Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímá mě, zda to jde a jestli měla některá stejný problém a případně se jí podařilo partnera mít na své straně? Jde mi o to, aby konečně začal chápat, že my jsme jeho rodina. A jeho máma je až potom.
Děkuji za nápady.
Ten můj to asi nepochopí nikdy,ale poslední dobou mu vyhrožuju že s dětma odejdu,když jsme pro něj až ty po mamince......Docela to funguje,ale jak dlouho ![]()
S otcem mého dítěte jsem měla taky tento problém, pamatuji si, jak furt chodil mamce pomáhat se zavařováním a přitom už měl nás (mě a syna). A taky si pamatuji, že mi tenkrát jeho teta nato řekla - „nebuď blbá, tak jak teď pomahá mámě, budě jednou pomáhat tobě“ - dál už jsem to nezkoumala, rozešli jsme se.
Podle mne se to ten chlap neodnaučí nikdy.
Určitě pomůže větší vzdálenost, což dnes udělala nynější přítelkyně mého exmanžela, odstěhovali se od jeho mamky zase o kus dál (jiné město, stejný kraj, tak uvidí, zda-li to stačilo:))
kozisek píše:
Koukni na film Tchýně a uzenýjinak zkušenosti nemám
Jo ten film je fakt výživnej
taky zkušenost nemám.Jedině dát nůž na krk a pohrozit rozchodem
Třeba se chytne a odprostí se od maminky… ![]()
Foxinka píše:
A když si vybere maminku?
Tak za to asi nestál
Záleží na tobě jestli ti přestane vadit že jí dává přednost, či se jí jakkoliv věnuje. Jestli to nepřekousneš, tak je to prašť jak uhoď, ne? ![]()
Foxinka píše:
A když si vybere maminku?
myslíš že by si radši vybral ji?To kdyby si můj nakonec tak vybral,odešla bych.Přece to máme být my pro který budou ty chlapi žít a ne že budou pořád mamince za zadkem ![]()
Nevím, zda se dá chlap odnaučit nebýt mamánek
To v něm buď je nebo neni. Maximálně se to dá drobet korigovat. Pokud si vybere maminku, nestál za to.
Foxinka píše:
Zajímá mě, zda to jde a jestli měla některá stejný problém a případně se jí podařilo partnera mít na své straně? Jde mi o to, aby konečně začal chápat, že my jsme jeho rodina. A jeho máma je až potom.Děkuji za nápady.
měla jsem to totéž, partner mi po jedné velké hádce za maminkou i utekl doslova se jí vybrečet na rameno… tehdy jsem mu udělal takovej výstup ohledně trapnosti toho co udělal, že nebyl schopnej řešit problém sám, že byl odmamankovanej přes noc…byl na mě řvát i jeho bratr, máma.. všichni kdo byli poblíž… no díky tomu bylo velmi jednoduché ho přesvědčit o tom, že přes to, že mu je 30 se k němu chovaj jako k desetiletýmu a jestli se mu to tak zkutečně líbí… a co kdybych příště přizvala k řešení problému své rodiče… prostě v daných situacích ho donutit přemýšlet nad tím jak supr je to z druhé strany…
Heleď, na jednu stranu mi to taky vadí. Už jsme se kvůli tomu jednou stěhovali. Bydleli jsme v paneláku s jeho rodiči (každý v jiném bytě), můj tenkrát ještě přítel chodil pravidelně z práce nejdřív k mamince a vůbec tam byl pečenej vařenej. Pak jsme bydleli dál a byl klid. Teď bydlíme zase blíž - ob panelák a docela to jde. NAvíc co nekouří, tak je to ještě lepší, protože chodil k mamince na cigáro. Ale taky mi vadí, když je tam moc často. Na druhoou stranu až náš syn bude mít rodinu, tak chci, aby byl jako jeho táta a aby za mnou, za svoji maminkou, chodil co nejčastěji. ![]()
Anonymní píše:Foxinka píše:měla jsem to totéž, partner mi po jedné velké hádce za maminkou i utekl doslova se jí vybrečet na rameno… tehdy jsem mu udělal takovej výstup ohledně trapnosti toho co udělal, že nebyl schopnej řešit problém sám, že byl odmamankovanej přes noc…byl na mě řvát i jeho bratr, máma.. všichni kdo byli poblíž… no díky tomu bylo velmi jednoduché ho přesvědčit o tom, že přes to, že mu je 30 se k němu chovaj jako k desetiletýmu a jestli se mu to tak zkutečně líbí… a co kdybych příště přizvala k řešení problému své rodiče… prostě v daných situacích ho donutit přemýšlet nad tím jak supr je to z druhé strany…
Zajímá mě, zda to jde a jestli měla některá stejný problém a případně se jí podařilo partnera mít na své straně? Jde mi o to, aby konečně začal chápat, že my jsme jeho rodina. A jeho máma je až potom.Děkuji za nápady.
Můj milovaný muž se svými rodiči řeší i náš sexuální život.. ![]()