Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Za tenhle rok jsem celkem přibrala, asi z toho jak jsme ted skoro furt doma
. V tom není takový problém…Ale celkem se mi to začalo líbit… Jenom trochu přiberu a už jsem z toho hotová
..
Chtěla jsem se zeptat jestli je to normální nebo ne a jestli se to třeba taky někomu líbí. (někde na internetu jsem četla že je to nějaká úchylka
tak doufám že to nic není)
Jo a kdyby se někdo ptal tak je mi 14let (za chvíli 15
), vážím 65kg, měřím 158cm (jsem malá
a míry: pas 78cm a boky 99cm…
Myslím si že jsem celkem tlustá ![]()
Je mi 20, mám 160 cm, 63 kg, 68 v pase, 103 přes boky a myslím, že mám velký zadek… mě naopak to přibírání štve
jestli si myslíš, že jsi tlustá, tak víc sportuj, i přes covid se to dá
Je mi 31, měřím úplně stejně jako ty, teď jsem těhotná a mám skoro 60 kg. Myslím, že tvoje váha není nic hrozného, navíc se pořád vyvíjíš. Hlavní je, abys byla spokojená sama se sebou, v tom problém asi není, podle toho, co píšeš. Jestli máš nějaké pochybnosti, zkus se poptat po výživovém poradci ![]()
Jakože se ti líbí být tlustá?
To nemyslíš vážně. Jako..teď to ještě jde, mám 160 cm a tohle byly mé míry i váha před cca 1 rokem, přes koronu jsem přibrala a dost mě to štve. Rozhodně nejsem ráda a chci s tím něco dělat, i když to bude těžké. Ale já mám tři děti, z toho jedno malé, kojím a je mi 37let! Ve 14 bych z toho radost fakt neměla.
@Maruška667 měřím stejně, je mi 34, po jednom dítěti a mam 60kg, to domácí pečení no ![]()
@Maruška667
Záleží i na velikosti prsou… Já svoje zvazila na kuchyňské váze a každé má 1,5kg… Takže 3kila ani nemrknes… Jinak mám teď podobné rozměry… Domácí pečení a těhotenske chutě.
Pokud jsi spokojená sama se sebou
Mi nepřijde, že bys byla tlustá. Jen to nenech dojít do fáze, kdy to bude mít vliv na zdravotní stav a snaž se hýbat, aby si se nezadýchala i po schodech (alespoň procházky).
A ty už jsi tady taky psala…stejně jako kámoška vedle v diskuzi co jí berou rodiče peníze. Akorát, že předtím to bylo vtipnější, jak si to podala, že se ti líbí špeky, když se zavlníš. To fakt pobavilo. Teď už tolik ne. Holky, holky, škola není, nudíte se, tak se trošku snažte a vyšvihněte se s něčím novým a trošku si s tím dejte práci. Vezměte si příklad z milovnice Káji Světlé, to se člověk alespoň zasměje
.
Samozřejmě je to problém. Stejně jako anorexie. Pokud propadneš vášni k tloustnutí, můžeš se vyžrat až do morbidní obezity a tím výrazně ohrožuješ svoje zdraví.
Kardasian má hnusnou prd3l. To nedělej. Ale trocha macatosti neuškodí… lepší než kostra…
@Tomáš916 nic takovýho jsem tu nepsala
. Tohle je můj první příspěvek :3
@Maruška667 Myslím, že si tady z nás jen utahujes, nikomu normálnímu se nelíbí být tlustý.. A ty tlustá jsi, měla by jsi vážit ideálně 50kg, nechci vidět jak budeš vypadat za 10let.
@Alušáček píše:
@Maruška667 Myslím, že si tady z nás jen utahujes, nikomu normálnímu se nelíbí být tlustý.. A ty tlustá jsi, měla by jsi vážit ideálně 50kg, nechci vidět jak budeš vypadat za 10let. [/citace/]Tak asi nejsem normální
![]()