Mám zůstat doma

Anonymní
28.4.24 11:10

Mám zůstat doma

Zdravím, manžel zná Nick, proto anonymně. S manželem nám to klape, ale dneska mě celkem překvapil. Normálně si nic nezakazujeme, když chce nějak jet (fotbal, rozlučka), nebo já (kafe u kámošky, víkendový zájezd) jsme s tím v pohodě. Není to pořád. Dneska mě ale překvapil, šel na fotbal a já jsem si řekla, že se stavím za kámoškou na kafe (3 min pěšky). On vylitnul, že mám být doma, aby tu pes nebyl sám a šel se bavit. Neprosadil si to a s nafučenou pusou jel. Ale moc ho nechápu. Co si myslíte, že ho k tomu vedlo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1409
28.4.24 11:12

Spí s ní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
28.4.24 11:13
@Anonymní píše: Více

Na to ti musí odpověď on sám, my to nevíme :lol: ale pokud to předtím neřešil a najednou začal, tak to je zvláštní…. Předpokládám, že místo fotbalu neměl v plánu taky danou kamošku, to bych tu reakci pak i chápala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:16
@izabe píše: Více

Nevěra v tom není, normálně jde na fotbal, vždycky jsou pak fotky, má vstupenku. Ten chlap je všechno, ale nevěrný není. Na to jsme k sobě otevření.

• Citovat
  • Upravit
27705
28.4.24 11:17

A na těch fotkách z toho fotbalu je vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:20
@ka2ka píše: Více

Ano, samozřejmě, že je na nich vidět. Je to parta cca 15ti chlapů a jediný fotbal nevynechají. Navíc Baník, takže srdcová záležitost.

• Citovat
  • Upravit
5149
28.4.24 11:23

Chapala bych to jen v pripade, ze mate nove stene, ktere nemuze byt samo doma, ktere se jeste vse uci. Pokud ne, tak souhlasim vyse, asi sel za tou kamaradkou. Pes neni nikdy sam doma, nechodite do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:25
@hani28 píše: Více

Samozřejmě chodíme oba a za kamarádkou nešel. Jak jsem psala, nevěra mezi námi není.

• Citovat
  • Upravit
718
28.4.24 11:26

Možná kdybys řekla, že svého psa teda vezmeš s sebou (což mi přijde i normalni, zrovna v tomhle období, kdy jsou zahrádky otevřené),tak by se spousta věcí vyřešila a ty bys hned věděla o co jde
Píšeš neustále, že nevěra v tom určitě není, tak nevím, co víc chceš tady řešit. Komunikace evidentně na nulové úrovni :nevim:

Příspěvek upraven 28.04.24 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
28.4.24 11:27

Nebo nemá kamarádka přítele/manžela na kterého on žárlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:28
@izabe píše: Více

Nemá, je sama.

• Citovat
  • Upravit
2662
28.4.24 11:29

Máte malé stěně? Pes je nemocný? Bere léky, je po operaci, nebo tak něco? A do této chvíle s nim byl doma manžel a až nyní chtěl na fotbal? V tom případě to chápu. V opačném tam něco smrdí! Jeho nevěra, nebo jeho podezření na tvou nevěru.
Opravdu tě důvod nenapadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:29
@Sunnysmile19 píše: Více

Sebou vzít psa nemůžu, protože kamarádka má taky psa a nesnesou se. Takže to střídáme. Akorát dneska kámoška nemohla přijít ke mě.

• Citovat
  • Upravit
33843
28.4.24 11:31

Tak asi ti je jasný, že pes je jen zástěrka. Něco před tebou tají. Ty si tedy zůstala doma? Je divný, že na tebe takhle vylítnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:32
@Karinkas píše: Více

Manžel jezdí na fotbal minimálně 20 let, vyrostl na něm, vlastně i díky tomu jsme se seznámili, na svatbě bylo téma klubu… Nevěra to není. Pes není nemocný, ani malý… Nic z toho… Vlastně nevím, co mu přelítlo přes nos, ale už napsal, že se omlouvá (sám od sebe) a že mám za nimi večer přijet, že mě i kluci rádi uvidí. Tak kdo ví, asi fakt neměl den. On je na pesana trochu láskyplně zatížený.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky