Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky to beru podle sebe, že by mi to nebylo příjemné. A nějaká barefoót? To už udělají službu stejně froté ponožky ![]()
Když ještě víc leze, tak bych dala nějaké neklouzavé capky, třeba kožené nebo silnější ponožky protiskluzové. Až bude chodit, tak se tedy na rovné tvrdé podlaze nedoporučuje naboso, to noze moc neprospívá, ale na druhou stranu ty klasické dětské bačkůrky bych nedávala, ty mi byly protivné, už když jsem byla dítě. Dávala jsem pak Befado s měkkou koženou stélkou, odvětrávací s páskem přes nohu a nebyly úplně uzavřené.
@ZuzaM píše:
Když ještě víc leze, tak bych dala nějaké neklouzavé capky, třeba kožené nebo silnější ponožky protiskluzové. Až bude chodit, tak se tedy na rovné tvrdé podlaze nedoporučuje naboso, to noze moc neprospívá, ale na druhou stranu ty klasické dětské bačkůrky bych nedávala, ty mi byly protivné, už když jsem byla dítě. Dávala jsem pak Befado s měkkou koženou stélkou, odvětrávací s páskem přes nohu a nebyly úplně uzavřené.
Podobné máme, s koženou stélkou, páskem a otvory na větrání.
Jsem hlavně ráda, že v tom nejsem sama a není to jen můj výmysl, že je na bačkůrky brzo. Snad mi z nich dřív nevyroste, než jí je budu moct dát. ![]()
@Katy11.8 píše:
Jsem hlavně ráda, že v tom nejsem sama a není to jen můj výmysl, že je na bačkůrky brzo. Snad mi z nich dřív nevyroste, než jí je budu moct dát.
Neboj, co já jsem si vyslechla ohledně backurek. Jedny jsem pro klid v rodině koupila, dítě je mělo na sobě 2× a vyrostlo z nich. A další budu kupovat až do školky. Tam si backurek užije až až, tak proč je cpat dětem dřív. Já doma také chodím nejraději bosa.
Ach jo, ty babičky
Jak kdybych slyšela moji mamku
nNaši kluci dvojcata to samé, koupila jsem do kočárku a na ven (když už je to v kočárku nebaví a chtějí se „projít“) kožené capáčky a všichni jsme spokojeni. Doma maji jen ponozky nebo bosi. Ponožky a čepičky jsou kluků největší nepřátelé
![]()