Mám se do porodnice dojít omluvit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2299
15.11.15 19:01

Asi bych se omluvila, ale spíše písemně. Já se ale divím, že má někdo ještě energii na fyzické výpady. Mě to v těch nejhorších bolestech tak paralyzovalo, že mi bylo všechno jedno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.11.15 19:02
@Burj Chalifa píše:
tak to dost přeháníš. Jen si tak do doktorů kopnout? To je na pár facek, ale rodičce.

Pár po čuni patří v drtivé většině právě porodníkům. Za jejich nestandartní postupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.11.15 19:04

Asi už bych do té porodnice u nikdy nevkrocila. Ani příště rodit.
I když oni jsou asi zvyklí a připraveni na vse, tak těžko říct, jak by jsme se ostatní zachovaly, když jsme se do podobného tranzu nedostaly.
Příště si nech píchnout epidurál, když víš, že špatně snasis bolest a jednas při ní jak si jednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.11.15 19:04
@Burj Chalifa píše:
tak to dost přeháníš. Jen si tak do doktorů kopnout? To je na pár facek, ale rodičce.

V nejvyšším zoufalství holt člověk udělá i to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 19:06

Já taky u porodu, dost křičela. PA na mě byla kvůli tomu dost nepříjemná. Měla jsem 6hodin jednu nekončící kontrakci do zad, byla jsem přesvědčená, že mi někdo trhá páteř z těla ven. Nakonec jsem špatně tlačila. Nedokázala jsem tlačit, tak jak bylo potřeba. Dítě se mi narodilo pomocí vexu. Šití bylo neskutečně bolestivé, museli mě uspat, protože jsem se nevydržela necukat. V papírech mám napsáno „nespolupracující rodička“ Nikomu jsem se neomlouvala.

Příspěvek upraven 15.11.15 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.15 19:07
@Anonymní píše:
Jako ano, jsou na sále zvyklý na ladacos, ale někdy co je moc to je moc. Hlavně když je ženská tak mimo, že ohrožuje dítě.
Zažila jsem jako žákyně jednu, která ve finále odmítla tlačit. Byla hysterická, křičela (ne bolestí, ale tou hysterií), mlátila nás…až jí jedna stará a zkušená PA propleskla a zakřičela na ní :roll: Nešlo to jinak, dítěti se nedařilo, bylo potřeba dostat ho ven a ne řvát a mlátit okolo sebe. Pomohlo to, paní se jakž takž srovnala a aspoň tlačila…Jen si pak pamatuju, jak se pak moc omlouvala, bylo jí to upřímně líto. Ale všichni tam na ní byli naštvaný - ne proto jak řvala, ale že ohrozila svoje dítě přímo na životě!!Na tvém místě bych zašla osobně, koupila nějaký mňamky a upřímně se omluvila. Dá se to pochopit, bolest paralyzuje a každej to snáší jinak. Personál to taky pochopí a když se omluvíš, bude hlavně tobě líp a je to potěší. A nevadí jestli nenarazíš na „svojí směnu“ - oni si to určitě a rádi řeknou mezi sebou ;) to mi věř :palec:

Chudáci porodníci, nezvladatelný hysterky na sále, to musí být lahůdka. Umím si představit, jak tu zkušenou PA, která jednala v mezní situaci, by zdejší Taliban roznesl na kopytech. Zakladatelce bych s přihlédnutím k průběhu porodu a jejímu totálnímu nezvládnutí situace k druhému porodu dala ke zvážení sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
15.11.15 19:09
@Burj Chalifa píše:
:palec: To bude vychova roku.Ani v mezni situaci mi neprijde normalni a omluvitelne mlatit zdravotniky.
  • Citovat
  • Upravit
36504
15.11.15 19:24
@berry4 píše:
Pár po čuni patří v drtivé většině právě porodníkům. Za jejich nestandartní postupy.

pak nechápu, když jsou ti doktoři takoví hajzlové, že rodičky do porodnice vůbec lezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.11.15 19:26

@Burj Chalifa ty toho evidentně nechápeš hodně, obvzlášt´v tomto smyslu. Musí. Tady jiná cesta zatím není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.11.15 19:29
@berry4 píše:
@Burj Chalifa ty toho evidentně nechápeš hodně, obvzlášt´v tomto smyslu. Musí. Tady jiná cesta zatím není.

To bys nebyla Ty, aby sis o mně neotřela pysk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.11.15 19:32

Neomlouvala bych se.. dodatečně ne.. Myslím, že i takové chování je normální.. Známá parnerovi v bolestech roztrhala tričko..
Každýmá jiný porod.. Nikdy by mě nenapadlo řešit nějakou řvou ženu v porodnici.. Když jsem byla v porodnici v čekací nějakém boxu, tak v jiných odrodilo x maminek, a řvala většina…
Je rozdíl dělat tam scénu, že rodit nebudu a nebo fakt si zařvat při bolestech.. Já měla takové bolesti, že od určité hodiny si nepamatuji nic, manžel říkal, že jsem byla jak zfetovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
15.11.15 19:33

Zakladatelko a proc jsi se neomluvila treba dalsi den po porodu? nebo jsi mela ambulantni porod? ja to nejak nechapu, ja sice nekricela, nemlatila nikoho, ale vsem jsem pri odchodu podekovala, ze vsechno probehlo dobre a dala jak sestram z gynekologickeho tak detskeho uz nevim nejakou cokoladu a doktorce samozrejme taky. Pokud jsi to neudelala pri odchodu uz bych se neobtezovala, protoze uz jsi se trochu zapsala jako nevychovanec tim, ze jsi toto neresila u odchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.11.15 19:34

Pokud citis potrebu se jit omluvit, tak jdi, nikdo se na tebe zlobit za omluvu nebude a tobe to pomuze se s tim v klidu srovnat a jit dal.
Kazdy mame svoje limity, kdyz mi ted na ORL pichali usi, tak jsem rvala jak Viktorka u splavu a potom jsem se hned omlouvala, oni nad tim mavli rukou, ze jsou zvykli, ale bylo by mi hloupe se neomluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.11.15 19:45

@Burj Chalifa :D otírat pysk…Ne, to nemám potřebu. Jen už dlouhodobě vidím to tvoji zabedněnost a nepochopení v jistých oblastech diskusí.
Ano, nejsem typ, co řve, nebo bije apod.,sama jsem si tímhle prošla, bez řevu a bití, ovšem tak nějak chápu.
Tobě prostě chybí to pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
15.11.15 19:58

A to já bych se tam omluvit šla. Tím nic nepokazíš a budeš z toho mít aspoň dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí