Otec kouří v místnosti

Anonymní
3.7.17 19:33

otec kouří v místnosti

Ahojky holky. Prosím vás třeba se tu najde někdo, kdo má něco podobného nebo mi poradí aspoň. S otcem malého už nejsme 4 roky. Syn má 5 let. Pokaždé když si ho bere cca na 4 hodiny, tak v bytě kouří, hulí trávu a párkrát jsem si malého vyzvedavala a byl tatínek opilý. Už nevím jak to mám řešit, protože on mi řekne že mu nebudu diktovat co on může doma dělat. Ale mě to vadí… Malý pokaždé smrdí, a zároveň mu skracuje tím život, že je pohodlný na to si jít zapálit ven. Pokaždé to otočí že já jsem hrozná matka a že ho rozmazluju a že je syn moje vizitka. Nevim jestli to řešit přez sociálku? Nebo zdali se s tím dá něco dělat? Když u něj někdy za čas třeba přespí tak se bojím aby mu tam nekouřil v místnosti a on to cuchal i když spí… Děkuju moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
3.7.17 19:43

Takže tobě vadí, že syn smrdí, ale že by se mu mohlo s opilým otcem něco stát, to tě netrápí? :roll: 8o to jsou zase priority :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
3.7.17 19:44

Jednou jsi mu takovýho tatínka vybrala, tak se teď nediv, že mu čudí pod rypák. Moc s tím nezmůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
3.7.17 19:47

Nedávala bych mu ho bez dozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
3.7.17 19:47

Neporadím a už vubec ne s ex. Ale nám tohle dělal táta. Kouřil zásadně na záchodě, protože ven to asi bylo moc daleko či co :zed:. Když jsme se kvůli tomu pohádali, tak akorát otevíral okno, prý se to vyvětrá :zed:. To, že jsme celou zimu se sestrou přimrzaly k prkýnku jaksi neviděl :cert:. Že mě se díky tomu stal zavilý nekuřák, sestra asi i díky tomu začala kouřit v 16-ti letech. Nepochopím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.7.17 19:56

S kouřením nic neuděláš..vybrala sis kuřáka tak máš smulu..když je to blbec a mu samotnému to nevadí kouřit na dítě, tak ty s tím nic neuděláš..
Na socku bys ho mohla udat za hulení trávy a vyzvedávání dítěte když je otec opilý, ale na to bys musela mít svědky..Asi by zákaz nedostal, ale možná by si ho mohl brát jen pod dozorem..to se neví - chce to zkusit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.17 20:07

@debra.morgan samozřejmě že mě to vadí. Ale to se stava zřídka kdy že je opilý. A ano máte pravdu že jsem si ho vybrala ale v té době nikdy nekouřil doma a nikdy nehulil trávu. Já jsem taky kuřacka ale nikdy bych mu necudila pod nos ale venku. Nemluvě o te trávě… Takže říkáte že můžu zajít na sociálku a řešit alkohol a trávu ale cigarety si vesele může kouřit v místnosti kde je dítě?

• Citovat
  • Upravit
18267
3.7.17 20:09
@Anonymní píše:
Ahojky holky. Prosím vás třeba se tu najde někdo, kdo má něco podobného nebo mi poradí aspoň. S otcem malého už nejsme 4 roky. Syn má 5 let. Pokaždé když si ho bere cca na 4 hodiny, tak v bytě kouří, hulí trávu a párkrát jsem si malého vyzvedavala a byl tatínek opilý. Už nevím jak to mám řešit, protože on mi řekne že mu nebudu diktovat co on může doma dělat. Ale mě to vadí… Malý pokaždé smrdí, a zároveň mu skracuje tím život, že je pohodlný na to si jít zapálit ven. Pokaždé to otočí že já jsem hrozná matka a že ho rozmazluju a že je syn moje vizitka. Nevim jestli to řešit přez sociálku? Nebo zdali se s tím dá něco dělat? Když u něj někdy za čas třeba přespí tak se bojím aby mu tam nekouřil v místnosti a on to cuchal i když spí… Děkuju moc za rady.

Je to řešitelné, vyhoď chlapa. Nebo zavolej hasiče… :zed: Ženský, co je to s Vámi? Toto jsou diskuze stále dokola a o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 20:11
@Anonymní píše:
@debra.morgan samozřejmě že mě to vadí. Ale to se stava zřídka kdy že je opilý. A ano máte pravdu že jsem si ho vybrala ale v té době nikdy nekouřil doma a nikdy nehulil trávu. Já jsem taky kuřacka ale nikdy bych mu necudila pod nos ale venku. Nemluvě o te trávě… Takže říkáte že můžu zajít na sociálku a řešit alkohol a trávu ale cigarety si vesele může kouřit v místnosti kde je dítě?

Ano, zajdi na socku a řekni, že máš chlapa a ten doma kouří trávu. Ty máš taky už nahuleno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.7.17 20:13
@Anonymní píše:
@debra.morgan samozřejmě že mě to vadí. Ale to se stava zřídka kdy že je opilý. A ano máte pravdu že jsem si ho vybrala ale v té době nikdy nekouřil doma a nikdy nehulil trávu. Já jsem taky kuřacka ale nikdy bych mu necudila pod nos ale venku. Nemluvě o te trávě… Takže říkáte že můžu zajít na sociálku a řešit alkohol a trávu ale cigarety si vesele může kouřit v místnosti kde je dítě?

ano nikde není zakázané, že nemužeš kouřit když je v místnosti dítě..
drogy a alkohol při péči o dítě je něco jiného..ale jak říkám, ono to bude těžké asi dokázat…pokud chceš nějakou radu, běž si promluvit se soc, pracovnicí, třeba něco navrhne..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.7.17 20:15
@DanielaD píše:
Ano, zajdi na socku a řekni, že máš chlapa a ten doma kouří trávu. Ty máš taky už nahuleno :zed:

má v péči dítě a užívá přitom drogy..ano tráva je zatím lehká droga..
to si myslím že určitě se dá něco dělat…takže nahuleno máš asi ty..
jestli ti nevadí když se ti o dítě stará člověk na drogách nebo alkoholu.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1247
3.7.17 20:15
@debra.morgan píše:
Takže tobě vadí, že syn smrdí, ale že by se mu mohlo s opilým otcem něco stát, to tě netrápí? :roll: 8o to jsou zase priority :-/

Taky koukám 8o Takovému bych děcko nedala a řešila bych si to všude možně na úřadech, abych mu ho dávat nemusela. Zakladatelka zřejmě čeká, až se něco opravdu stane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.7.17 20:18

Určitě bych šla na sociálku. Aby mi dítě smrdělo od cigaret to bych byla hodně zlá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.17 20:32

Pritel se kterým žijí ma se se svou ex malého kluka. Ona je taky kuracka a kouří v bytě. Pritel je kuřák ale chodí na terasu. Doma ne. Kdyz přijede na víkend jeho syn je to sila. Je nataženy kouřem od vlasu az po čisté oblečeni co ma v batuzku. Kdyz ji pritel volal a rikal jestli nemuze kouřit venku at to kluk nedycha a nesmrdi mu oblečeni začala mu to extrémně vonět parfémy. No a ani ji nevadí ze je klucik stale nemocný, trpí na kašle a usi mu píchali nespočetnekrat. A neudelas s tim nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3359
3.7.17 20:33
@Anonymní píše:

A co zavolat policii, když je opilý a má na starost malého? Ale já nevím, naštěstí nemám zkušenosti…chlap sice kouří, ale nikdy ne doma…je to vrchol nezodpovědnosti a sobeckosti…To má jako syna na 4 hodky a sedí doma, chlastá, kouří… 8o a dítě dělá co? Máte nějak upravený styk s nezletilým? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová