Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kuřáci jsou prostě fuj..určitě bych chtěla vzpomínat na dětství tak, že by se mi vybavila maminka která mě líbá nebo tulí a smrdí jak popelník..Kuřáci si myslí, že nesmrdí…nám se to naštěstí vyhlo..táta začal natajnačku kouřit v našich cca 16ti a myslel si jak o tom nikdo neví..( segra mu chodila krást ciga a on nemohl nic říct, protože přece (ne )kouřil, tak mu ani nic nechybí )…přitom smrděl a všichni to věděli..jak kdyby to ve svém věku měl zapotřebí - tajit že kouří..
Ted přešel na elektro ale i to smrdí.. ![]()
@MarieP píše:
A co zavolat policii, když je opilý a má na starost malého? Ale já nevím, naštěstí nemám zkušenosti…chlap sice kouří, ale nikdy ne doma…je to vrchol nezodpovědnosti a sobeckosti…To má jako syna na 4 hodky a sedí doma, chlastá, kouří…a dítě dělá co? Máte nějak upravený styk s nezletilým?
Nn když jsme šli k soudu tak se styk určoval podle domluvy, jen výživné určil soud. A to chtěl tatínek platit 700 Kč… A styk podle domluvy jsme dali protože v te době žádný problém nebyl v tomto ohledu a dělal jak bylo potřeba takže jsme se domlouvali. A když se zeptam syna co dělal tak mi vypráví jen jak hrál hry na pc nic víc… Za celou dobu mi ani jednou nenavrhl jestli by si ho mohl vzít na víkend na nějaký výlet nebo něco podobného. Takže ho má jen doma a hrají PC hry. A jak říkám já jsem taky kuřacka ale nejsem natolik sobecká abych kouřila v bytě a malému skracovala zivot.
@Anonymní píše:
Pritel se kterým žijí ma se se svou ex malého kluka. Ona je taky kuracka a kouří v bytě. Pritel je kuřák ale chodí na terasu. Doma ne. Kdyz přijede na víkend jeho syn je to sila. Je nataženy kouřem od vlasu az po čisté oblečeni co ma v batuzku. Kdyz ji pritel volal a rikal jestli nemuze kouřit venku at to kluk nedycha a nesmrdi mu oblečeni začala mu to extrémně vonět parfémy. No a ani ji nevadí ze je klucik stale nemocný, trpí na kašle a usi mu píchali nespočetnekrat. A neudelas s tim nic
To je hrozne:(
@Anonymní píše:
Nn když jsme šli k soudu tak se styk určoval podle domluvy, jen výživné určil soud. A to chtěl tatínek platit 700 Kč… A styk podle domluvy jsme dali protože v te době žádný problém nebyl v tomto ohledu a dělal jak bylo potřeba takže jsme se domlouvali. A když se zeptam syna co dělal tak mi vypráví jen jak hrál hry na pc nic víc… Za celou dobu mi ani jednou nenavrhl jestli by si ho mohl vzít na víkend na nějaký výlet nebo něco podobného. Takže ho má jen doma a hrají PC hry. A jak říkám já jsem taky kuřacka ale nejsem natolik sobecká abych kouřila v bytě a malému skracovala zivot.
Tak mu jasně řekni, že pokud bude pít a hulit dítěti pod nos, že mu ho nedáš…
proč dítěti nevymysli nějaký program? Jak často ho má? Vždyť 5 let, to je paráda… Dítko ještě není moc náročné, stačí procházka, hřiště, kolo, koupak…není to náročné vymyslet a stojí to 0,0 prd…nechápu ![]()
@Loki01 píše:Člověku se až nechce věřit, čeho všeho jsou lidi schopní… Pritom doma by měly být děti v bezpečí…kde jinde?
To je hrozne:(