Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty jo, mn+ bylo 31, když jsem porodila svou první dceru, v těhotenství ani náznak obav, nastalo to po porodu, v porodnici to byl hukot, malá dost bojovala o život, to mám dost v mlze, pouštěli nás domů rovnou z JIPky, nekoupala jsem jí, nepřebaloval, nekrmila, nechovala, tam mi ji vždy dali k prsu, přivázali na tělo, aby se nehla a nevyrvala kanyly, vše dělaly sestry, já tam jen docházela na j´kojení a chvilku pohladit, pak nás doktro v pátek pět pustil domů, prý jestli užchci jít, tak můžu, jestli mě sestry vše naučily, tyza ním vehementně kývaly hlavou, tak jsem taky přikývla a dostala propouštěcí papíŕy a díě do autosedačky
doma jsem ji postavila se sadečkou na stůl a začala pakatět
naštěstí pomohla mamka, 14 dnů se od nás nehla, což mě děsně uklidňovalo, že jako nejsem sama, kdyby začala plakat. Pak si to sedlo
zvládly jsme to všechny, zvládneš to i ty.
@poprvé těhulka A ještě bych ti napsala, že první dítě, které jsem přebalila, byl můj syn…žije a troufám si říct, že po roce a kousek je to spokojené dítě ![]()
@tonj píše:
@poprvé těhulka A ještě bych ti napsala, že první dítě, které jsem přebalila, byl můj syn…žije a troufám si říct, že po roce a kousek je to spokojené dítě
ono děti, ve většině případů péči rodičů přežijou ![]()
@poprvé těhulka jsem na tom hodne podobne…uzkosti, obavy co bude potom, jak to zvladnu… navic za par dni mam naplanovan porod, tak se pridaly i obavy z porodu a bolesti. Myslim, ze to ma drtiva vetsina prvorodicek… musime se s tim nejak poprat. Vsak jsme zensky… my jsme multifunkcni ![]()
@gabi.design Ty vado, moc a moc velká gratulace k druhýmu prckovi
Ať jste moc a moc šťastní.
Omlouvám se za OT ![]()
@Jasněnkaa píše:
ono děti, ve většině případů péči rodičů přežijou
Já teď potřebuji empatii a podporu, jsem dva dny před svatebním dnem, mám podobné pocity jako v 6- ti nedělí
Připadám si stejně hnusná jako po porodu, předsvatební blues, neschýzuj mě ![]()
Ničeho se neboj!! Tě uklidním, čekáš jen jedno, to já čekala dvojčata a musím říct, že nic lepšího než ty dva moje andílky jsem v životě dostat nemohla!! Neboj se a miminka si užívej jak teď tak po porodu ![]()
@tonj píše:
Já teď potřebuji empatii a podporu, jsem dva dny před svatebním dnem, mám podobné pocity jako v 6- ti nedělíPřipadám si stejně hnusná jako po porodu, předsvatební blues, neschýzuj mě
jéžkovy voči
a já si říkala proč nevěsta
neschýzuj, jen bych ti doporučila nikam nepouštět chlapa, protože jestli jsi hnusná, tak aby neprchnul
možná bych mu dala i něco do kafe, aby byl klidný a nemusela jsi ho přivazovat ![]()
jsem na úplným začátku plánovaného těhotenství a tohle mě občas napadá.. a to jsem odhlídala takových dětí.. od měsíčních miminek po 6-ti letý děcka.. přes noc, přebalovala, krmila, oblékala…:D a nějak si nedovedu představit momentálně teď jak ho budu oblékat:D.. jestli poznám co mu dát na sebe aby nebyla zima nebo horko atd..:D a jak říkám, jsem na úplným začátku, tak se děsím co můj mozek ještě vypudí:D..
Nejsi magor a po porodu tě všechny obavy přejdou, budeš šťastná a budeš vědět přesně, co máš dělat ![]()
@Elis22 My taky chtěli Leontýnku už od začátku, kdyby to byla holka
Je to krásný jméno ![]()
@dani24687 Přesně tak. Těhotenství jsem měla nádherné. Jak mi to chybí.
Po porodu depka jako blázen. Fuj.