krmeni si povidame ale zbytek času proste ani nemluvím protože si děla to svoje a stačí ji jen ze jsem doma a ví to, takže cele dopoledne je doma naprosté ticho povídá si jen sama pro sebe a já jsem tam asi zbytečná, tak mám občas pocity jestli se ji vůbec správně věnuji, paci paci, jak si veliká všechno umí ale jen když se chce a když nemá už do čeho píchnout tak až potom jsem tu já :D máte to někdo podobně? Nechci se cítit jako špatná máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22626
8.7.21 18:37

No proste si to uzivej :mrgreen:. Jeste budes vzpominat az tohle obdobi prejde. Proc spatna matka? Delas to dobre. Kazde mimco je jine a potrebuje jine veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
8.7.21 18:51

Buď ráda prosím tě. Dcera byla taky taková… Od miminka si vystačila sama. Hrála si jako 3-4m pod hrazdičkou klidně hodinu. Úplná pohoda.. byla zlatíčko. Čím je starší tím horší… Teď má pět a pořád mamiiii, maminko… Pořád něco potřebuje… Jeeee dík žes mi to připomněla jak byla zlaté hodně miminko klidné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
8.7.21 18:54

Uzivej si to, nektere deti proste vyhrajes v loterii no :lol: Ja prej byla taky takova a druhorozeny se zda byt zatím podobne povahy. To muj první, to byla a je jina skola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.7.21 18:56

Syn až do roku nevypadal, že by vůbec řešil, jestli jsem doma. Teď jsou mu tři, dávno se mi nacpal do postele a prakticky nemám během dne minútu klidu, jak pořád vyžaduje komunikaci. Nic neřeš a užívej prostoru, co ti malá dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.7.21 19:07

Dceři jsou 3 a vydrželo ji to. Kolikrát si hraje sama celé dopoledne, ale má ráda, když jsem s ní v jedné místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
8.7.21 19:26

Syn je takový, nyní čtrnáct měsíců. Má svůj svět. Přijde jen když má hlad nebo je unavenej. Paci, paci a všechny tyhle hry dělá jen po ránu v židličce. Občas mě to mrzí :lol: ale je pravda, že když chci jeho pozornost, tak hrajeme venku nebo doma na schovávanou nebo honku a to jo, to mám všechnu jeho pozornost.

• Citovat
  • Upravit
24
8.7.21 19:32

Tak moc dekuju všem, trochu se mi ulevilo. :srdce:
Já prý byla stejná až do dospělosti, žena puberta ani nic, tak třeba se to v ni projeví a nebo bude celá po mne i tam uvnitř, ne jen z venku, jsme jako přes kopirak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí