Mám se do porodnice dojít omluvit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.15 18:00

@berry4 zasahovali asi jako každému. Dostala jsem kapačku na streptokoka, to bylo v pohodě, ale pak mě bolelo jak mě vyšetřovali prsty a celkově bolestivost porodu mě dost překvapila.

• Citovat
  • Upravit
29577
15.11.15 18:02
@Anonymní píše:
@berry4 zasahovali asi jako každému. Dostala jsem kapačku na streptokoka, to bylo v pohodě, ale pak mě bolelo jak mě vyšetřovali prsty a celkově bolestivost porodu mě dost překvapila.

Takže žádné píchání pl. vaku, oxytocin, nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.11.15 18:03

Já teda na sále jenom nadávala ale i tak sem se cítila strašně trapně a omlouvala sem se všem hned po porodu :D jinak bych řekla že jsou tam na to zvyklí jestli to nebyla náká malinká nemocnice tak už ani nebudou vědět o koho šlo :) Jinak bych asi maximálně poslala ten omluvný email, kdyby se tam každá mamča chodila dodatečně omluvat nebudou mít na práci nic jinýho než poslouchat omluvy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 18:04

@berry4 píchání bylo. Oxytocin ne. Hlavně šití bez umrtvení to byla taky lahůdka.

• Citovat
  • Upravit
29577
15.11.15 18:05
@Anonymní píše:
@berry4 píchání bylo. Oxytocin ne. Hlavně šití bez umrtvení to byla taky lahůdka.

Píchali ti plodovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 18:08

@berry4 píchly mi plodovku, aby urychlili porod. Oxytocin jsem nedostala, alespoň o něm nevim, byla jsem bolestí tak mimo, že už mi bylo pak jedno co mi dělají.

• Citovat
  • Upravit
Republic
15.11.15 18:09
@Kaculatko píše:
Ja uz jdu potreti na stejny misto, takze bych se sla omluvit osobne a neprislo by mi to divny. Jako oni zazivaji ruzny veci, udelas to spis pro sebe. Donesla bych jim tam nejakou dobrotu, akorat otazka, jestli vychytas zrovna tu svoji smenu.

Taky to takhle vidim. A nehroutila bych se z toho, jsme lidi, kazdy zvlada neco jinyho jinak a merit jako koho co boli proste nejde.-)

• Citovat
  • Upravit
1883
15.11.15 18:17
@Anonymní píše:
Porod byl naprosto šílený, nikdy jsem si nemyslela, že to může až takhle bolet. V bolesti jsem hodně vyváděla a mlátila kolem sebe i do porodní asistentky i doktora. Bránila se vyšetření a jen křičela. Cítim se hrozně trapně za své chování, ale na druhou stranu jsem byla bolestí úplně paralizována a nevěděla, jak si pomoct. Mám se ještě dojít do porodnice omluvit a dát nějaký dárek? Myslíte, že je moje chování z části pochopitelné? Děkuji za názory

A to je důvod, proč by měl být u porodu manžel, aby bylo do čeho mlátit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
15.11.15 18:19

No, na druhý porod bych si vybrala jinou porodnici :lol:. Manžel jsi tam měla? Já měla taky hodně bolestivé porody, naštěstí někoho fyzicky napadat nemám v povaze, snad jsi je nezbouchala moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
15.11.15 18:19
@AlphaOmega píše:
A to je důvod, proč by měl být u porodu manžel, aby bylo do čeho mlátit :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.11.15 18:20
@Anonymní píše:
@berry4 píchly mi plodovku, aby urychlili porod. Oxytocin jsem nedostala, alespoň o něm nevim, byla jsem bolestí tak mimo, že už mi bylo pak jedno co mi dělají.

Ono jedna věc je jasná-příště jdi rodit připravená. O píchání plodovky bylo napsáno dost. Že je to nestandartní postup, je jasné. Bolest v této chvíli dokáže hodně. Nepopírám, že tvoje reakce byly víceméně nestandartní, dá se to „unést“ jinak, ovšem stalo se. Šlo o důsledek postupu porodníků. Příště ti radím zůstat doma co nejdéle a jet opravdu až když není zbytí. Vyplatí se to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
15.11.15 18:21
@jdukolem píše:
Já bych zanesla bonbonieru hned při odchodu z porodnice, takhle zpětně bych to už nerozpatlávala

Jj, muj muz vzdy po porodu koupil por. asistentkam kytku, bonbonieru a kafe. A to jsem nevyvadela ;).

• Citovat
  • Upravit
8523
15.11.15 18:22
@AlphaOmega píše:
A to je důvod, proč by měl být u porodu manžel, aby bylo do čeho mlátit :mrgreen:

No nevím, no. Nedávno tady byla diskuse, kdy rodička taky strašně vyváděla a při porodu zmydlila i manžela (bůh ví, jestli to není ona) a on od ní dokonce odešel.
Docela by mě zajímalo, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
15.11.15 18:25

Být tebou, tak už se k tomu raději nevracím. A k pristimu porodu si raději prostuduj, jak pracovat sama se sebou a tím pádem lépe zvládat bolest :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 18:27
@Chocoloco2 píše:
Jj, muj muz vzdy po porodu koupil por. asistentkam kytku, bonbonieru a kafe. A to jsem nevyvadela ;).

taky jsem dala, byli na mě moc hodní- na sál, sestřičkám na novorozenecké i na šestinedělí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí