Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý denMá matka mě nutí jezdit na ŠVP. Když si něco matka usmyslí, není zrovna lehké ji přesvědčit.
Moje situace je taková: Na ŠVP jsem již několikrát byla pokaždé to byl horor, protože mě většina spolužáků z nějakého důvodu nesnáší.
Naše škola funguje tak že ten kdo nejede na ŠVP zůstává ve vedlejší třídě.Může mi pomoci i nějaká blbost, takže pokuď vás cokoliv napadlo, prosím napište.
Přeji vám ještě jednou příjemný den, děkuji.
Vymysli neco lepsiho, nuda
Tvoje máma ví, jak ty akce prožíváš, co se ti tam děje, že jsi z toho tak špatná, Promluv si o tom s ní. Jestli to nemůže, tak mě ještě napadla debata se školním psychologem.
Nechápu proč tě nutí, když ví že tam prostě necehceš, to je problém, když budeš v jiné třídě? Asi chce mít na pár dní doma klid, nebo nevím ![]()
Radu nemam, ale verim ti. Me mama nutila chodit do tanecnich, prestoze jsem vzdycky probrecela cestu na ne a z nich. Primo na tanecnich jsem se snazila drzet. Mela jsem tehdy deprese, ktere skoncily pokusem o sebevrazdu. A duvod? Protoze vsichni chodi do tanecnich, je to normalni.
Dobrý den
Má matka mě nutí jezdit na ŠVP. Když si něco matka usmyslí, není zrovna lehké ji přesvědčit.
Moje situace je taková: Na ŠVP jsem již několikrát byla pokaždé to byl horor, protože mě většina spolužáků z nějakého důvodu nesnáší.
Naše škola funguje tak že ten kdo nejede na ŠVP zůstává ve vedlejší třídě.
Může mi pomoci i nějaká blbost, takže pokuď vás cokoliv napadlo, prosím napište.
Přeji vám ještě jednou příjemný den, děkuji.