Mám zůstat doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12946
28.4.24 11:33

A ten Váš pes nevydrží sám nebo se on kvůli němu musí dřív vracet, protože ty to nestihneš? Když sis to prosazovala, tak ti nějaký důvod neřekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:34
@arinecka píše: Více

Ne, normálně jsem šla na to kafe. Nerada bych se dostala do situace, že si od chlapa nechám líbit úplně všechno. Pak tu čtu diskuze, jak ženské semele domácnost a nikam a nic nesmí. Už napsal, že se omlouvá. Tak nevím, asi mužské krámy 🙈

• Citovat
  • Upravit
35979
28.4.24 11:36

Asi jsou dneska erekce na slunci. Ten můj mě taky totálně vytočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:38
@JancaS84 píše: Více

:lol: :lol: :lol:
Asi máte pravdu, teď za náma došla třetí, s úvodní větou: " Holky udělejte mi kafe, ten mě tak nas*al"… :) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.24 11:39
@Sany80s píše: Více

Že bude doma sám a že mu je smutno 🙈…

Přitom oba chodíme normálně na 8 hodin do práce.

• Citovat
  • Upravit
8573
28.4.24 11:41
@Anonymní píše: Více
:lol: :lol: to je hezké. Tak on si jde na fotbal a tebe citově vydírá, že pes bude sám doma. Když je tak na něm citově vázány tak ma on zůstat doma a bude mít jistotu, že psovi nebude smutno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
28.4.24 11:42

Dobře si udělala. A pak že jsme hrozný my ženský co? Tak to snad bude ok, něco mu přelítlo přes nos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 11:43
@izabe píše: Více

Tohle taky byla moje poslední slova. Na které už neměl argument.

Stejně to hafan prospí, ostatně jako vždy. Není to mlaďoch - 8 let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.24 11:44
@arinecka píše: Více

Já vždycky říkám, že ženská, která má krámy, není tak hrozná jako chlap, který se chová tak, jako by je měl :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.4.24 11:54

Já bych spíš vsázela na to, že má pocit, že jsi mu nevěrná. Že mu někdo nakukal, že sotva on vytáhne paty na fotbal, tak ty letíš za milencem. Kdyby totiž měl být s tou kámoškou nevěrnej, tak by od ní asi věděl, že za ní jdeš. To by ho těžko rozladilo.

• Citovat
  • Upravit
12946
28.4.24 11:55

Třeba to byl úlet a byl nervozní, když hned napsal, že se omlouvá, tak bych se hospíš se zvědavosti zeptala, až bude klid, ne hned, když se vrátí veselejší o nějaký alkohol, jestli mi je schopen říct, proč tak reagoval, když je to tak nezvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 12:10

@Sany80s

Mám to v plánu, už je to zase on, vtípky, srandičky. Tak v pravou chvíli se zeptám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.24 12:11
@Janli píše: Více

To tak ne, chodím tam v teplakach a fakt je to panelák hned vedle, vidí i z okna kam jdu, žárlivost opravdu mezi námi není.

Zeptám se ho v pravou chvíli co se stalo.

• Citovat
  • Upravit
5150
28.4.24 12:42

Takze pes je zvykly byt sam doma. Tak ses ho mela zeptat hned na miste, v cem je problem, proc bys mela sedet doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.4.24 12:50

Neměla jsi to řešit a jít se pak sama podívat, jestli není náhodou místo fotbalu u té kamarádky, což bych s největší pravděpodobností také tipoval, moje bývalá taky všude vyprávěla, jak bych ji nikdy nepodvedl a jak si je tím jistá, až nakonec zajistila, že jsem ji podváděl celou dobu nejméně 3× týdně. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí