Mám strach z mateřství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
25.7.13 21:57

Ty jo, mn+ bylo 31, když jsem porodila svou první dceru, v těhotenství ani náznak obav, nastalo to po porodu, v porodnici to byl hukot, malá dost bojovala o život, to mám dost v mlze, pouštěli nás domů rovnou z JIPky, nekoupala jsem jí, nepřebaloval, nekrmila, nechovala, tam mi ji vždy dali k prsu, přivázali na tělo, aby se nehla a nevyrvala kanyly, vše dělaly sestry, já tam jen docházela na j´kojení a chvilku pohladit, pak nás doktro v pátek pět pustil domů, prý jestli užchci jít, tak můžu, jestli mě sestry vše naučily, tyza ním vehementně kývaly hlavou, tak jsem taky přikývla a dostala propouštěcí papíŕy a díě do autosedačky :mrgreen: doma jsem ji postavila se sadečkou na stůl a začala pakatět :mrgreen: naštěstí pomohla mamka, 14 dnů se od nás nehla, což mě děsně uklidňovalo, že jako nejsem sama, kdyby začala plakat. Pak si to sedlo :mrgreen: zvládly jsme to všechny, zvládneš to i ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
25.7.13 22:05

@poprvé těhulka A ještě bych ti napsala, že první dítě, které jsem přebalila, byl můj syn…žije a troufám si říct, že po roce a kousek je to spokojené dítě 8)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.7.13 22:08
@tonj píše:
@poprvé těhulka A ještě bych ti napsala, že první dítě, které jsem přebalila, byl můj syn…žije a troufám si říct, že po roce a kousek je to spokojené dítě 8)

ono děti, ve většině případů péči rodičů přežijou :lol:

• Citovat
  • Upravit
530
25.7.13 22:11
:)

Příspěvek upraven 31.07.13 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.7.13 22:13

@poprvé těhulka jsem na tom hodne podobne…uzkosti, obavy co bude potom, jak to zvladnu… navic za par dni mam naplanovan porod, tak se pridaly i obavy z porodu a bolesti. Myslim, ze to ma drtiva vetsina prvorodicek… musime se s tim nejak poprat. Vsak jsme zensky… my jsme multifunkcni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
25.7.13 22:13

@gabi.design Ty vado, moc a moc velká gratulace k druhýmu prckovi :kytka: :kytka: Ať jste moc a moc šťastní. :srdce: Omlouvám se za OT :oops:

• Citovat
  • Upravit
tonj
25.7.13 22:20
@Jasněnkaa píše:
ono děti, ve většině případů péči rodičů přežijou :lol:

Já teď potřebuji empatii a podporu, jsem dva dny před svatebním dnem, mám podobné pocity jako v 6- ti nedělí :mrgreen: Připadám si stejně hnusná jako po porodu, předsvatební blues, neschýzuj mě :lol:

• Citovat
  • Upravit
3172
25.7.13 22:21

Ničeho se neboj!! Tě uklidním, čekáš jen jedno, to já čekala dvojčata a musím říct, že nic lepšího než ty dva moje andílky jsem v životě dostat nemohla!! Neboj se a miminka si užívej jak teď tak po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
25.7.13 22:26
@tonj píše:
Já teď potřebuji empatii a podporu, jsem dva dny před svatebním dnem, mám podobné pocity jako v 6- ti nedělí :mrgreen: Připadám si stejně hnusná jako po porodu, předsvatební blues, neschýzuj mě :lol:

jéžkovy voči 8o a já si říkala proč nevěsta :lol: neschýzuj, jen bych ti doporučila nikam nepouštět chlapa, protože jestli jsi hnusná, tak aby neprchnul :think: možná bych mu dala i něco do kafe, aby byl klidný a nemusela jsi ho přivazovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6971
25.7.13 22:27

:) jsem na úplným začátku plánovaného těhotenství a tohle mě občas napadá.. a to jsem odhlídala takových dětí.. od měsíčních miminek po 6-ti letý děcka.. přes noc, přebalovala, krmila, oblékala…:D a nějak si nedovedu představit momentálně teď jak ho budu oblékat:D.. jestli poznám co mu dát na sebe aby nebyla zima nebo horko atd..:D a jak říkám, jsem na úplným začátku, tak se děsím co můj mozek ještě vypudí:D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
25.7.13 22:29

Nejsi magor a po porodu tě všechny obavy přejdou, budeš šťastná a budeš vědět přesně, co máš dělat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 22:59

@Jemys Děkujeme! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.7.13 23:00

Děkuju holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.7.13 23:02

@Elis22 My taky chtěli Leontýnku už od začátku, kdyby to byla holka :) Je to krásný jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.7.13 07:34

@dani24687 Přesně tak. Těhotenství jsem měla nádherné. Jak mi to chybí. :-D Po porodu depka jako blázen. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí