Mám už dát bačkůrky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
26.5.20 11:50

Taky to beru podle sebe, že by mi to nebylo příjemné. A nějaká barefoót? To už udělají službu stejně froté ponožky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.5.20 11:58

Když ještě víc leze, tak bych dala nějaké neklouzavé capky, třeba kožené nebo silnější ponožky protiskluzové. Až bude chodit, tak se tedy na rovné tvrdé podlaze nedoporučuje naboso, to noze moc neprospívá, ale na druhou stranu ty klasické dětské bačkůrky bych nedávala, ty mi byly protivné, už když jsem byla dítě. Dávala jsem pak Befado s měkkou koženou stélkou, odvětrávací s páskem přes nohu a nebyly úplně uzavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.5.20 11:59

Žádné backurky, nedala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.5.20 12:47
@ZuzaM píše:
Když ještě víc leze, tak bych dala nějaké neklouzavé capky, třeba kožené nebo silnější ponožky protiskluzové. Až bude chodit, tak se tedy na rovné tvrdé podlaze nedoporučuje naboso, to noze moc neprospívá, ale na druhou stranu ty klasické dětské bačkůrky bych nedávala, ty mi byly protivné, už když jsem byla dítě. Dávala jsem pak Befado s měkkou koženou stélkou, odvětrávací s páskem přes nohu a nebyly úplně uzavřené.

Podobné máme, s koženou stélkou, páskem a otvory na větrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.5.20 12:49

Jsem hlavně ráda, že v tom nejsem sama a není to jen můj výmysl, že je na bačkůrky brzo. Snad mi z nich dřív nevyroste, než jí je budu moct dát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.5.20 12:57
@Katy11.8 píše:
Jsem hlavně ráda, že v tom nejsem sama a není to jen můj výmysl, že je na bačkůrky brzo. Snad mi z nich dřív nevyroste, než jí je budu moct dát. :mrgreen:

Neboj, co já jsem si vyslechla ohledně backurek. Jedny jsem pro klid v rodině koupila, dítě je mělo na sobě 2× a vyrostlo z nich. A další budu kupovat až do školky. Tam si backurek užije až až, tak proč je cpat dětem dřív. Já doma také chodím nejraději bosa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
26.5.20 12:58

Ach jo, ty babičky :roll: Jak kdybych slyšela moji mamku :lol: nNaši kluci dvojcata to samé, koupila jsem do kočárku a na ven (když už je to v kočárku nebaví a chtějí se „projít“) kožené capáčky a všichni jsme spokojeni. Doma maji jen ponozky nebo bosi. Ponožky a čepičky jsou kluků největší nepřátelé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí