Mám strach přestat kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
29.4.11 00:15
BaraDolezal píše:
Diky… sama bych se tak asi rozhodla, ale cloveka potesi, ze se jeho nazor nezda ostatnim spatny :-)

blázníš, snažila jsi se a to se cení :dance:
hod na to bobek, hlavne ze budes v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
29.4.11 00:19

a můžu se zeptat, proč odstříkáváš, proč místo toho nekojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.4.11 01:09

vyprdni se na to, to přece nemá žádný význam a jak sama píšeš, lepší když ten čas který teď trávíš odstříkáváním budeš trávit s prckem a případně odpočinkem :wink: co se lepší imunity týká tak já si myslím že je to pěkná hovadina :think:
já teda plně kojím a nemocný ještě nebyl ale rozhodně to určitě není díky kojení… a podle zkušeností kamarádek a známých je to prostě s tou imunitou blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
29.4.11 06:20

Buď v klidu. První dceru jsem kojila do šesti neděl, pak jsem byly na UM, MM prostě nebylo, já jsem dokrmovala už v porodnici. Mám blbý prsa, vpáčený bradavky. Druhou jsem plně kojila s kloboučkama dva a půl měsíce, pak začalo MM ubývat. Malá měla asi spurt a moje prsa to nezvládaly, bojovala jsem odsávala, přikládala a prd platný, po týdnu jsem se na to vykašlala, koupila Nutradefence a byl klid. Malou přestaly trápit prdíky a já se mohla konečně normálně najíst :mrgreen:. Nemocná ani není, měla dvakrát rýmu. je to tím, že Lucka tahá domů ze školky kdejaký fujtajbly, který pak chytáme všichni okolo. Jinak by nemocná nebyla. Lucka byla do roka a půl naprosto zdravý dítě. Manžel říká laktační lize laktační teroristi :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.4.11 08:11

řekla bych že se s tím musíš smířit asi hlavně ty. Mě to taky trvalo. Odsávala jsem taky už takhle málo a nechtěla se toho vzdát, alepak přišla rodinná oslava a já si řekla aspoň se pořádně napiju a sekla s tím úplně, žal zapila a bylo dobře. Dnes už bych to tak dlouho nehrotila, ale je to v hlavě - srovnat se s tím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.11 10:01
Allee píše:

Urcite muzes :-) Protoze mala z prsa nechce pit… pozuzla si ty prvni kapicky jakoby na chut a potom si s bradavkou jen hraje - prehazuju si ji sem a tam a proste se mazli, kdyz neco ukapne, sni to :-)
Takze nevypije skoro nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
29.4.11 10:18

Ja mam doma srovnani, kluk jen kojenej a uz mel dvakrat teploty, jednou s rymou, Rozarka kojena jen do pateho mesice, pak uz nechtela a je na UM, obcas jsem ji odstrikala vecer plnou davku, ale ted uz to flakam a ona zatim zdrava a od brachy to nechytla, ani kdyz cucaji stejny dudlik, vyndavaji si je navzajem z pusy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
29.4.11 10:26
BaraDolezal píše:
Allee píše:
Urcite muzes :-) Protoze mala z prsa nechce pit… pozuzla si ty prvni kapicky jakoby na chut a potom si s bradavkou jen hraje - prehazuju si ji sem a tam a proste se mazli, kdyz neco ukapne, sni to :-)
Takze nevypije skoro nic!

aha, tak jo, mi to právě přišlo divný, proč si přidělávat práci :wink: ale v tom případě bych se asi vůbec nerozmýšlela s tím UM, takhle naplno odstříkávat to není taky nic přirozenýho, podle mě odstříkávání by mělo být jen dočasný řešení nějakýho problému, ale ne náhrada kojení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.11 10:30

No, kdyby moje odstrikavani pokrylo jeji naroky alespon z pulky, dala bych sis tim tu praci… (i proto ze z prsa tece zadarmo :-) ) ale za cely den 30 ml z kazdeho prsa (tj 60) si myslim, ze jes tejne nic moc…
Mi slo spise o nazory ohledne tech protilatek kvuli imunity :-)
Tak diky za prispevky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
29.4.11 18:26

Já jsem to taky obrečla, že jsme kojili jen ani ne 2 měsíce…Já jsem kojená byla 10 měsíců, přestože prý tenkrát spíš propagovali Sunar a kojily jen chudé mámy a od narození jsem měla ekzém a na základce jsem měla pořád angíny. Švagrová kojila do 18 měsíců a neteř je pořád nemocná, kamarádka kojila 8 měsíců a její kluk je taky pořád nemocnej…a Chris má teď taky ekzém /aspoň něco zdědil po mě :-( / a kožní mi řekl, že při ekzému doporučují kojit jen do 4 měsíců…já si myslím, že je to dobou, teď třeba propagují kojení, jenže jak máš kojit, když to nejde…
My třeba žijem v Irsku a tam kojí jen 30% matek a to jsou podle mě jen Polky, Slovenky a Češky :-) Irky zásadně nekojí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová