Mám se do porodnice dojít omluvit?

Anonymní
15.11.15 17:33

Mám se do porodnice dojít omluvit?

Porod byl naprosto šílený, nikdy jsem si nemyslela, že to může až takhle bolet. V bolesti jsem hodně vyváděla a mlátila kolem sebe i do porodní asistentky i doktora. Bránila se vyšetření a jen křičela. Cítim se hrozně trapně za své chování, ale na druhou stranu jsem byla bolestí úplně paralizována a nevěděla, jak si pomoct. Mám se ještě dojít do porodnice omluvit a dát nějaký dárek? Myslíte, že je moje chování z části pochopitelné? Děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
15.11.15 17:38
@Anonymní píše:
Porod byl naprosto šílený, nikdy jsem si nemyslela, že to může až takhle bolet. V bolesti jsem hodně vyváděla a mlátila kolem sebe i do porodní asistentky i doktora. Bránila se vyšetření a jen křičela. Cítim se hrozně trapně za své chování, ale na druhou stranu jsem byla bolestí úplně paralizována a nevěděla, jak si pomoct. Mám se ještě dojít do porodnice omluvit a dát nějaký dárek? Myslíte, že je moje chování z části pochopitelné? Děkuji za názory

mlátila doktory a asistentky? No chudáci. Ale bohužel asi nejsi jediná, kdo si na nich vybíjí vztek, i když bít tedy někoho… Být tam hníková, už točí dokument jak Ti ubližují a ono to bylo trochu naopak :D Spíše si oddechli, že jsi už pryč, tak bych jim už na oči asi nešla. Nebo pošli omluvný mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.15 17:39

@Burj Chalifa ano, je mi trapně, ale dělala jsem hrozné scény, když mě vyšetřovali a odstrkovala je tam pak už jsem i mlátila, v tu chvíli mi to bylo jedno, teď se za to stydím

• Citovat
  • Upravit
5473
15.11.15 17:43

Pokud ti na tom záleží, napiš omluvný dopis, určitě je to potěší (počítám, že si tě po drobném připomenutí budou pamatovat, jsou asi zvyklí na leccos, ale na fyzické napadení asi ne :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.11.15 17:43

Ja bych se omluvila pri odchodu, ted zpetne bych tam asi nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
15.11.15 17:47

Nad čím přemýšlíš? Samozřejmě, že ano. Podle mne je osobní omluva (třeba i s bonboniérou) slušnější osobně, než jim jen posílat email nebo volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
15.11.15 17:48

Poslala bych omluvný dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487

Taky bych jim radši nechodila na oči. Napiš mail, pokud se chceš omluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950

Za křik bych se neomlouvala, za fyzické útoky tedy asi jo. Jestli je to menší porodnice, zašla bych tam osobně a přinesla jim nějakou pozornost. Nebo alespoň ten mail :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.11.15 17:49

No -já bych se spíš zeptala na průběh porodu. Jak ti do něj zasahovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
15.11.15 17:50

Určitě bych se omluvila, když to sama cítíš, že jsi přesáhla nějaké hranice „normálního odporu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
15.11.15 17:52

Já se po posledním taky styděla. Ke konci jsem fakt řvala bolestí, nedalo se to.
Já bych tam zašla, jestli víš konkrétní jména… mě osobně by to „ulevilo“. Oni jsou zvyklí, ale…
Já jsem zvyklá se takhle „revanžovat“… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
15.11.15 17:54

Ja uz jdu potreti na stejny misto, takze bych se sla omluvit osobne a neprislo by mi to divny. Jako oni zazivaji ruzny veci, udelas to spis pro sebe. Donesla bych jim tam nejakou dobrotu, akorat otazka, jestli vychytas zrovna tu svoji smenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 17:57

Já bych zanesla bonbonieru hned při odchodu z porodnice, takhle zpětně bych to už nerozpatlávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.11.15 17:58

Zašla bych tam, osobní omluva a dárkový koš s pořádnou dávkou alkoholu by to mohl napravit… zejména pokud sama cítíš, že jsi to přehnala a tvá reakce opravdu není běžná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí