Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@111verunka111 píše:
no zdali si měla sex před 6 měsíci s kondomem, tak si myslím že kdyby jsi byla těhotná, tak to dávno už zjistíš.
Dobrá otázka, zní to bláznivě, ale kámoška teď nedávno zjistila že je v tom v pátém měsíci až od doktora, když šla na prohlídku, přitom neměla žádné příznaky. tak mi to začalo vrtat hlavou
,no nic příští týden jdu na gyndu tak nejistota zmizí. Děkuji jen jsem potřebovala slyšet od někoho jiného že je to blbost ![]()
Jo dotyčný mě hnusně podvedl a jelikož nejsem typ na nezávazné vztahy navíc to ještě nepřebolelo, žiju teď jak jeptiška, prostě mám chlapů plné zuby, život bez nich je lepší, teda aspoň zatím ![]()
Zdravím…
Na jednu stranu je mi tu vážně trapný ve 20-ti letech sem dávat takový dotaz, ale vrtá mi to hlavou. Nemůžu brát HA kvůli játrům, takže jsme s přítelem odkázáni na prezervativ. Můj cyklus je přibližně 25 dní, ale neni úplně přesný. Počítala jsem si plodné dny jak sama, tak i v různých internetových kalkulačkách a aplikacích na mobilu a vyšlo mi, že teď ve čt jsem měla mít,,nejplodnější den´´…Jelikož si s přítelem dáváme pozor a chováme se zodpovědně, přesto mám strach, protože zrovna ve čt jsme měli sex…mělo by být vše v pořádku, ale mám strach jestli příteli nemohlo zůstat ´´něco´´ na ruce ( ikdyž myslím, že ne)…jedná se o to, že den po tom, jsem cítila v podbříšku silné křeče…nemáte s tím někdo zkušenost? Nebo mohly ty křeče být od ovulace…že bych ovulovala až v pátek???
Já jsem v tomhle trochu blázen, když jsem začala sexuálně žít, měla jsem každý měsíc panický strach z těhotenství a jednou jsem se tak bála, že to nedostanu, až se mi to díky psychice zpozdilo o několik dní ![]()
Předem moc díky za odpověď holky…
Hezký večer…
Ello a co se zeptat dr. na tělísko? Myslím, že by jsi mohla mít i hormonální, protože to působí lokálně a přes játra to nejde. Nebo i nehormonální. Až budeš chtít miminko, necháš si ho jednodušše vyndat. My používali kondomy skoro 3 roky a už nikdy víc. Také jsem měla pořád strach ![]()
Díky moc…no o tělísku jsem původně přemýšlela, ale známá ho měla…jednodouše jí vypadlo a teď má tříletýho chlapečka…a kamarádka si ho taky nechala teď dát s tím, že bude mít na pět let pokoj, ale místo toho už dva měsíce lítá po doktorech, protože s tím má neustále nějaký problém…S Dr. už jsem se bavila o všem…ještě bych docela v kombinaci s kondomem zkusila ten Pharmatex třeba…nebo tak…no nevim…mě spíš jde o to, jestli se to do mě nemohlo dostat, třeba přes zbytek na ruce…který ani nevím, jestli tam byl…byla bych v klidu, kdybych nezjistila, že jsem měla zrovna nejspíš plodné dny…Vím, že z části si to dělám sama svojí psychikou…ale nevím…byla jsem teď několik měsíců v pohodě a teď, když jsem zjistila, že jsem měla plodné dny mě to zase chytlo… ![]()
Hele a co třeba Nuvaring? S tím bych asi byla docela klidná, jeho přítomnost si můžeš lehce zkontrolovat. Já o něm chvilku uvažovala, ale finanční stránka zvítězila ![]()
Ahoj:) mela sem pohlavní styk s přítelem a ejakuloval do kondomu… když se udelal tak hned penis vysunul a sel kondom vyhodit, potom sme jeste pokračovali s jiným kondomem ale ten asi po peti minutách prasknul.. přítel okamžitě penis vytáhnul ale já sem nervozní jestli se nemohlo stát že bych otehotnela… je mi 16 let děkuju za odpovedi
![]()
Dobrý den, chci se zeptat. Měla jsem s přítelem chraneny pohlavní styk avsak kdyz jsme se pokouseli o prvni zasunuti, tak nam to nevyslo ani napoprve ani na podruhe, rekla jsem priteli at to zkusi bez kondomu, po neustalem zkouseni se to povedlo a ihned si dal kondom a pokračovali jsme s kondomem. Přítelem neměl ajakulaci. Teď je to 6. den po styku a mám všechny příznaky otěhotnění. Bolest prsou svedi me nos neustale chodim na WC, únava. Také mám zhruba tyden před menstruaci a měla jsem po pohlavním styku plodné dny. Jaká je pravděpodobnost že jsem těhotná? Mám obavy. Děkuji za odpovědi.
6. den po styku to budou pravdepodobne vsugerovane priznaky. Akorat pozor na to prvni zasunuti bez kondomu. Zahravas si s ohnem, tak se da taky otehotnet
.
Prosím o zachování anonymu. Nikdy jsme moc nesouložili s kondomem, ale měla jsem píchlou depo proveru, která mi nesedla, proto jsem na další injekci nešla, kojím, takže jsem čekala zda se dostaví mensesaž mě objedná doktor abych si nechala dát prášky… mezitím jsme s přítelem souložili s kondomem (injekce už neučinkovala - měla jsem na ni jít začátkem března a soulož v půlce března)… a přítel se jednou udělala do kondomu ale pak jsme ještě jakože tentoto než jsem byla já… ted nevím.. mám zase závratě apod jako u prvního těhu,,, je možné že se z kondomu něco dostalo..on říkal že tu gumičku měl napevno, že to kontroloval nesjel nic, kolem kumičky žádné semeno nebylo… mohlo něco uniknout, asi jo že?