Mám se ozvat, nebo čekat?

4
9.11.16 10:53

Mam se ozvat nebo cekat

Ahoj rada bych se vas zeptala na radu ja uz jsem zoufalá a vubec nevim co mam delat abych vam popsala stručně můj problém začala sem myslet na kamaráda mého bývalého přítele nevim jak se to stalo vždy sme se bavili a nic a najednou je to jak blesk z čistého nebe.on samozřejmě nic nevěděl nemam ani moc sanci ho potkat tak jsem mu napsala ze na něj porad myslim on odepsal ze je velmi zaskoceny ze bývalý je jeho kamarád a nevi co s tím ať mu dăm čas ale jak dlouho? Už je to druhý den a porad se neozval myslim ze taky mu treba vrtá hlavou nás věkový rozdíl mé 26 jemu 45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4421
9.11.16 10:54

Nepsala bych mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
9.11.16 10:55

Už mu nepiš a nestíhej ho. Pokud bude mít zájem, ozve se sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.11.16 10:56

Dva dny, to je fakt dlouhá doba :,( :think:.Nejlepší by bylo začít ho bombardovat sms a vzkazy, nebo si ověřit míru jeho zájmu přímo v místě jeho bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.11.16 10:59

@Judithkaj to uz je - psát kamarádovi bývalého, který je notabene skoro o dvacet let starší - terno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
9.11.16 11:00

@Myska001 Já bych se na tvém místě klidně ozval. Napsal bych:,,Nezlob se, ale považovala jsem za správné před tebou mé city netajit. Věřím, že můžeme být dále přátelé."
A dál bych to nechal být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
9.11.16 11:03

Uz bych nepsala, nabídla ses az dost, kdyby zajem mel napise..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
9.11.16 11:04

Nepsat (nejlip ani tu prvni zpravu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
9.11.16 11:06

Nepsat jemu, ale psaní trénovat, aspoň se naučit interpunkci.

• Citovat
  • Upravit
36504
9.11.16 11:07
@Padme93 píše:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33542
9.11.16 11:07
@Myska001 píše:
Ahoj rada bych se vas zeptala na radu ja uz jsem zoufalá a vubec nevim co mam delat abych vam popsala stručně můj problém začala sem myslet na kamaráda mého bývalého přítele nevim jak se to stalo vždy sme se bavili a nic a najednou je to jak blesk z čistého nebe.on samozřejmě nic nevěděl nemam ani moc sanci ho potkat tak jsem mu napsala ze na něj porad myslim on odepsal ze je velmi zaskoceny ze bývalý je jeho kamarád a nevi co s tím ať mu dăm čas ale jak dlouho? Už je to druhý den a porad se neozval myslim ze taky mu treba vrtá hlavou nás věkový rozdíl mé 26 jemu píše: Více

Nech to být, napsal ti že neví co s tím a máš mu dát čas. Hlavně mu už nepiš. Pokud bude mít zájem tak se ozve, pokud ne tak prostě ne, s tím se nedá nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
9.11.16 11:08
@Padme93 píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.11.16 11:10

Jak dlouho? 8o Buď se ozve nebo ne, nech to na něm. Jestli jsi mu napsala s takovou láskou k češtině, jako sem, tak se budu hodně divit, když se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.11.16 11:12

Nepsat! němela jsi psát ani tu první sms :-( tohle proste ne, jeho reakci zcela chapu. At už tě takové pitomosti nikdy nenapadnou. Snad te jen omlouvá tvůj věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.11.16 11:13
@Denise13 píše:
Nepsat! němela jsi psát ani tu první sms :-( tohle proste ne, jeho reakci zcela chapu. At už tě takové pitomosti nikdy nenapadnou. Snad te jen omlouvá tvůj věk.

vždyť už je docela stará :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria