Mám zhubnout?

3.7.17 20:21

Mám zhubnout?

Zdravím, chtěla bych se zeptat zda si myslíte že je na výšku 174cm moc 75kg? Samozejme že nejsem jak nějaký špílek, ale chtěla bych vědět zda je to opravdu moc nebo ne. :nevim: Jinak nějaký typ na domácí hubnutí? treba cvičení podle nějakého videa na YouTube? Diky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
3.7.17 20:24

Opravdu začneš hubnout na základě internetových odpovědí od lidí, kteří neviděli ani tvojí fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
3.7.17 20:27

To se asi takto neda rict. Neznáme tvoje proporce. Jestli to máš v prsou, zadku nebo břichu. Každý ma tuky ukryté jinak. Ja třeba v břichu a nohou! Mám 163cm a vážím ted 66kg. Připadám si jako malé prasátko. Je mi líto ze nemám bricho jako dřív ale rozpraskanou pneumatiku, nohy a zadek jako spalky. No není na mě hezký pohled :lol:. Jinak jsem začala tak ze jsem přestala jíst pečivo, zatím jsem zhubla kilo. Celý den v pohodě vydržím a pak večer grilujeme a ja se nacpu masem ale bez pečiva :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.17 20:27
@tamata píše:
Opravdu začneš hubnout na základě internetových odpovědí od lidí, kteří neviděli ani tvojí fotku?

Chci se k tomu dokopat už dlouho, chtěla jsem pouze slyšet co si myslíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.17 20:35

Ja mam stejnou vysku a o 3 kg vic a zhubnout OPRAVDU potrebuju…takze myslim si, ze bys taky mela.. myslim si ze by nam sluselo tech 65…

• Citovat
  • Upravit
19981
3.7.17 20:36

To rozhodnutí je stejně na tobě jestli máš zhubnout a jinak platí pravidlo, menší příjem, větší výdej. Třeba vynechat pečivo, sladké nápoje, sladkosti a začít něco dělat. To co dělat záleží na tvé aktuální fyzicce. Třeba jillian na youtube. Ale to mne na hubnutí nepomohlo. Behani, brusle, kolo. Musíš to vyzkoušet a uvidíš. Jen nechtěj zázraky po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
3.7.17 20:36

Tak důležité je, jak se sama cítíš a sobě připadáš, jakou máš figuru. Sama o sobě ta čísla můžou být pro úplně normální ženskou s figurou v pohodě, stejně jako pro ženskou, které 10-15 kilo dolů velmi prospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
3.7.17 20:40

Těžko se radi, ale když tose vezmu všeobecně, deset kilo dolů by nevadilo…

Ja mám svalnatejsi a takovou bytelnejsi postavu a i přesto při 168 cm a 64 kg by mi neškodilo se dostat na těch 60 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.7.17 20:41

Záleží hodne na postavě. Já mám 167 a 69 kg, zhubnout bych potřebovala o tom žádná, ale celkově mám postavu tak nějak soumernou a nikdo mi nerekl, ze jsem vyloženě tlusta. Moje kamarádka má 165cm a 70kg jenže to má tak, že má hubený nohy, zadny zadek a obří břicho, prsa a ruce a to vypadá hrozně. Dokonce se jí už 3 lidi zeptali jestli čeká třetí. Záleží hodně na postavě, dej sem foto bez hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.17 20:44
@Anonymní píše:
Ja mam stejnou vysku a o 3 kg vic a zhubnout OPRAVDU potrebuju…takze myslim si, ze bys taky mela.. myslim si ze by nam sluselo tech 65…

Moje slova.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.7.17 20:50

@ruzovazenska Já při výšce 175 cm vážím cca 52 - 55 kg. Je mi 36, mám jedno dítě. A pro mě je normální moje váha. Nikdy v životě v netěhotném období jsem neměla víc než 58 kg. Celou vysokou jsem se nedostala přes 50 kg. Každý to má nastavené jinak. ALE můžu sníst kde co a nepřiberu. Ale když jsem ve stresu nemám problém 24 i více hodin vůbec nic nesníst a taky mi to nic neudělá. Ale já mám takový metabolismus. Takhle šíleně jíst jiná, tak má jojoefekt jak blázen. Musíš znát své tělo, jak se stravuješ, jak se hýbeš, jak ti funguje metabolismus, co Ti připadá přijatelné. Spousta známých mi říká, že na jejich vkus jsem moc hubená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.7.17 21:06
@Mallorka píše:
Záleží hodne na postavě. Já mám 167 a 69 kg, zhubnout bych potřebovala o tom žádná, ale celkově mám postavu tak nějak soumernou a nikdo mi nerekl, ze jsem vyloženě tlusta. Moje kamarádka má 165cm a 70kg jenže to má tak, že má hubený nohy, zadny zadek a obří břicho, prsa a ruce a to vypadá hrozně. Dokonce se jí už 3 lidi zeptali jestli čeká třetí. Záleží hodně na postavě, dej sem foto bez hlavy

S tím sohlasím, prostě každý je jiný. Mám 172cm na 70kg a dokonce mě chválí jako štíhlou maminku :nevim: no, já se teda vidím jinak, ale před dětma jsem se dostala cvičením jen na 66kg(níž to nešlo :cert: )a i tak mi tipovali daleko méně kg.
Takže myslím, že ta váha je celkem v poho pokud je souměrně rozložená. Cvičení nikdy neuškodí a mě nejvíce pomáhá(momentálně když mám děti na krku)dělat s kočárkem výšlapy do lesa, na rozhlednu atd. Tlačit váhu(kočárek)do prudkého kopce je účinné spalovací cvičení nebo běhám s kočárkem po půl minutách, hodně mi to sedlo. Půl minuty rychlý běh-půl minuty chůze. Nebere se ohled na terén, takže ta půl minuta běhu vyjde třeba i do kopce, takže je to celekm fuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.7.17 21:07

Já měřím cca 178-180. Nebudu psát, kolik vážím, ale když jsem měla 78 kg, byla jsem relativně štíhlá. Pro mě je nepochopitelný, jak někdo při téhle výšce může mít pod 70 :nevim: Takže fakt záleží na postavě. V té době jsem byla dárce krve a když mě doktor vážil, tak se „zarazil“, že by mi tu váhu neřekl. Takže podle toho, jak se cítíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
3.7.17 21:25

Ono je rozdíl, jestli ty kila máš v tuku nebo svalech. A jakou máš fyzičku, jaké zdraví, atd atd. To, co jsi napsala je hooodně málo informací.
Jinak já 170/70 a potřebuju zpevnit postavu a klidně ještě 5 kg dolů. A budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
3.7.17 21:29
@ruzovazenska píše:
Jinak nějaký typ na domácí hubnutí? treba cvičení podle nějakého videa na YouTube? Diky za odpovědi :kytka:

Vypadnout denně na dvouhodinovou procházku někam mezi stromy, vodu nebo do do mírného kopečka. Klidně se sluchátky.
A filozofické otázky ohledně hubnutí řešit doma s váhou a zrcadlem. Mám 160cm, jsem vizuálně slušně oplácaná a když mi doktorka navážila 53 kilo, tak chvíli bojovala s vnitřním svědomím, jestli je možné, že se jí ostudně rozbila váha. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová