Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Maruška667 vzhledem k tomu jak jsme obě malinké, tak bysme neměly vážit nad 60 kg. Já jsem 60 mela po prvním porodu a po druhém taky a bylo to pro mě ideální, bylo mi 30, měla jsem prsa, ženskou postavu a manžel i já jsme byli spokojení. Ale už 65 je dost a pokud priberes víc, tak to už bude blbý. Já mám teď 70 a je to fakt už hrozný. Po 15 roce už moc nevyrostes. Je spíš riziko, že pokud začneš přibírat, tak se tě to bude držet dál. Nechceš mít ve 20 metrák že ne?
@Maruška667 píše:@Alušáček píše:
@Maruška667 Myslím, že si tady z nás jen utahujes, nikomu normálnímu se nelíbí být tlustý.. A ty tlustá jsi, měla by jsi vážit ideálně 50kg, nechci vidět jak budeš vypadat za 10let. [/citace/]Tak asi nejsem normální![]()
A tobě se to fakt líbí?
Jako pokud bys tu váhu a míry držela odteď dalších 30 let, tak ok. Ale dost o tom pochybuju. Vem si, že pak časem budeš těhotná, priberes třeba 15 kg dalších, každé kilo navíc je cítit..kromě zdraví třeba i při výběru oblečení. To se ti fakt líbí?
@andelka83 V tom je ten problém… Líbí se mi to a zároveň vzrušuje (to přibírání)
![]()
@Maruška667 píše:
@andelka83 V tom je ten problém… Líbí se mi to a zároveň vzrušuje (to přibírání)![]()
![]()
Tak to máš psychický problém. Řeš to nebo dopadneš velmi špatně v životě.
@Maruška667 píše:
@andelka83 V tom je ten problém… Líbí se mi to a zároveň vzrušuje (to přibírání)![]()
![]()
Vzrušuje
![]()