Mám strach, že dítě není přítele

Anonymní
30.9.11 13:57

Mám strach, že dítě není přítele

Ahoj,
asi před týdnem jsem zjistila, že jsem těhotná. Žiju s přítelem, máme 14 měsíčního synka, další dítě jsme chtěli. Protože jsem do roka kojila, neměla jsem menstruaci, od té doby jen 2×, o cyklu se tedy nedá mluvit (trvalo to 35 dní). Dle těhu kalkulaček na netu vychází datum oplodnění na 4.9 (ne). To jsme byli s přítelem na akci (měli jsme hlídání), na celý víkend, sex byl asi 4× (v so a v ne), ale dával si pozor. Problém je, že mě začal hlodat červík. V so jsem se děsně opila, přítel spát ve tři, já až v 5 ráno, jako poslední s jedním vozíčkářem. Vím, že jsem se tam líbala s jedním týpkem (u baru, takže žádný křoví apod), to je celý … je mi to líto, stydím se, ale byla jsem dost opilá a po 2 letech jsem bez malého (těhotenství a kojení) … začal mě hlodat červík pochybnosti, co když k něčemu došlo (ještě o mě měli zájem 2 lidi)… určitě bych si to pamatovala, ale co kdybych náhodou měla strašný okno? (jen podotýkám, že jsme spolu přes 5 let, nikdy jsem ho nepodvedla, jen jednou jsem se líbala …)
Prosím, uklidněte mě, že je vše v pořádku. Že vymýšlím kraviny … I když je mi jasný, že vy nemůžete vědět, jestli se něco stalo. Nikdy bych si to neodpustila, to bych se tomu mému nemohla podívat ani do očí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
30.9.11 14:00

Já to asi moc nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
30.9.11 14:05

No, tak to ti nezávidím. Co takhle se dotyčného zeptat, zda si něco pamatuje, zda něco proběhlo? Ty si pamatuješ, že došlo na líbání a pak máš okno? Nebo si nepamatuješ, že by se něco stalo, jen máš obavy, jestli, to okna máš a nevíš o něm?

Teď je otázka, jestli budeš chtít znát pravdu. Upřímně, pokud jsi nespala s černochem, japoncem apod., tak si na malém každý najde něco. Bude podobný tobě, děděčkovi, sestřenici.....známá má mimčo a každý v něm vidí někoho jiného a ono se určitě někde nějaká ta podoba objeví.

Taky si představ, co by se stalo, kdyby jsi se dověděla, že je toho jiného. Nechala by jsi si to pro sebe, přiznala to? Co by to udělalo s vaším vztahem? Píšeš, že by jsi se mu nemohla podívat do očí, tak si myslím, že v tvém případě je lepší nevědět.

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
30.9.11 14:05
Dice píše:

ja taky ne,.. asi mysleno tak ze se boji jestli to nebylo jen o libani? :think:

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
30.9.11 14:06
Dice píše:

ja taky ne,.. asi mysleno tak ze se boji jestli to nebylo jen o libani? :think:

• Citovat
  • Upravit
12735
30.9.11 14:06
Dice píše:

Já jsem to pochopila tak, že zakladatelka spala se svým přítelem to si pamatuje, ale přítel šel spát ve 3 ona ještě do 5 dřepěla u baru a pocumlala sem tam s nějakým chlapem (ale už neví, jestli došlo k něčemu jinému) byla totiž na mol. Teď se bojí, že to dítě není přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
30.9.11 14:08

no :nevim: příběh hezkej..ale co chceš slyšet?Vždyt nikdo kromě tebe neví jestli k něčemu došlo či ne??Snad víš jestli ses jen líbala nebo i něco víc ne?Taky to nějak nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.9.11 14:08

Jako jestli jsem to pochopila: tak byli na nejaky akci, ona si pamatuje ze se s nekym libala na baru…pritel by nevim kde…Uprimne snad poznas jestli s nekym bylo neco vic…kdyz si pamatujes libani tak to by sis pamatovala taky.
Já si myslim že plašís a díte bude prítele, pokud v ty dobe na kdy vychazi oplodneni jste spolu spali.
Rozhodne prosim te ale uz nepij a davej bacha co delas, jak by se ti libilo kdyby se takhle choval pritel… :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
30.9.11 14:09

Jestli byl ten líbač ve stejným stavu jako ty, tak se nestalo nic 100% :mrgreen:

Jako asi bych se v tom nevrtala, šance, že jsi s někým spala a nepamatuješ si ani na záblesk, je mizivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.11 14:10
Holma píše:
No, tak to ti nezávidím. Co takhle se dotyčného zeptat, zda si něco pamatuje, zda něco proběhlo? Ty si pamatuješ, že došlo na líbání a pak máš okno? Nebo si nepamatuješ, že by se něco stalo, jen máš obavy, jestli, to okna máš a nevíš o něm?

Teď je otázka, jestli budeš chtít znát pravdu. Upřímně, pokud jsi nespala s černochem, japoncem apod., tak si na malém každý najde něco. Bude podobný tobě, děděčkovi, sestřenici.....známá má mimčo a každý v něm vidí někoho jiného a ono se určitě někde nějaká ta podoba objeví.

Taky si představ, co by se stalo, kdyby jsi se dověděla, že je toho jiného. Nechala by jsi si to pro sebe, přiznala to? Co by to udělalo s vaším vztahem? Píšeš, že by jsi se mu nemohla podívat do očí, tak si myslím, že v tvém případě je lepší nevědět.

Já si myslím, že 100% nic víc nebylo, jenže co když jsem měla okno - nevím o něm. Tohle je přesný „Nebo si nepamatuješ, že by se něco stalo, jen máš obavy, jestli, to okna máš a nevíš o něm?“

Asi je to lepší nevědět, ale synek je přítele hodně podobný … myslím, že podoba, vlastnosti atd se s věkem více projeví. Zeptat se ho nemůžu, poznala jsem ho tam, kontakt nemám … asi ho už nikdy neuvidím.

Za měsíc jdu na první kontrolu, tam by měli zjistit dle utz. datum početí. Co je přesnější? Utz, nebo menstrauce (v mém případě nemůžu říct, že je pravidelná, když byla jen jednou).

• Citovat
  • Upravit
4024
30.9.11 14:10

Tak počkej jestli tomu mám rozumět ty nevíš co děláš ve svém opileckém stavu. Je mi líto, ale nemůžu tě uklidnit pokud ty sama nevíš jestli se něco dělo nebo. Píšeš, že ses tam s někým líbala :nevim: no z líbání neotěhotníš, ale co dál..... to bohužel musíš zapojit pouze svoji pamět s tím ti nikdo tady nepomůže. A další věc raději se neopíjej pokud nevíš co pak děláš a pak trpíš tím jestli a co jsi provedla. :roll: Říká se vše s mírou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.11 14:11
Sunnyside píše:
Jestli byl ten líbač ve stejným stavu jako ty, tak se nestalo nic 100% :mrgreen:Jako asi bych se v tom nevrtala, šance, že jsi s někým spala a nepamatuješ si ani na záblesk, je mizivá.

Moc díky :kytka: , taky jsem si říkala, že bych si snad NĚCO pamatovala.

• Citovat
  • Upravit
48576
30.9.11 14:12

u baru tě těžko oplodnil,to by asi nedal :lol: tak nevymejšlej kraviny a už žádnej alkohol :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
30.9.11 14:12

:nevim: na to ti tu nikdo neodpoví, holka…
jako že si dával pozor - jedna kapka už to ťapká, jak se říká, na druhou stranu, jestlimáš takové okno a nepamatuješ si co jsi dělala, klidně mohlo dojít na sex s tím „líbákem“…
máš možnost se e tím chlapem nějak sejít, spojit? zkusit to zaonačit tak, že máš okno a chtěla bys vědět k čemu došlo nebo nedošlo…hodit to do legrace, nezmiňovat se o těhotenství, jen že jsi zvědavá…jinak na to asi nikdy nepřijdeš :nevim: leda pak krevními testy.
zkus potrápit paměť, jestli si s tím chlapem někde neskončila na pokoji a pod. na baru ste asi nesexili, že…
nezáviděníhodná situace, teda… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
30.9.11 14:13

Páni kam až daleko umí zajít hodně alkoholu.. :think: vubec ti to nezavydím..Zkus si vybavit pěkně popřadku ja se to všechno seběhlo třeba si vzpomeneš?třeba je to přítelovo..zkus si vybavit i ten menzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí