Mám strach z mateřství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
25.7.13 21:16
@Jitka1976 píše:
Já myslím, že by bylo naopak divný, kdyby jsi byla jako prvorodič úplně klidná… :mrgreen: to bych si myslela, že sis něco šlehla… 8o :jazyk:

já si nic nešlehla, vopravdu ne :lol: ale ono to je asi tím, že nebyl internet, a neměla jsem se jak a kde stresovat :nevim: u druhého jsem se bála jen porodu, jinak zas nic :nevim: jo kecám, bála jsem se jak zvládnu mít ráda dvě děti, když prvorozenýho tak hrozně miluju, že víc už to nejde.

• Citovat
  • Upravit
5635

Ja se bala a bojim se porad :-D. A to uz jsou dcerce 3 roky.
Priste ten zivot se mi opravdu zmenil od zakladu.Ale uprimne ti reknu, ze se zmenil k lepsimu a jsem stastna, ze to tak je…Je to uzasne byt maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Jitka1976 píše:
@Jasněnkaa Ta figura…!!! Ty šaty…!!! Blednu závistí…jen ten doutník mi sakra NĚKOHO připomíná… :think: :think:

aktualizuj, jsem anděl ;)

• Citovat
  • Upravit
12505
25.7.13 21:17

Nejsi magor :mrgreen:
To jsou normální pocity, budeš máma :srdce:
Nemysli na to co bude, protože si to stejně nedokážeš představit, takže bud v klidu a počkej si..Bude to legendárníí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
25.7.13 21:18
@Jasněnkaa píše:
já si nic nešlehla, vopravdu ne :lol: ale ono to je asi tím, že nebyl internet, a neměla jsem se jak a kde stresovat :nevim: u druhého jsem se bála jen porodu, jinak zas nic :nevim: jo kecám, bála jsem se jak zvládnu mít ráda dvě děti, když prvorozenýho tak hrozně miluju, že víc už to nejde.

To je fakt… :mrgreen: kdybych před porodem viděla nějaký online video…asi dobrovolně neporodim…já posera ani nechodila na ty předporodní kurzy…co kdyby mi TO tam pouštěli..??? 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
ncc1701

Já jsem strach neměla, já se těšila, že to bude něco nového, co se naučím, brala jsem to jako výzvu. Já tak ale přistupuju ke všemu, co neznám, ne s obavami, ale s nadšením :-)

• Citovat
  • Upravit
3487

@sara1000 Já se na jednu stranu strašně těším, ale ten strach tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
25.7.13 21:19
@poprvé těhulka píše:
@Jasněnkaa @Bábrdl @poosleda Díky holky, hned je mi líp :hug:

to, co jsem napsala, Tě uklidnilo? tak to je dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
25.7.13 21:19

@Jasněnkaa F5 to jistí… :mrgreen: Jééé…Vánoce…!!! :andel:

• Citovat
  • Upravit
530
25.7.13 21:21

@poprvé těhulka - Ahoj, úplně tě chápu, cítím to samé… mě je 22let a jsem u konce 38 týdne, miminko jsme chtěli - tedy ne že bychom se snažili, prostě jsme si řekli, že si přestaneme dávat pozor a pokud přijde, budeme rádi! no a stejně mě sem tam napadnou myšlenky, jaké popisuješ :oops: moc se na mimčo těším, na to až si jí poprvé pochovám, až budeme doma všichni 3 atd. a pak na druhou stranu mi napadne něco takového jako - bože a jak se o ní vlastně starat, aby byla spokojená, budu jí umět dát vše co bude potřebovat a jak nás to změní jako pár a zvládneme to i finančně tak, aby jsme nemuseli koukat na každou korunu prostě si říkám, že někdy už opravdu magořím, takže buď v klidu, myslím, že je to úplně normální ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.7.13 21:22
@poosleda píše:
to, co jsem napsala, Tě uklidnilo? tak to je dobře :kytka:

Uklidnilo mě jenom to, že jsem to napsala a to že jsou tady tak super maminy, co pomůžou a uklidní :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.7.13 21:24

@Elis22 Mám úplně stejný pocity, do puntíku. Ale určitě to zvládnem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
25.7.13 21:26
@poprvé těhulka píše:
Uklidnilo mě jenom to, že jsem to napsala a to že jsou tady tak super maminy, co pomůžou a uklidní :kytka: :hug:

Tak tohle si někde vyvěs :mrgreen:…až tu vložíš nějakou „zajímavější“ diskuzi…třeba ohledně plínek…partnerských problémů…šátkování…To teprve budou diskuze… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
530
25.7.13 21:27

@poprvé těhulka - určitě :palec: když se někdy koukám po okolí, jaké ženské vůbec mají děti a zvládají to, tak si říkám, že to zvládnu také! a víš co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.7.13 21:30
@Jitka1976 píše:
Tak tohle si někde vyvěs :mrgreen:…až tu vložíš nějakou „zajímavější“ diskuzi…třeba ohledně plínek…partnerských problémů…šátkování…To teprve budou diskuze… :mrgreen:

jj, asi musí dorůst další generace, je tu nůďo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí