Mám strach, že se něco stane

Anonymní
20.6.19 05:03

Mám strach, že se něco stane

Ahoj, už delší dobu mě trápí strach ze přijdu o svého snoubence. Věřím snům, kartám, horoskopum, do teď mě ještě nezklamal a vždy vše vyšlo jak mělo. Ale teď se modlím aby to tak nebylo. V letošním roce, okolo mých narozenin, je špatná aura, má se stát tragédie, která navždy zničí můj život a vezme mi někoho blízkého.
A ktomu se mi přidávají dokola se opakující sny ten
1. Můj bývalý přítel je teď souzen za psychické, fyzické týrání, omezování svobody atd.. Co mi prováděl během našeho vztahu.. Ale už dříve mu to prošlo a soud vyhrál…
A sen se odehrává tak že koukám na hrob v černých šatech, s těhotným bříškem a hladim zásnubní prstech. Když zvednu hlavu se slzami v očích v povzdali stojí on a dívá se na mě. Ten hřib je mého přítele. Vtu chvíli se vzbudí a kontroluji ho. Sen se vrací každou noc a střídá se stim druhým který je snad ještě horší.
2. Sen
Se snoubencem stojíme před oltářem a říkáme si Ano když mi zrovna praskne voda, se dáme do auta a jedeme do porodnice, vtu chvíli nás srazí jiné auto a já upadam do bezvědomí, jedině co vím že můj muž se snaží porodit naší dceru, porodí ji, mě naloží do sanitky a on sní odjíždí do nemocnice, pak už jen stojím v pokoji a dívám se jak on sedí na zidly v obleku s naší dcerou v rukou a pláče, když na něj mluvím, neodpoví, nevidí mě. Jediné co říká, jsi podobná mamince milovala by tě, a já tě budu milovat za dva a nikdy tě nikomu nedám! Celý život co naší dceru vychovává na ně dohlížím, stojím za průhlednou nedobytnoit stěnou, vidím je a slyším, ale oni mě ne. Každý rok na mě úmrtí chodili na hřbitov. Vybavuji si že přítel držel tak 5ti letou krásnou holčičku a pokládal na můj hrob růží, a ona se jen ptala kdo jsem, a proč jsme tam každý rok na její narozeniny, on ji rika.. Princezno bez téhle ženy, bez mé životní lásky, bych nikdy nedostal ten největší dar na světě a to tebe, ona nemohla mít to štěstí a být tu stebou, ale věř že nás hlídá a že tě moc miluje. Odcházejí že hřbitova, zavírají bránu a vtu chvíli mi na rameno pokládá ruku můj už skoro 7 let mrtvý dědeček, který pro mě znamenal celý život. A říká.. Neplac, já musel, nemohl jsem se dívat jak trpis celý život už to nešlo, musel jsem si tě vzít k sobě, však sama jednou pochopíš. Teď na ně můžeš dávat pozor. Ale on vás dvě miluje nadevše, a udělá vše proto aby vaše dcera byla v bezpečí, je toto jediné co mu po tobě zůstalo, a ty jsi byla jeho celý svět.
Na 18cze narozeniny naší dcery se pohádali mezi sebou a ona jde k mému hrobu a pláče, vicita mi že jsem ji nemilovala když jsem mohla jen tak odejít, že jsem ji tu nechala samotnou a nedala ji mateřskou lasku, že jsem se na ni vykaslala. A ptá se proč.. Vtu chvíli přichází přítel a snaží se jí uklidnit, promluvit si sní, ale je to naše dcera, je malicata a umanuta, naštve se hodí náhrdelník co jí dal po mě na můj hrob a řekne že žádné rodiče nemá, že pro ni neexistujeme že jsme vtom autě měli umřít všichni tři. Přítel se složí na kolena a začne brečet na můj hřib začne prosit o odpuštění. A poslední větu kterou řekne je.. Byla jsi mi vším, byla jsi můj svět, dala jsi mi to nejcennější i když mi to vzalo tebe. Život bez tebe ale nezvládám, snažil jsem se, ale obpust…odchazi. A najednou je u rybníka a jde do něj.. Jde a jde.. A utopí se..
A zniceho nic na mém hříbě přibude další datum…
Dědeček zemřel 28.6.2013
Já 28.6 ale rok nevím
Dcera se narodila 28.6 ve stejný rok jako jsem se já zabila
A můj muž zkončil svůj život ve stejný den.. Na její 18cte narozeniny.
Když je jeho jméno na náhrobků frází se dědeček.. Teď už chápeš? A teď už můžete obadva odejít a začít být šťastní úkol na téhle zemi jste dokončili a více vás tu nic nedrží. Nejste stvoření pro tuhle zem.
Odcházíme.. Ale stále se snažíme dohlížet na naší dceru, ale ta na nás dočista zapomněla, s každým rokem kdy nepřišla na hrob se hrob propadava do země, chátrá a zarusta trávou.

Tyhle sny se mi vracejí každou noc, a mě to vážně děsí, s přítelem jsme zasnoubeni jen krátce, snažíme se o miminko. Mám strach že něco takového přijde. Poraďte mi jak to dostat z hlavy, nějaký způsob jak tomu zabránit nebo čelit. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
20.6.19 05:30

Pokud věříš těmto věcem, tak možná víš, že smrt ve snu neznamená smrt ve skutečnosti. Intuice je dobrá věc, tak na ní a nikdy mě nezklamala, v ale to, co máš ty, to není intuice, to je posedlost. Úplně cítím tu tvou zoufalost. Chce to odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
20.6.19 06:04

No, mě by zajímal sen, který se opakuje v takových fázích, tak do detailů, po dobu 18 let. Sen ve skutečnosti trvá pár vteřin a takto neprobíhá. A i ten, kdo se o problematiku nezajímá hlouběji ví, že smrt ve snu většinou znamená něco jiného. Mám podezření, že tady si zase někdo zkouší své pisatelske umění :nevim:
Nebo potom o bláznovství a posedlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.6.19 06:10
@Jana206 píše:
No, mě by zajímal sen, který se opakuje v takových fázích, tak do detailů, po dobu 18 let. Sen ve skutečnosti trvá pár vteřin a takto neprobíhá. A i ten, kdo se o problematiku nezajímá hlouběji ví, že smrt ve snu většinou znamená něco jiného. Mám podezření, že tady si zase někdo zkouší své pisatelske umění :nevim:
Nebo potom o bláznovství a posedlost.

Nerost, že by se opakoval 18 let, to špatně čteš. A ano, sny mívají veliké detaily, i když probíhají několik vteřin. Odehrávají se totiž v podvědomí a tam čas plyne jinak. Respektive tam čas neexistuje, jen tom, že se přenese do vědomí, se všude uspořádá a lze ho pak vyprávět jako příběh (který by klidně vydal na celovečerní film).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10320
20.6.19 06:15

Uplny scenar serialu Pripad pro exorcistu. Hele, takove sny musi byt na hlavu, nejspise prameni z nejakych obav ci uzkosti v realnem zivote a mela by ses te uzkosti zbavit.
Kazdy den je dar, je nadherne ho prozit, kazdy den je nejaky duvod k radosti a prave na ty hezke veci bych se, byt tebou, soustredil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
20.6.19 06:21

@jessikka Čtu dobře. V jednom snu se opakuje, jak holčička roste, od narození až do 18 let, v souvislosti s její smrtí. Svůj názor jsem už napsala, buď další anonymní troll nebo blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.6.19 06:35
@Anonymní píše:
Ahoj, už delší dobu mě trápí strach ze přijdu o svého snoubence. Věřím snům, kartám, horoskopum, do teď mě ještě nezklamal a vždy vše vyšlo jak mělo. Ale teď se modlím aby to tak nebylo. V letošním roce, okolo mých narozenin, je špatná aura, má se stát tragédie, která navždy zničí můj život a vezme mi někoho blízkého.
A ktomu se mi přidávají dokola se opakující sny ten
1. Můj bývalý přítel je teď souzen za psychické, fyzické týrání, omezování svobody atd.. Co mi prováděl během našeho vztahu.. Ale už dříve mu to prošlo a soud vyhrál…
A sen se odehrává tak že koukám na hrob v černých šatech, s těhotným bříškem a hladim zásnubní prstech. Když zvednu hlavu se slzami v očích v povzdali stojí on a dívá se na mě. Ten hřib je mého přítele. Vtu chvíli se vzbudí a kontroluji ho. Sen se vrací každou noc a střídá se stim druhým který je snad ještě horší.
2. Sen
Se snoubencem stojíme před oltářem a říkáme si Ano když mi zrovna praskne voda, se dáme do auta a jedeme do porodnice, vtu chvíli nás srazí jiné auto a já upadam do bezvědomí, jedině co vím že můj muž se snaží porodit naší dceru, porodí ji, mě naloží do sanitky a on sní odjíždí do nemocnice, pak už jen stojím v pokoji a dívám se jak on sedí na zidly v obleku s naší dcerou v rukou a pláče, když na něj mluvím, neodpoví, nevidí mě. Jediné co říká, jsi podobná mamince milovala by tě, a já tě budu milovat za dva a nikdy tě nikomu nedám! Celý život co naší dceru vychovává na ně dohlížím, stojím za průhlednou nedobytnoit stěnou, vidím je a slyším, ale oni mě ne. Každý rok na mě úmrtí chodili na hřbitov. Vybavuji si že přítel držel tak 5ti letou krásnou holčičku a pokládal na můj hrob růží, a ona se jen ptala kdo jsem, a proč jsme tam každý rok na její narozeniny, on ji rika.. Princezno bez téhle ženy, bez mé životní lásky, bych nikdy nedostal ten největší dar na světě a to tebe, ona nemohla mít to štěstí a být tu stebou, ale věř že nás hlídá a že tě moc miluje. Odcházejí že hřbitova, zavírají bránu a vtu chvíli mi na rameno pokládá ruku můj už skoro 7 let mrtvý dědeček, který pro mě znamenal celý život. A říká.. Neplac, já musel, nemohl jsem se dívat jak trpis celý život už to nešlo, musel jsem si tě vzít k sobě, však sama jednou pochopíš. Teď na ně můžeš dávat pozor. Ale on vás dvě miluje nadevše, a udělá vše proto aby vaše dcera byla v bezpečí, je toto jediné co mu po tobě zůstalo, a ty jsi byla jeho celý svět.
Na 18cze narozeniny naší dcery se pohádali mezi sebou a ona jde k mému hrobu a pláče, vicita mi že jsem ji nemilovala když jsem mohla jen tak odejít, že jsem ji tu nechala samotnou a nedala ji mateřskou lasku, že jsem se na ni vykaslala. A ptá se proč.. Vtu chvíli přichází přítel a snaží se jí uklidnit, promluvit si sní, ale je to naše dcera, je malicata a umanuta, naštve se hodí náhrdelník co jí dal po mě na můj hrob a řekne že žádné rodiče nemá, že pro ni neexistujeme že jsme vtom autě měli umřít všichni tři. Přítel se složí na kolena a začne brečet na můj hřib začne prosit o odpuštění. A poslední větu kterou řekne je.. Byla jsi mi vším, byla jsi můj svět, dala jsi mi to nejcennější i když mi to vzalo tebe. Život bez tebe ale nezvládám, snažil jsem se, ale obpust…odchazi. A najednou je u rybníka a jde do něj.. Jde a jde.. A utopí se..
A zniceho nic na mém hříbě přibude další datum…
Dědeček zemřel 28.6.2013
Já 28.6 ale rok nevím
Dcera se narodila 28.6 ve stejný rok jako jsem se já zabila
A můj muž zkončil svůj život ve stejný den.. Na její 18cte narozeniny.
Když je jeho jméno na náhrobků frází se dědeček.. Teď už chápeš? A teď už můžete obadva odejít a začít být šťastní úkol na téhle zemi jste dokončili a více vás tu nic nedrží. Nejste stvoření pro tuhle zem.
Odcházíme.. Ale stále se snažíme dohlížet na naší dceru, ale ta na nás dočista zapomněla, s každým rokem kdy nepřišla na hrob se hrob propadava do země, chátrá a zarusta trávou.Tyhle sny se mi vracejí každou noc, a mě to vážně děsí, s přítelem jsme zasnoubeni jen krátce, snažíme se o miminko. Mám strach že něco takového přijde. Poraďte mi jak to dostat z hlavy, nějaký způsob jak tomu zabránit nebo čelit. Děkuji

Tak jestli přítel brečí na tvém „hřibu“, bude to ok. Vážně, přestaň se rozebírat do atomů a žij. Těš se na miminko. Neřeš nějaké hloupé sny. Mně se třeba zdálo o D. Copperfieldovi, když mi bylo 16. Byl to tak živý sen, že jsem se probudila úplně mimo. V tom snu jsme byli pár :oops: A hádej co, žádnej Dejvid se mnou nežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
20.6.19 06:39
@Jana206 píše:
@jessikka Čtu dobře. V jednom snu se opakuje, jak holčička roste, od narození až do 18 let, v souvislosti s její smrtí. Svůj názor jsem už napsala, buď další anonymní troll nebo blázen.

Souhlasim, sen je az moc dlouhy :nevim: a taky mi prijde divne, ze kdyz se zakladatelka o tyhle veci zajima, tak nevi, ze smrt ve snu neznamena smrt :nevim: jako i ja vim, ze spis nez dej daneho snu je treba se zamerit na nejake vyrazne veci, osoby v tom snu a tohle hledat ve snari :) obcas kdyz se mi neco vybavi, tak do snare kouknu a vetsinou to vychazi :D

• Citovat
  • Upravit
5040
20.6.19 07:14

Teda to je ale fantazie :D Prostě ses v nějakým horoskopu dočetla, že budeš mít o narozeninách špatnej den, pochopilas to po svém a strach se ti přenáší do snů. Nic víc. I když teda pochybuju, že se ti zdá, jak tvůj snoubenec říká takové vzletné květnaté věty o největším daru, posmrtné lásce a podobně. Takhle sny neprobíhají. Zdá se mi, že sis notnou část vymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.6.19 07:17

Neříkám, že někdy sen nemůže předznamenávat skutečnost (sám jsem asi dva v životě měl). Ale vzhledem k tomu, že o tom celý dny přemýšlíš to není nic jinýho, než třídění myšlenek v mozku během spánku, což jsou vlastně sny. Vykašli se na špatnou auroru a těš se na svatbu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
20.6.19 07:44

To je síla.. Úplně jak z amerického filmu 8o 8o :roll: přestaň věřit blbostem a žij normální život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
20.6.19 07:56

Koukáš moc na TV a internet. Zamestnej se, asi se nudis. Máš moc času! Začni běhat cvičit ať si unavená a nepřemýšlí nad kravinami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
20.6.19 08:08

Tak tomu druhému snu se dá dost dobře vyhnout - nevdávej se těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.6.19 08:17

Je to tvá obava, proto se ti to zdá. Neřeš nesmysli a užívej života :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123563
20.6.19 21:16

Někdy se sny vyplní, někdy ne. A jak tu píší holky - užívej si života. Možná nad některýma věcma moc přemýšlíš. Ten druhý sen se opravdu stal - s malýma obměnama. Ber to tak, že se to stalo někde jinde a někomu jinému a už o tom nepřemýšlej… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová