Změna porodnice v Praze

Anonymní
14.11.15 14:22

Změna porodnice v Praze

Zdravím holky, omlouvám se za anonimitu je z osobních důvodů. Zajímá mě jedna věc. Když se třeba registruji k porodu u apolináře a cokoliv se stane a já budu mít blíž např. Bulovku. Můžu jet tam a odrodí mě, nebo mě přesunou tam kde budu registrovaná. Děkuji všem za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101754
14.11.15 14:26

To záleží na tom, jak akutní to bude když přijedeš, pokud to akutní nebude, tak tě odešlou, tam kde jsi registrovaná, akutně tě vezmou - třeba mě by vzali :mrgreen: dítko narozeno 20 minut od přijezdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
14.11.15 14:30

@Syringa Rychlá pojede po Praze s velkou pravděpodobností podle registrace, je to pro ně nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
14.11.15 14:34

@Syringa Tak on zas pro sanitu není extra velký rozdíl v dojezdových časech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 14:56

Holky jeste se chci zeptat jsem registrovana v jedne prazske porodnici, ale po opakovanych navstevach nejsem spokojena z jejich pristupem. Jsem ve 30tt myslite ze kdyz si to obvolam mam sanci se preregistrovat? Ten pristup ktery jsem zazila se mi vubec nelibi :zed: :pocitac: :nevim: Poradite?

• Citovat
  • Upravit
8112
14.11.15 15:06
@Anonymní píše:
Holky jeste se chci zeptat jsem registrovana v jedne prazske porodnici, ale po opakovanych navstevach nejsem spokojena z jejich pristupem. Jsem ve 30tt myslite ze kdyz si to obvolam mam sanci se preregistrovat? Ten pristup ktery jsem zazila se mi vubec nelibi :zed: :pocitac: :nevim: Poradite?
Šance se registrovat ve 30tt do jiné porodnice je skoro nulová. Zkus obvolat, ale pochybují. Možná by té vzali Vinohrady, ale mám pocit, že zrovna z nich chceš pryč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
14.11.15 15:14

@Syringa : a tu informací o Motole, Krči mas čerstvou? Mám známou, co na těhotenství přišla později, kolem 16tt obvolávala porodnice a v Motole i v Krči ji řekli, že mají plno :think:. A hlavně Krč teď rekonstruuje a jedou v menším režimu, takže pochybují že teď někoho registrují ve 30tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.11.15 15:59

Přesně tak: Podolí, Apolinář a podle mě i Motol bez šance. Krč, Bulovka a Vinohrady v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67615
14.11.15 16:59
@Anonymní píše:

Zeptat se muzes, je to podle aktualni teoreticke naplnenosti. Pokud si z okraje Prahy, neni problem dojet do porodnice mimo Prahu, ve vetsine neni potreba registrace a kolikrat jsou dostupnejsi pri spicce nez se kodrcat pres Prahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
14.11.15 18:14

Doporučím jedno, neřešte kde vás ještě vezmou v pražské porodnici a jeďte za Prahu do Neratovic, tam Vás vezmou a je to malá úžasná porodnice s dokonalým přístupem, takový přístup a péči v pražských porodnicích stejně nenajdete. Stačí tam zavolat a objednat se alespoň na jednu kontrolu (od 36 týdne) a to je vše, žádné registrace. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
16.11.15 10:23

@peta h Moje rec, za sebe muzu doporucit Horovice. Take tam neregistruji, a je to kousek za Prahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
17.11.15 16:44
@Anonymní píše:

Tak zkus nejakou mimoprazskou. Registrace je specialita jen v Praze. Takze muzes kamkoliv. Jestli rodis poprve, dojedes i daleko.Moje kamoska se v Praze nastvala a jela rodit k nam do Hradce.Po dalnici hodka a vse v pohode ztihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
17.11.15 16:48
@Klara1234 píše:
Tak zkus nejakou mimoprazskou. Registrace je specialita jen v Praze. Takze muzes kamkoliv. Jestli rodis poprve, dojedes i daleko.Moje kamoska se v Praze nastvala a jela rodit k nam do Hradce.Po dalnici hodka a vse v pohode ztihla

Tohle nemusí být zrovna pravda… mě neodchytit na kontrole v porodnici, tak je první dítko s velkou pravděpodobností narozené doma. Jasně, není to zas tak časté, ale zas taková vyjímka to taky není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.11.15 14:28

Aktuální informace ohledně Krče je, že nevezmou bez registrace ve 14 tt. Před týdnem jsem se ptala na situaci ohledně kapacity při sepisování předporodní dokumentace. Bylo mi řečeno, že bez registrace odmítají ( nemluvím o akutních případech ).
Kvůli rekonstrukci už převáželi i rodičky registrované.
A v Motole taky nevezmou. Když jsem byla na utz v 1. trimestru, tak se tam byla ptát těhulka a odmítli ji, že měla dojít ve 14 tt.
Takže myslím jedině Vinohrady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky