Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem v tomto trochu jiná, asi dost jiná, drtivá většina to odsoudí, jako že ti narušuje soukromí.Já tedy nepíšu ani s kamarádkami nic, co by nemohl vědět manžel. Zrovna tak telefony leží oba vedle sebe na stole, když je manžel doma, používám jeho, má výhodnější tarih, a to i na psaní zpráv, když se někdo nedovolá mě, volá mi na manželův, když má manžel vybito a potřebuje narychlo odjet, bafne můj telefon. nepřijde mi nic divného ani nenormálního používat je oba, jsme manželé, takže on mi vlastně ten telefon nemusí kontrolovat potají, má ho kdykoliv k dispozici jako já jeho. Jen náš pohled na věc.
myslím si ,že mi do mobilu neleze beze mě ,ale někdy mi přijde sms a chce vědět od koho..ale já se taky někdy zeptam kdo mu píše ,ale do mobilů si nelezeme..tajně.
Ahoj.. No já mám paušal taakže si přitel bere i muj tel a sms asi cte.. Ale nic tam teda nemam co by neměl videt. A ja jeho nějak neprohližim.. Ale taky obcas vezmu jeho a kouknu co to tam ma
ale vi o tom
Už se mi stalo zr mi psala kamaradka Peta a on myslel ze je to kluk Peta
Tak se vyptaval co mi to piše za typka ![]()
Nekoukáme..
A pokud si přečetl něco nevhodného , nechala bych ho dusit..Pokud by to chtěl řešit, musel by nejdřív prásknout, že leze do mobilu..takže..
Ne, do mobilu se mi manžel nedívá, ani já jemu (bych to ani neuměla, on má nějakou děsně chytrou mašinku).
Kdybych našla manžela, jak drží můj mobil v ruce, okamžitě bych položila otázku: „Hledáš něco?“ a nechala bych ho, aby se z toho vykecal. Podle odpovědi bych usoudila zda ho zdupat, anebo nad tím mávnout rukou (třeba mi mohl žbluňkat, že je vybitý a on mi ho dával do nabíječky, že jo, tož to po něm nebudu vyjíždět. Ale kdyby blekotal nesmysly, tak bych mu řekla, že si nepřeji, aby mi na můj mobil sahal…
).
Možná kouká to já nevím,mám mobil vždycky někde položenej.Jednak si s nikým nepíšu co by manžel neměl vědět,nebo o něm.A já si zprávy vždycky mažu hned.Normálně bych se ho zeptala,jestli si četl zprávy.
Ahoj,
tak ja bych asi hned zareagovala a zeptala se ho, proc ma muj mobil v ruce, na co ho potrebuje. Nebo bych si s nim promluvila a rekla, ze mam podezreni, ze si cte moje zpravy a proc, zda ma pocit, ze pred nim neco tajim?
Ale asi zalezi jaky mate spolu vztah.
Nejak si to moc nedokazu predstavit. Ja nemam nic v mobilu ani nikde jinde, co nechci aby muj muz vedel. Zadna tajemstvi. A taky jsem naprosto presvedcena, ze mi zpravy necte. ![]()
No nedělala bych nic…
jestli to četl,nepřizná se ti,že ti lezl do mobilu…akorát by se tím shodil.
Taky si navzájem půjčujeme doma telefony,dle toho kterej je při ruce…
Ale ono je něco jiného zavolat z něj a nebo číst SMS…
Terinko…on jí ho vzal když byla pryč…a když se vrátila,položil ho.
Můj by řekl…hele volal jsem tomu a tomu,tvůj telefon byl blíž…
Ono je dívat se a dívat…
Asi by hned padla otázka co tam hledá
V mobilu nic nemám co by nemohl vidět a on taky ne.Občas si prohodíme mobily.Já mám dotykáč a jemu se tam dobře prohlíží net.Pak v mém mobilu zůstanou ty jeho SMS co mu došly.To bych vám přála číst…Viděl jsi jak hrála Sparta?A podobný číčoviny o sportu ![]()
Normálně bych se ho zeptala jestli ěnco hledal v mém telefonu.Takhle se budeš užírat a možná i zbytečně
Mně by to také vadilo, i když tam nic nemám, a když jsem si psala něco, co by číst nemusel,ne vyloženě něco hrozného, ale prostě mu do toho nic není, tak hned mažu. Myslím si, že každý by měl mít kousek toho úplného soukromí. Takže mně by spíš vadila ta nedůvěra, že má důvod hledat v cizím mobilu, že ho to vůbec napadne. A co si povídám s kamarádkou, beru jako mou věc a řeknu jen to, co uznám za vhodné, rozhodně neslepičím vše.
Tak pro příště, to co si o něm píšeš s kamarádkama a není to zrovna to, co by měl vidět, odeslané zprávy si maž. Pokud se chceš hádat, zeptej se ho rovnou, pokud vydržíš dusit sebe i jeho, nech to být a holt čekej co bude dál, nic konkrétního ti asi nikdo nenapíše, drž se ![]()
mě je taky čte.....
i mejly…
takže pokud máš něco, co nemusí číst, tak buď hned mazat, nebo mít jiný účet.
Je to blbý, ale když se začnu ohánět řečma o soukromí, je oheń na střeše, že někoho mám a mám co skrývat. A tohle rozdmýchávání fakt nepotřebuju ![]()
NiKi
NiKina píše:
mě je taky čte.....
i mejly…
takže pokud máš něco, co nemusí číst, tak buď hned mazat, nebo mít jiný účet.
Je to blbý, ale když se začnu ohánět řečma o soukromí, je oheń na střeše, že někoho mám a mám co skrývat. A tohle rozdmýchávání fakt nepotřebuju
NiKi
Bude zase dobře ![]()
Mě by nevadilo, že by mi přečetl sms, ale to, že to dělá takhle potají. Měla bych pocit, že mi nevěří ![]()
Já tam chlapovi nekoukám a téměř s jistotou si troufám říct, že ani on mě. Pokud mě zajímá, kdo mu volal/psal, zeptám se, stejně tak obráceně.
Ahoj nejsem si jistá ale mám pocit že mi manžel čte zprávy v mobilu. Před chvílí jsem uspávala malou, měla jsem zavřené dveře, mobil jsem měla v obýváku kde byl manžel no a když jsem šla zpátky do obýváku tak držel můj mobil v ruce a hned jak mě viděl tak ho hned pokládal a zdál se mi pak nějaký divný, já jsem teda neříkala nic a nevím jestli jsem něco říct neměla. Někdy si třeba píšu s kámoškama a třeba tam je i něco co zrovna manžel číst nemusí tak ted nevím jak se chovat pokud si všechny smsky přečetl. Jenže nemám důkaz jestli on to udělal, třeba může říct že se jen na něco chtěl podívat, ale musím říct že se mi toto už párkrát stalo že se mi díval na telefon když jsem zrovna u toho nebyla a pak jsem přišla. Možná je to blbost a moc to řeším. Co si o tom myslíte? Dívají se vám vaše druhé polovičky taky do mobilu??