Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jim řekla, že nevím, že se nechráníme, ale že se zatím snažíme aby ne, tak to neřešili. Tak když ti dr. říkal, že je to ok, tak bych mu věřila.
tohle jsem našla
Přestože vliv očkování proti klíšťové encefalitidě na vývoj plodu nebo těhotenství není znám, provádí se toto očkování v době těhotenství jen tehdy, je-li riziko nákazy větší než riziko očkování. V Rakousku bylo během posledních let zaznamenáno několik případů náhodného očkování žen zejména během prvního trimestru těhotenství. Celkem se nahlásilo 16 případů očkování těhotných žen. Dosledováním 13 z nich se nezjistila odlišnost průběhu těhotenství ani porodu a očkování neovlivnilo ani vývoj plodu, tj. nepozorovala se žádná vrozená vada novorozence.
Tak bych byla teda v klidu
Mě teda tenkrát zbytečně strašili a já teď tebe. Promiň ![]()
Beru buď v klidu, těhotná 100% nejsi
Kondom nemůže sklouznout a pak se sám zase nahrnout, taková možnost neexistuje. I rukou je náročný ho nandat
Ale Tvé pocity znám, kolikrát já se takhle nesmyslně bála… Radím zajít si pro antikoncepci, potom budeš mít klid a nebudeš to muset každej měsíc řešit ![]()
A ještě k tomu očkování, já byla v 1. trimestru na RTG ledvin, všude bylo napsáno velkýma písmenama, že pokud je žena těhu tak NESMÍ na rentgen. Jenže já o těhu nevěděla, tak jsem šla… Ten strach co jsem pak měla byl hroznej, ale dr. mě uklidnil, že dávky záření nejsou vysoký, volal kvůli tomu i svým kolegům v tomto oboru ![]()
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat.Minulý týden v pátek jsem měla s přítelem pohlavní styk s kondomem.V neděli jsem to měla dostat a i jsem to normálně dostala.Od neděle jsem začala brát i antikoncepci , ale stejně se strašně bojím.Jsem strašnej posera.Někde jsem četla , že můžu být těhotná i s menstruací.MS byla normálně silná jen s těmi prášky jsem jí měla mín. Předem děkuju ![]()
Ahojky,
Potřebovala bych poradit s jednou zapeklitou situací
… Nedávno jsem měla sex s přítelem.Všechno bylo v pohodě a vypadalo to,že se bude schylovat na „druhé kolo“.Když jsem vytáhla ale kondom,tak mi přítel řekl,že se mu do toho moc nechce,jelikož má strach,že bych otěhotněla,kvůli tomu,že si ho neumyl.Myslíte si,že ikdyž se po prvním kole pořádně opucoval a druhé kolo jsem chtěla s kondomem,tak že by tu bylo jisté nebezpečí otěhotnění ?…
proboha holky!!!To snad není normální co to tady čtu!!!Opravdu jste tak hloupé?Jedna má příznaky těhotenství hned druhý den a už se vidí jak v ní roste mimčo,další dostane normálně menstruaci a do toho se jí tlačí mezi nohama dětská hlavička! jestli se ještě někdy ocitnete v podobné situaci,tak se poraďte s gynekologem,nechte si napsat Postinor,který po rizikovém pohlavním styku zabrání otěhotnění a místo hledání příznaků těhotenství na netu si nechte předepsat HA,popř kondom používejte v kombinaci se spermicidním gelem který je k dostání v každé lékarně za pár korun a budete mít větčí jistotu! Co tu mládež v dnešní době ve škole učí??? To je samá sexuální výchova,ale v podstatě jsou ty děti totálně neinformované!!!!
Ahoj holky.
No, já teda antikoncepci beru 4. týdnem pravidelně, ale vyšiluju taky. Nikdy nevím, co se při mým štěstí může pokazit. Asi se do příštího týdne zhroutím, než to dostanu - a to doufejme, že se tak stane!
pr Beru: tak to tě můžu 100% uklidnit. těhotná nejsi. Že by kondom slezl ze stopořeného penisu a pak se sám zas nasunul zpět je nemožný. A to co na něm bylo to je tvůj hlen , jak už tady někdo psal. Jen doplním, když kluk dosáhne orgasmu je dobré když si při vyndavání penisu z pochvy kondom přidrží u kořene penisu. Zabrání se tím třeba tomu aby kondom zůstal uvnitř, když erekce po ejakulaci ochabne. Ale to jistě víš, respektive tvůj přítel.
sexu zdar
pro vejunka15: nerozumím tomu proč jste kondom nepoužili hned o začátku. pokud by jste to i v druhém kole dělali bez kondomu a na penisu by třeba zůstali zbytky spermatu tak je teoreticky možné že by si otěhotnět mohla. Jinak samozřejmě jestli jste měli styk bez kondomu a ,,druhé kolo" chcete absolvovat s kondomem tak je třeba, aby si přítel penis očistil, protože kdyby to neudělal, tak by z něj kondom mohl sklouznout. Pokud se ale stane nějaká ,,nehoda" stačí zajít do lékárny a koupit si Postinor, ten zabraňuje otěhotnění, ale musí se užít co nejdřív. nejpozději tuším asi do 48 hodin po styku. Čím dřív se užije tím větší je účinnost. Připrav se ale, že po tobě budou chtít v lékárně občanku a musíš si to koupit ty. Příteli to neprodají. Jo a stojí kolem 500,–
zažila jsem pěkné nervy měsíc před maturitou, praskl nám kondom a já pak měla 14 dní zpoždění, taky jsem se moc pozorovala a přišlo mi že musím být těhotná, ale byly to jen nervy;)
Zdravím,
holky vim, že už se to tady asi řešilo stokrát, ale já asi potřebuju jenom nějak uklidnit nebo nevim co. S přítelem spolu spíme přes měsíc, minulý měsíc jsem trnula hrůzou, jestli to dostanu, díky bohu se tak stalo, jenomže teď se bojím zase. HA zatím neberu, používáme ale pokaždé kondom, kupujeme i ty dražší, snad kvalitnější, nechci to zakřinout, ale zatím se nám snad žádná nehoda nestala, ale já si pořád říkám co když…Týden po minulé menstruaci jsem byla u gynekologa a tam mi doktorka řekla, že mám zřejmě plodné dny…pohl. styk jsem měla 3 dny před návštěvou a pak 4 dny poté…nevíte jak dlouho přibližně trvají plodné dny? Vím, že jsem se mohla zeptat tam, ale začala jsem nad tím přemýšlet až potom…ani nevim, na co se chci přesně zeptat, teď bych měla každým dnem dostat měsíčky a asi zešílím od strachu…nemáte nějaké rady jak ten strach překonat, zkušenosti? Je to tím, že ačkoli už jsem starší, tak se sexem teprve začínám??? Díky za odpovědi…
Nekterym parum trva mesice nez otehotni nevim proc bys mela otehotnet hned. Existuje spousta ochran, pres kondom, antikoncepce - tablety, teliska… Prerusovana souloz, pocitani plodnych dnu… Urcite si najdi vice informaci na netu nebo si promluv se svym gynekologem…
Ahoj holky, prosím poraďte mi. Jsem v háji, nevim co dělat. S přítelem jsme měli pokaždé kondom, vše bylo snad v pořádku a já jsem to nedostala. Vždycky to mám tak kolem 27. až 28. dne, dnes už je 29. den a pořád nic. Je pravda, že už asi dva týdny jsem si pořád říkala, co když to nedostanu…co když tohle…co když se něco stalo…myslíte, že to mohla ovlivnit psychika??? Koupila jsem si těhotenský test, ale nemám odvahu si ho udělat. Vždycky mi tak týden před menstruací naskáče hrozné akné, což se stalo a už asi 3 dny citím křeče jakoby to mělo přijít, ale pořád nic…máte někdo takovou zkušenost??? Prosím, napište. Předem díky!
@Artepa29 píše:
Ahoj holky, prosím poraďte mi. Jsem v háji, nevim co dělat. S přítelem jsme měli pokaždé kondom, vše bylo snad v pořádku a já jsem to nedostala. Vždycky to mám tak kolem 27. až 28. dne, dnes už je 29. den a pořád nic. Je pravda, že už asi dva týdny jsem si pořád říkala, co když to nedostanu…co když tohle…co když se něco stalo…myslíte, že to mohla ovlivnit psychika??? Koupila jsem si těhotenský test, ale nemám odvahu si ho udělat. Vždycky mi tak týden před menstruací naskáče hrozné akné, což se stalo a už asi 3 dny citím křeče jakoby to mělo přijít, ale pořád nic…máte někdo takovou zkušenost??? Prosím, napište. Předem díky!
Prosím tě klíííd, udělej si test a nestresuj se. pokud vám kondom nepraskl/nespadl tak s největší pravděpodobností těhotná nebudeš. a jestli tě sex tak stresuje, tak nesexuj
Nemyslím to špatně, jen tak ale budeš moct být na 100% klidná
![]()
To že to máš normálně pravidelné neznamená, že se MS nemůže jednou opozdit. prý dokonce každá žena jednou za rok s pravidelným cyklem má jeden anovulační cyklus, který může být jakkoliv dlouhý. Tak nešil!