Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja se bala a bojim se porad
. A to uz jsou dcerce 3 roky.
Priste ten zivot se mi opravdu zmenil od zakladu.Ale uprimne ti reknu, ze se zmenil k lepsimu a jsem stastna, ze to tak je…Je to uzasne byt maminkou.
@Jitka1976 píše:
@Jasněnkaa Ta figura…!!! Ty šaty…!!! Blednu závistí…jen ten doutník mi sakra NĚKOHO připomíná…![]()
aktualizuj, jsem anděl ![]()
Nejsi magor ![]()
To jsou normální pocity, budeš máma ![]()
Nemysli na to co bude, protože si to stejně nedokážeš představit, takže bud v klidu a počkej si..Bude to legendárníí
@Jasněnkaa píše:
já si nic nešlehla, vopravdu neale ono to je asi tím, že nebyl internet, a neměla jsem se jak a kde stresovat
u druhého jsem se bála jen porodu, jinak zas nic
jo kecám, bála jsem se jak zvládnu mít ráda dvě děti, když prvorozenýho tak hrozně miluju, že víc už to nejde.
To je fakt…
kdybych před porodem viděla nějaký online video…asi dobrovolně neporodim…já posera ani nechodila na ty předporodní kurzy…co kdyby mi TO tam pouštěli..???
![]()
Já jsem strach neměla, já se těšila, že to bude něco nového, co se naučím, brala jsem to jako výzvu. Já tak ale přistupuju ke všemu, co neznám, ne s obavami, ale s nadšením ![]()
@sara1000 Já se na jednu stranu strašně těším, ale ten strach tam je ![]()
@poprvé těhulka píše:
@Jasněnkaa @Bábrdl @poosleda Díky holky, hned je mi líp
to, co jsem napsala, Tě uklidnilo? tak to je dobře ![]()
@poprvé těhulka - Ahoj, úplně tě chápu, cítím to samé… mě je 22let a jsem u konce 38 týdne, miminko jsme chtěli - tedy ne že bychom se snažili, prostě jsme si řekli, že si přestaneme dávat pozor a pokud přijde, budeme rádi! no a stejně mě sem tam napadnou myšlenky, jaké popisuješ
moc se na mimčo těším, na to až si jí poprvé pochovám, až budeme doma všichni 3 atd. a pak na druhou stranu mi napadne něco takového jako - bože a jak se o ní vlastně starat, aby byla spokojená, budu jí umět dát vše co bude potřebovat a jak nás to změní jako pár a zvládneme to i finančně tak, aby jsme nemuseli koukat na každou korunu prostě si říkám, že někdy už opravdu magořím, takže buď v klidu, myslím, že je to úplně normální
![]()
@poosleda píše:
to, co jsem napsala, Tě uklidnilo? tak to je dobře
Uklidnilo mě jenom to, že jsem to napsala a to že jsou tady tak super maminy, co pomůžou a uklidní
![]()
@Elis22 Mám úplně stejný pocity, do puntíku. Ale určitě to zvládnem ![]()
@poprvé těhulka píše:
Uklidnilo mě jenom to, že jsem to napsala a to že jsou tady tak super maminy, co pomůžou a uklidní![]()
Tak tohle si někde vyvěs
…až tu vložíš nějakou „zajímavější“ diskuzi…třeba ohledně plínek…partnerských problémů…šátkování…To teprve budou diskuze… ![]()
@poprvé těhulka - určitě
když se někdy koukám po okolí, jaké ženské vůbec mají děti a zvládají to, tak si říkám, že to zvládnu také! a víš co čekáte?
@Jitka1976 píše:
Tak tohle si někde vyvěs…až tu vložíš nějakou „zajímavější“ diskuzi…třeba ohledně plínek…partnerských problémů…šátkování…To teprve budou diskuze…
jj, asi musí dorůst další generace, je tu nůďo ![]()
já si nic nešlehla, vopravdu ne
ale ono to je asi tím, že nebyl internet, a neměla jsem se jak a kde stresovat
u druhého jsem se bála jen porodu, jinak zas nic
jo kecám, bála jsem se jak zvládnu mít ráda dvě děti, když prvorozenýho tak hrozně miluju, že víc už to nejde.