Mám zhubnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.7.17 21:30

Mám 172 cm a 72-73 kg a přijdu si akorát, sportuji, takže něco jsou i svaly, postavu mám, řekla bych, souměrnou. Záleží na postavě. Dej sem fotku bez hlavy, jinak to moc posoudit nelze. Obecně je to tak, že když si od výšky odečteš 100, tak to je váha která je ok, ale zase, nelze soudit u každého. Je to strašně individuální.
Prosím o anonym - citlivé údaje.

• Citovat
  • Upravit
4497
3.7.17 21:35

173 cm, 66kg a zhubnout potřebuju neb mám špek kolem pasu. Kdy bych měla přes 70 kg tak si přijdu tlustá. Chci to sundat na 62.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.17 21:36

@ruzovazenska ano, jsi tlustá :roll: vážně! Mám 183 nebo 182 nevím přesně a 57 kg a stejně zubní, tedy spíše už jen zpevňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
3.7.17 21:49
@ruzovazenska píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda si myslíte že je na výšku 174cm moc 75kg? Samozejme že nejsem jak nějaký špílek, ale chtěla bych vědět zda je to opravdu moc nebo ne. :nevim: Jinak nějaký typ na domácí hubnutí? treba cvičení podle nějakého videa na YouTube? Diky za odpovědi :kytka:

Ptáš se jestli máš zhubnout-ale jak se cítíš Ty? Nemyslím teď Tvoje vlastní srovnávání s vychrtlýma holkama, mám na mysli, jestli se cítíš fyzicky dobře, psychicky, kondičně. Štěstí si hubenou postavou nezajistíš, to přeci víš.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.7.17 21:49

@axlpol jj. S kočárem to byla paráda. Zhubla jsem na 67 kg a to jsem se už cítila fajn. Jenže teď malý chodí, zastavuje se co dva metry a kouká na auta, éra atd. A jsem pirad stojím a cekam atd. A váha zase leze nahoru…2kg a va břiše to jde dost vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.7.17 21:59

@Mallorka to znám :( hubnu a můj sport je jen když mi kluka hlídá máma..S dítětem a procházky při jeho tempu? Tezko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.7.17 22:01

@Mallorka jo, jo mě ti dva taky už chodí(22m) :lol: ale díkybohu je mám zvyklé, že mi dopřejí tu hodinku, že se vezou a mlčí :pankac: takže si to odsportuju a potom ještě běhám za nima, protože lítají jak splašení…ale chápu, někdy taky zdržujou, je to ubíjející.
Chlap v podstatě nehlídá, nikdo nehlídá, tak aspoň že mi ty děti dopřejí ten pohyb, že je můžu tlačit :lol:
Bohužel u mě jinak jak pohybem s váhou nepohnu. Nerada se omezuju v jídle, hlavně v čokoládě :oops: ;) když jsou světlé vyjímky a děti hlídá manžel, tak utíkám na walking(H. E. A. T.)ten je hodně účinný nebo na TRX.TRX mám i na doma, taky to není špatné, hlavně na břicho účinné, jen to chce vydržet.

Příspěvek upraven 03.07.17 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.7.17 22:02

@ruzovazenska ano zhubni.Ted je to 75..Později může být 85..
Zmenší příjem..Zvyš výdej. Cvičite podle YouTube..mas tam toho dost.Jill,Chris Powell atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.7.17 22:14
@Borůvka1990 píše:
Ptáš se jestli máš zhubnout-ale jak se cítíš Ty? Nemyslím teď Tvoje vlastní srovnávání s vychrtlýma holkama, mám na mysli, jestli se cítíš fyzicky dobře, psychicky, kondičně. Štěstí si hubenou postavou nezajistíš, to přeci víš.. :kytka:

nenapsala bych to lépe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.7.17 06:20
@kaja00 píše:
nenapsala bych to lépe :mavam:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.7.17 06:24

Pokud se nakonec rozhodneš hubnout, neměň stravovací návyky, zaděláš si na jojo efekt a budeš tloustnout. Při Tvých,,proporcích" bohatě stačí přidat pohyb-jakýkoliv, který Tě bude bavit. Přibude sval, ubyde tuk, shodíš pár velikostí. Jen né prosímtě dietu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.17 12:55
@Borůvka1990 píše:
Ptáš se jestli máš zhubnout-ale jak se cítíš Ty? Nemyslím teď Tvoje vlastní srovnávání s vychrtlýma holkama, mám na mysli, jestli se cítíš fyzicky dobře, psychicky, kondičně. Štěstí si hubenou postavou nezajistíš, to přeci víš.. :kytka:
nezajistis na 100% to štěstí, ale pujdes mu hodně naproti, tlustá nikde terno neudelas :nevim: to ví každý, kdybych byla tlustá, nemám chlapa, kterého mam a musela bych pracovat a nemohla bych jet kdykoli na dovolenou atd, kdyz zhubnes třeba se ti taky postesti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.7.17 16:51
@Šťastná.máma.4 píše:
nezajistis na 100% to štěstí, ale pujdes mu hodně naproti, tlustá nikde terno neudelas :nevim: to ví každý, kdybych byla tlustá, nemám chlapa, kterého mam a musela bych pracovat a nemohla bych jet kdykoli na dovolenou atd, kdyz zhubnes třeba se ti taky postesti.

Co je to za bl.bost? :nevim: To, co popisuješ platí u obezity-obezita a silná nadváha opravdu často komplikuje život, zdravotně, fyzicky, psychicky, v navazování vztahů… Ale zakladatelka téměř váží co měří (-100), má lehkou nadváhu. Já vážím 65kg a mám lehce přes 170cm a věř, že nemůžu vážit 50kg. Vyzkoušeno. Velká prsa a svalová hmota. Mám postavu štíhlou-normální. Nejsem vyzáblina. Po těhu jsem vážila víc a manželovi se to líbilo. Píšeš že by s tebou nebyl současný muž, kdyby tě poprvé potkal s nadváhou? Takže když teď přibereš, tak na tebe bude koukat s odporem? To snad neee… A na dovolenou nejezdí oplácaní lidé? Nebo tlustí? Řekla bych že jo… :think: Nevím jak u vás doma, ale my se díváme na to, jak se lidé chovají, ne jak vypadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
4.7.17 16:57
@Šťastná.máma.4 píše:

No..uprimne, ten tvuj zaletnik zadne terno neni, tak bych si odpustila tahle moudra smerem k zakladatelce. Holt nekdo kousne vlastni hrdost jen proto, aby nemusel pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.7.17 17:27

@Borůvka1990 to máš marné, tahle uživatelka je dost mimo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie