Sex s kondomem, přesto mám strach z těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
28.9.12 12:21

Děkuju moc. Když já mám strašnou hrůzu ten test udělat. Já vůbec nevim co by bylo. Mě sex nestresuje, líbí se mi, akorát mám pak každý měsíc panickou hrůzu. Vůbec nevim co si počít :D Já vim, že znim jak blázen…ale představa, že to prostě třeba fakt nedostanu…já nevim, slyšela jsem příběhy holek, který to nedostaly 4, 10 dní a pak prostě normálka. Zkoušela jsem červený víno, horký koupele, ale nic. Nemyslim na nic jinýho. I přítel mi pořád říká, ať se hlavně uklidnim, že to je stejně to jediný co můžu udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.9.12 12:22

Děkuju moc, uvažuju nad tím no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.9.12 12:23

Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16963
28.9.12 12:25

@Artepa29 - máš rozumného přítele ;) Udělej si ten test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.9.12 12:26

@Artepa29 No vidis pritel je v pohode tak bud taky ;-)a pro klid na dusi si test klidne udelej…ja myslim, ze to bude v poradku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.9.12 12:29

Holky fakt díky, jdu na to…asi mi hrábne…bože, zlatá matura, zlatý přijímačky na VŠ, tohle je asi nejhorší strach mýho života…děti chci, ale za dýl, proto se chránim. Prášky nemůžu mít, můžu jen takové ty minipilulky, ale ty jsem ještě užít nemohla, páč jsem to nedostala :lol: je to na hlavu, ale fakt děkuju, že se mnou takhle komunikujete, hrozně mi to pomáhá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16963
28.9.12 12:43

@Artepa29 - tak dej pak vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.9.12 13:17

Tak jestli jsem nic nepohnojila tak je to negativní…bože můj ať to dostanu, byl to ten test, který se právě dá udělat už po prvním dnu vynechání…aaachjo, to jsou strašný nervy :,( ale ještě jednou díky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.9.12 13:53
@Artepa29 píše:
Tak jestli jsem nic nepohnojila tak je to negativní…bože můj ať to dostanu, byl to ten test, který se právě dá udělat už po prvním dnu vynechání…aaachjo, to jsou strašný nervy :,( ale ještě jednou díky! ;)

Prave, ze se takhle nervujes, tak to muze mit hodne vliv na prichod MS a vidis, ze je to negativni, tak bude chyba v tele nekde jinde..neboj ;-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.9.12 14:07

Nenervuj se, nic se určitě nestalo. To, že se MS opozdí je úplně normální ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.9.12 14:18

Snad ano, vážně moc děkuju!!! :) Opravdu!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marky31
12.2.13 22:29

jsem těhotná??

Ahoj chtěla bych vědět váš názor, téměř před šesti měsíci jsem měla sex, použili jsme kondom, prášky neberu. Kolem druhého měsíce jsem si jen pro jistotu udělala mama test a byl negativní, tak jsem byla v klidu až do teď. Od včerejška se mi motá hlava, jsem zahlněná, je mi nějak nevolno a cítím pnutí v břiše, ale nepřibrala jsem a každým dnem mám mít menstruaci, u mě je dost nepravidelná, myslíte že bych mohla být těhotná? pro mě by to byl šok, protože doteď jsem nejevila žádné známky těhotenství… :(

• Citovat
  • Upravit
69235
12.2.13 22:32

Počkej, sex byl před šesti měsíci a teď tě vyděsily nějaké těhu pžíznaky? Rozumím tomu dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
12.2.13 22:33
@marky31 píše:
Ahoj chtěla bych vědět váš názor, téměř před šesti měsíci jsem měla sex, použili jsme kondom, prášky neberu. Kolem druhého měsíce jsem si jen pro jistotu udělala mama test a byl negativní, tak jsem byla v klidu až do teď. Od včerejška se mi motá hlava, jsem zahlněná, je mi nějak nevolno a cítím pnutí v břiše, ale nepřibrala jsem a každým dnem mám mít menstruaci, u mě je dost nepravidelná, myslíte že bych mohla být těhotná? pro mě by to byl šok, protože doteď jsem nejevila žádné známky těhotenství… :(

no zdali si měla sex před 6 měsíci s kondomem, tak si myslím že kdyby jsi byla těhotná, tak to dávno už zjistíš.

• Citovat
  • Upravit
16694
12.2.13 22:33

Půl roku bez sexu? 8o Hele, myslím si, že spíš na tebe něco leze. Ten podbřišek můžeš mít vsugerovaný, nebo se blíží tvoje nepravidelná MS. Pravděpodobnost otěhotnění je podle mě někde mezi nulou a mínus padesáti, ale zajít si ráno pro test je to nejjednodušší, co můžeš udělat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí